Priťahuje ma, no nechcem s ním sex

lucinkamala
15. máj 2018

milujem svojho partnera, veľmi ma priťahuje aj sa mi páči vzhľadom, no pri sexe sa nikdy neurobím a vlastne sa mi sex v podstate ani nepáči. mala som aj partnerov pred ním no s každým to bolo take iste. je so mnou niečo zle?

obsadenemeno
15. máj 2018

@lucinkamala a ked si to robis sama, tak orgazmus mas?

lucinkamala
autor
15. máj 2018

@obsadenemeno nerobím sa sama...

lucinkamala
autor
15. máj 2018

@obsadenemeno keď som to skúšala nikdy som ho nemala proste nemám pocit že som nadrzana nikdy skoro

lucinkamala
autor
15. máj 2018

a jedine čo sa mi páči je predstava milovania sa so ženou ale pritom milujem svojho partnera a vztah so ženou by som si nevedela predstaviť

obsadenemeno
15. máj 2018

@lucinkamala no tak si to skus predstavit...a byt uprimna k sebe samej.... mozno ta fakt pritahuju zeny.....
a skus si to aj sama urobit, aspon zistis, ako sa ti to paci.... ked nevies, ako sa urobit sama, ako to to dokelu ma vediet ten chlap????

lucinkamala
autor
15. máj 2018

@obsadenemeno nepáči sa mi sex s mužom celkovo nemám rada penis len prsty a jazyk sa mi páči ale nikdy som ženu nemilovala ani s ňou nechodila, vždy som bola zamilovana len do mužov aj vztah som mala len s mužom

obsadenemeno
15. máj 2018

@lucinkamala tak vyskusaj zenu, mozno budes prekvapena

lucinkamala
autor
15. máj 2018

@obsadenemeno skúsila by som rada ale mám vztah 9 rokov už

obsadenemeno
15. máj 2018

@lucinkamala no tak maj vztah v ktorom nie si spokojna aj cely zivot, je to koniec koncov tvoj zivot....
mam kolegynu, co presla na druhu stranu az po 50tke.... a vravi, ze nikdy nebola stastnejsia....

marseillefan
15. máj 2018

Možno by stálo za úvahu vyskúšať trojku.

janulka1802
15. máj 2018

Čo vlastne očakávaš? Partnera miluješ no sex s ním nie je pre Teba to pravé orechové resp len niečo Ti vyhovuje bohužiaľ penis je pre mužov v sexe dosť dôležitá vecička láka Ťa vyskúšať niečo so ženou ale vzťah s nim neukončíš no sama sa musíš rozhodnúť

spermodar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
montemotherone
15. máj 2018

Len či lucinkamala nie je lucinkomaly, ktorý si tu z nás robí srandu 🤔

lucinkamala
autor
15. máj 2018

@montemotherone bodaj by :( ale riešim toto v sebe už od 11 od malička

lucinkamala
autor
15. máj 2018

proste ma zaujíma či je tu niekto kto miluje muža ale sex s ním mat nechce

lintu
15. máj 2018

a určite toho muža miluješ? neveríš len niečomu, čo vlastne nie je? po deviatich rokoch už kadekomu kadečo príde normálne.... sú ženy s nízkym libidom, ale žeby sa to niekomu až takto protivilo, to je zvláštne... veď ani ten chlap sa pri tebe s takýmto postojom nemusí cítiť dobre

montemotherone
16. máj 2018

@lucinkamala no, ja neviem. Pochopila som to tak, že ty máš problém so sexom s mužmi vôbec 🤔

kathy93
16. máj 2018

@lucinkamala možno si len nenašla ešte to čo ťa vyhecuje. Ja mám tiež problém s orgazmom aj keď je sex super. Každý má nejaké insie chute. Môj muž bol taký pruderny v sexe dokým nespoznal mňa 😂 treba skúšať niečo nové a ak by vám pomohla trojka tak sa snim o tom normálne rozprávaj. O tom je vzťah hlavne ak ste spolu tak dlho. Ver tomu že on bude len šťastný.

danyb
16. máj 2018

skús sa o tom porozprávať so svojim priateľom, normálne mu polopatisticky povedz to, čo nám tu píšeš aj to že ťa priťahuje myšlienka mať sex so ženou a uvidíš aké riešenie navrhne on.. ak si vo vzťahu, mali by ste takéto zásadné veci riešiť spolu 🙂
aj keď ja si neviem predstaviť, keď niekoho milujem aby som sa s ním nechcela milovať.. bolo to tak aj na začiatku u Vás? lebo ja sa priznám, že my sme sa veľmi dlhú dobu nevedeli jeden druhého nabažiť 😉

ankare
16. máj 2018

Vyskúšaj sex so zenou. Mas nejaku ochotnu v okoli?

lienka959
16. máj 2018

Vyskúšajte trojku sona zenou... mozno sa vam to bude pacitasi obom a konecne mozno najdete riesenie ako byť šťastní obaja