milujem svojho partnera, veľmi ma priťahuje aj sa mi páči vzhľadom, no pri sexe sa nikdy neurobím a vlastne sa mi sex v podstate ani nepáči. mala som aj partnerov pred ním no s každým to bolo take iste. je so mnou niečo zle?
@lucinkamala a ked si to robis sama, tak orgazmus mas?
@obsadenemeno nerobím sa sama...
@obsadenemeno keď som to skúšala nikdy som ho nemala proste nemám pocit že som nadrzana nikdy skoro
a jedine čo sa mi páči je predstava milovania sa so ženou ale pritom milujem svojho partnera a vztah so ženou by som si nevedela predstaviť
@lucinkamala no tak si to skus predstavit...a byt uprimna k sebe samej.... mozno ta fakt pritahuju zeny.....
a skus si to aj sama urobit, aspon zistis, ako sa ti to paci.... ked nevies, ako sa urobit sama, ako to to dokelu ma vediet ten chlap????
@obsadenemeno nepáči sa mi sex s mužom celkovo nemám rada penis len prsty a jazyk sa mi páči ale nikdy som ženu nemilovala ani s ňou nechodila, vždy som bola zamilovana len do mužov aj vztah som mala len s mužom
@lucinkamala tak vyskusaj zenu, mozno budes prekvapena
@obsadenemeno skúsila by som rada ale mám vztah 9 rokov už
@lucinkamala no tak maj vztah v ktorom nie si spokojna aj cely zivot, je to koniec koncov tvoj zivot....
mam kolegynu, co presla na druhu stranu az po 50tke.... a vravi, ze nikdy nebola stastnejsia....
Možno by stálo za úvahu vyskúšať trojku.
Čo vlastne očakávaš? Partnera miluješ no sex s ním nie je pre Teba to pravé orechové resp len niečo Ti vyhovuje bohužiaľ penis je pre mužov v sexe dosť dôležitá vecička láka Ťa vyskúšať niečo so ženou ale vzťah s nim neukončíš no sama sa musíš rozhodnúť
Len či lucinkamala nie je lucinkomaly, ktorý si tu z nás robí srandu 🤔
@montemotherone bodaj by :( ale riešim toto v sebe už od 11 od malička
proste ma zaujíma či je tu niekto kto miluje muža ale sex s ním mat nechce
a určite toho muža miluješ? neveríš len niečomu, čo vlastne nie je? po deviatich rokoch už kadekomu kadečo príde normálne.... sú ženy s nízkym libidom, ale žeby sa to niekomu až takto protivilo, to je zvláštne... veď ani ten chlap sa pri tebe s takýmto postojom nemusí cítiť dobre
@lucinkamala no, ja neviem. Pochopila som to tak, že ty máš problém so sexom s mužmi vôbec 🤔
@lucinkamala možno si len nenašla ešte to čo ťa vyhecuje. Ja mám tiež problém s orgazmom aj keď je sex super. Každý má nejaké insie chute. Môj muž bol taký pruderny v sexe dokým nespoznal mňa 😂 treba skúšať niečo nové a ak by vám pomohla trojka tak sa snim o tom normálne rozprávaj. O tom je vzťah hlavne ak ste spolu tak dlho. Ver tomu že on bude len šťastný.
skús sa o tom porozprávať so svojim priateľom, normálne mu polopatisticky povedz to, čo nám tu píšeš aj to že ťa priťahuje myšlienka mať sex so ženou a uvidíš aké riešenie navrhne on.. ak si vo vzťahu, mali by ste takéto zásadné veci riešiť spolu 🙂
aj keď ja si neviem predstaviť, keď niekoho milujem aby som sa s ním nechcela milovať.. bolo to tak aj na začiatku u Vás? lebo ja sa priznám, že my sme sa veľmi dlhú dobu nevedeli jeden druhého nabažiť 😉
Vyskúšaj sex so zenou. Mas nejaku ochotnu v okoli?
Vyskúšajte trojku sona zenou... mozno sa vam to bude pacitasi obom a konecne mozno najdete riesenie ako byť šťastní obaja
@lucinkamala kuk zaujímavý článok
http://www.androlog.sk/zenske-sexualne-problemy...