Priťahuje ma priateľov kamarát

27. okt 2020

Neviem ako zacat, to co sa vo mne deje je urcite hrozne, neviem sama preco to citim, velmi sa pre to trapim, chcem zacat tym ze som mlada a mozno to bude tym, s priatelom sme spolu 2 roky, je velmi dobry priatel, jasne, zatial o tom nemozem vediet vela, predsa len nezijeme este spolu, nie sme spolu dlho, ale od zaciatku vztahu sme si vraveli ze chceme ostat uz len spolu, ja to tak tiez citim, chcem byt uz len s nim, chcem aby bol moj posledny, sprava sa ako spravny chlap, je dobre vychovany, sprava sa ku mne s uctou, vazi si ma, je sice pravda ze nikdy nebol moj typ, ale zalubila som sa donho lebo som si nemyslela ze prave on sa bude spravat tak vyzreto a rozumne. A mne sa aj paci, pritahuje ma, naozaj si myslim ze lepsieho uz nenajdem, ze sa o mna vie aj postarat, naozaj ho milujem, aj ked mi tu urcite budete pisat ze ho nemozem milovat aj ked citim to co citim. A co citim? Jeho dobry kamarat sa mi priznal ze sa mu pacim, dalej sme to nijak inak neriesili, robime sa ze nic, podla mna vie ze s tym nic neurobi, a samozrejme by svojmu kamaratovi nikdy nrublizil. No od toho momentu ma na nom nieco pritahuje tiez, vpodstate on je vyzorovo skor ten moj typ, pristihnem sa pri tom ked chcem aby s nami travil cas aj on, alebo som rada aj sa stretneme(nestretavame sa sami) on o mne urcite nevie, ale preco mam take pocity ake mam? Preco mi napada to ake by to bolo ho pobozkat? Je mi hrozne, viem ze by som takto rozmyslat nemala, no neviem preco to tak je. Co mam robit? Bol niekto v podobnej situacii? Je to iba taky skrat? Nie je to ziadny troll..

evora
27. okt 2020

Priťahuje ta preto, lebo sa ty páčiš jemu. Poškrabkal ti ego, nic viac 🙂

katarinka89
27. okt 2020

Covid kríza 😄

miskakyska
27. okt 2020

on nie,ale ty áno 😀

autor
27. okt 2020

Ano asi zla situacia ale pravdiva, nechapem preco nemozete napisat k veci ako prvy koment, ak nemate co poradit proste prescrollujte prosim..

adusa1987
27. okt 2020

Len si si vsugerovala ze sa ti paci lebo on sa priznal ze ty jemu...je to len vec hlavy ale nie srdca...

autor
27. okt 2020

Asi to bude tak, ale ako potlacit tie pocity?

hopsadobrandejsa
27. okt 2020

Kazdy ma svoje standardy na kamaratov nastavene inak. Ak sa ti jeho "dobry kamarat" priznal, ze sa mu pacis, az taky dobry kamarat to veru nebude.

Ak by si bola slobodna, bolo by to o inom, ale dobri kamarati si taketo veci vzajomne nerobia. Tiez som bol v situacii, ze sa mi pacila kamaratova priatelka, ale akceptoval som realitu, ze bola zadana a ak s niekym mala byt, tak som rad, ze to bol prave moj kamarat.

Dobreho kamarata dnes clovek nestretne len tak, kvalitne kamaratstva sa buduju tazko a vyzaduju si vela casu. Neznicil by som si dobre kamaratstvo kvoli zene pretoze "odmena" za stratu kamarata nie je dostatocne vysoka vzhladom na fakt, ze po svete hromada potencialnych lasociek.

Ja osobne som rad, ze tento clovek nie je moj "kamarat". Odomna asi tolko......

autor
27. okt 2020

@hopsadobrandejsa to jeho priznanie bolo v opitosti, prekecol sa, inak som si ista ze by mi to nepovedal, nic na mna ani neskusa

hopsadobrandejsa
27. okt 2020

Ak ti jeho priznanie akosi zaimponovalo, musis sa sama seba opytat preco. Ak skutocne lubis svojho priatela, urcite si nenechas pobluznit hlavu komplimentom v opilosti.

Mozno si od kamarata pocula nieco co od priatela uz dlhsiu dobu nie. Mozno ti chyba to vzrusenie na zaciaku vztahu, motyliky, zamilovanost, ale pravda je taka, ze pri dlhodobych vztahov to tak trochu vyprcha casom co je normalne.

Co momentalne pocitujes je chvilkove pobluznenie, vasen.....s laskou to nema nic spolocne a urcite to nie je hodne rozchodu, ale to je uz na tebe.

adusa1987
27. okt 2020

Tak musis si to v hlave urovnat ze je to len kamarat ze dokial by sa nepriznal ani by si nad tym nerozmyslala..aj mne sa to stalo.stacilo prestat na to mysliet...

autor
27. okt 2020

@hopsadobrandejsa ja som to akosi citila uz skor, len nie tak intenzivne, aj to ze sa mu pacim som nejak tusila, a predsa len v opilosti su ludia uprimni, dakujem ti za nazor urcite sa rozchadzat nechcem

marca12
27. okt 2020

To je len poblaznenie. Kazdy v zivote taketo zazije a je to aj pekne takto si spestrit zivot,ale musi to ostat len v myslienkach. Casom ta to prejde. Ja by som obmedzila kontakt s tym kamosom,nech zide z mysle. Je to len jesitnost,pohladil ti ego

nikol873
27. okt 2020

to len teraz mas taku tuzbu lebo vyjadril, ze sa mu pacit, urcite ti to zdvihlo sebavedomie, ale zostala by som radsej pri zemi 🙂

kittykat22
27. okt 2020

nebola by si prva ani posledna ktora odide s kamaratom svojho frajera. So sucasnym priatelom este ani nezijes 😀 takze je to take flakanie sa po parku. Ja neviem co tu vsetci riesia moralne zasady. Si mlada - dobre si vyber toho s kym chces byt. Ked sa vydas, budes mat deti tak budes sediet doma na riti s tym co si vybrala 🙂 Nemusis sa vydat za prveho fesiho ktory ti skrizi cestu.

autor
27. okt 2020

Tak prave ze ide o to ze ja uz nechcem riesit dalsie vztahy, pred nim som mala 1 vazny vztah, potom 2 nie vazne, ktore sa vztahom ani povazovat nedaju..., a proste pri nom (priatel) uz mam pocit ze to ma zmysel, ze uz netreba hladat nieco nove, lepsie

lija22
27. okt 2020

ono nezalezi na tom, ze sa mu pacis. ved to je v pohode. urcite sa aj inym pacis. a to, ze sa zda pohladny aj tebe, no a co. podstatne je, ze vies s kym si a s kym chces byt. hotovo. mne sa dnes pacil kurier s jedlom, ajsom to muzovi povedala a nic. proste vsade su aj budu chlapi pekni aj krajsi, ale ty mas toho, ktoreho milujes

sapetka
27. okt 2020

Paci sa ti pritahuje ta.. to je normalne si myslim. Ja som vydata ale tiez niekedy ked vidim pekneho muza tak mi prejdu myslienky hlavou🤪hlavne je aby si sa naucila tieto pocity spravne spracovat si myslim a neurobit chybu! Peknych chlapov este uvidis za svoj zivot neboj sa ale treba ostat pri tom comu veris. Ak si presvedcena o svojom partnerovi tak ako pises, nestoji to ziadny flirt za znicenie dvoch vztahov. Drzim prsty. Mozno sa snat viac casu travit len v dvojici😉

kittykat22
27. okt 2020

Nemozes pisat ze niekoho milujes, a ze s nim chces dozivotne zostat ked s nim este ani nezijes. To vsetko co mas, su pekne predstavy. Ked pride na spolocne byvanie, delenie prace a penazi, toleranciu ze chces ist von a on zostane doma, rozdelovanie penazi a platenie veci v domacnosti, dohodu kedy bude svadba a deti, ako sa zachova ked spravis nieco co sa jemu nepaci, ako sa dokaze postavit k tvojim zlozvykom ktore neplanujes zmenit ... To vsetko su velmi dolezite veci na ktorych sa stavia vztah, laska a vzajomna dovera. Nieco take - sme spolu 2 roky, este spolu ani nezijeme a ja ho uz neplanujem zmenit je blby postoj. Podla mna toto co si napisala je velmi casto dovod rozvodov. Pretoze si zena nieco vysniva namiesto toho aby postavila svoj vztah na realnych skusenostiach. A potom place, s kym to vlastne zije. Ak si taka presvedcena, ze to je ten pravy tak je cas spolu byvat. Ono ked sa 2 roky vztah nikam neposunie tak sa mlady clovek moze aj nudit - co sa podla mna stava tebe.

katka0123
27. okt 2020

Na odlahcenie. Neporadim. Ale pokial len pritahuje, je to OK. Ja som na orvy pihlad precitala pretahuje

autor
27. okt 2020

@kittykat22 mas pravdu, ine to bude po tych skusenostiach co si vymenovala, ano moze sa to zmenit, ale chcela by som na tom pracovat aj ked budu problemy, proste mam pocit ze on zatial stoji zato bojovat on, o nas vztah, preto chcem byt uz len s nim, po predoslych skusenostiach a sklamani zhodnotila ze s nim to vyzera nadejne, ze uz nemam silu riesit dalsie vztahy a zacat odznova, tym nechcem povedat ze s nim chcem ostat z nutnosti, ale myslim si ze mozem povedat ze ho milujem a chcem s nim zatial ostat ak sa to bude dat, aj ked este spolu nezijeme, kazdy ide do manzelstva bez skusenosti so spolocnymi detmi, niektori aj bez skusenosti spolocneho byvania

thoughtfulweirdo
27. okt 2020

Podla mna je to normalne. V dlhsom vztahu po case opadne ta prvotna zamilovanost, motyliky, lietanie na oblaciku... Dlhsi vztah uz je kvalitou uplne niekde inde, ale to prvotne iskrenie je tiez krasne. Polichotilo ti, ze o teba ma niekto zaujem, hoci len platonicky a kedze sa ti fyzicky paci, vzbudilo to zaujem a iskru aj u teba. Ja by som z toho nerobila vedu, zide z oci, zide z mysle. Proste sa mu vyhybaj kolko sa da, nenapadne sa vyvliekaj zo spolocnych aktivit a ked sa neda, drz sa od neho dalej, neved s nim nijake rozhovory v dvojici. Skutocna laska nie je o motylikoch v bruchu, je o vedomom rozhodnuti a vyberani si toho jedneho partnera vzdy za kazdych okolnosti 🙂

littlefiona
27. okt 2020

@evora lepšie by som to nenapísala, keby sa on nepriznal, že sa mu páči, ani by si ho zrejme nevšimla. Si mladá, mne sa to tiež stalo, že sa mi páčil bratranec môjho priateľa, keď som mala 23r.a to mi ani nepovedal, že sa mu páčim.Tá chémia aspoň teda z mojej strany bola neskutočná a myslela som si v tej dobe, že sa zbláznim. A vieš čo, prešlo to po čase. Môj priateľ bol veľmi dobrý chlap a bola som s ním šťastná a postupne to poblúznenie opadlo. A ešte jedna vec, na svojej ceste životom, stretneš niekoľkých chlapov s ktorými tá chémia bude na nevydržanie, ale to ešte nevypovedá a tom aký by bol ten váš spoločný vzťah. Takže chvíľkové poblúznenie nikdy nestojí za to stratiť skvelého chlapa v aktuálnom vzťahu.

kittykat22
27. okt 2020

Najst dobreho partnera nie je jednoduche. Chapem co pises. Ale taka zvedava otazocka 😀 preco uz spolu nezijete? 2 roky je dost dlha doba.

kiki9871
27. okt 2020

Chces ho, lebo to je “zakazane” a vies, ze je tam zaujem z jeho strany, tak ta to zacalo lakat. Mne sa stalo nieco podobne,ked som mala cca 18-20rokov. Pacil sa mi jeden chalan, aj ja jemu, pisali sme si, on mal o mna velky zaujem. Parkrat sme sli von aj s jeho kamosmi a stalo sa presne to, ze zrazu mi jeho kamarat zacal pisat, ze si nemoze pomoct, ale strasne sa mu pacim a ze sa zle citi, lebo vie, ze chce so mnou velmi chodit ten jeho kamos (s ktorym som nic nemala, len sme sa stretavali a pisali si). A od toho momentu ako naschval sa mi zacal pacit tento jeho kamos🤣 a vysledok? Po nejakom case, co sme si pisali a “vyznavali si lasku”, ako velmi chceme byt spolu ale nemozme, sme sa dali dokopy.. on si pokazil kamaratstvo a my sme sa asi po 4 mesiacoch rozisli 🙈a ukoncila som to ja. Takze nenechaj si pokazit vztah.

kiki9871
27. okt 2020

A este dodam čerešničku🤣 po cca 10rokoch, co som ho ani nevidela ani o nom od toho rozchodu nepocula, mi zacal pisat na soc.sieti a volat ma na kavu🤣

malinoismum
27. okt 2020

Neuraz sa ale podľa mna musíš dozrieť na to “pravé” pre teba. Aj ja som si týmto presla a poviem ti, to moje dnes už staré by som nevymenila za nič na tomto svete. A paradoxne sa mi nikdy ani nepáčil 🙂

kitycat
27. okt 2020

Tak bud budes mat toho nemastneho neslaneho priatela do konca zivota a snivat o inych alebo sa pohnes dalej...

Hoc aj ku kamaratovi tvojho priatela👌

lintu
27. okt 2020

Ber to ako skúšku. Pri budovaní vzťahu prídu aj takéto pokušenia zvonka. Je len na tebe, čo si vyberieš.

autor
28. okt 2020

@kittykat22 sme obaja studenti na VŠ

kittykat22
28. okt 2020

👍 vela stastia 🙂