Prišla k nám svokra a nechce odísť

25. máj 2024

Počujete baby mne je už do smiechu ale tak cez slzy. Pred mesiacom ku nam z ničoho nič prikvitla svokra bez ohlásenia. Že sa pohadali so svokrom. Tak som si povedala ok, stáva sa. Čakala som že po pár dňoch ju to prejde a vráti sa domov. Ale ona nič. Ani náznakom nespomína že by sa vrátila. Môj muž sa jej hanbí opýtať kedy sa chce vrátiť a mňa poprosil aby som to nerobila, lebo by sa blbo cítil. Čo by ste robili na mojom mieste? 😁

gejb
25. máj 2024

Môžete vypnúť teplu vodu lebo "odstavka" alebo sa jej normálne spýtate ako dospeli ludia ci sa plánujú so svokrom rozviesť alebo zachrániť manželstvo...lebo takto to donekonecna nejde.

hiro
25. máj 2024

Zobral by som nejakú 24h prácu...

liz_lemon
25. máj 2024

muz sa jej hanbi opytat? co ma 12?

autor
25. máj 2024

@gejb áno to by som samozrejme urobila ako prvú vec ale môj manžel má fakt prosí nech mlcim a nekomentujem a keďže vidím že jemu samému je táto situácia nepríjemná tak neviem ako reagovať

autor
25. máj 2024

@hiro už teraz odmietam.home Office a som každý deň v práci čo bolo predtým výnimočné ja mám home Office viac menej nariadený

autor
25. máj 2024

@liz_lemon čo narobím..taký je..blbé mu to je

koniarova
25. máj 2024

Úplne normálne by som sa opýtala. Nič zvláštne na to nevidím. Dokedy chcete čakať?

gejb
25. máj 2024

O čom ste sa za celý ten mesiac (!!) s nou rozprávali?

domka222
25. máj 2024

Však nech sa jej muž opýta ako dospelý človek, že čo plánuje ďalej s otcom

autor
25. máj 2024

@koniarova áno aj ja by som to urobila ale môj muž má prosí nech mlcim tak sa snažím vyjsť mu v ustrety

koniarova
25. máj 2024

No tak mlč. Akú radu čakáš?

autor
25. máj 2024

@gejb nejak veľmi nerozprávame ona pozerá telku my sme celý deň v práci, večer si urobíme večeru ona pozerá telku, my s mužom ideme na pivo alebo spať

januska12323
25. máj 2024

No tak mlč ďalej a čakaj.

aurelia2000
25. máj 2024

Odsťahuj sa ty k svokrovi...že čo bude potom.

autor
25. máj 2024

@koniarova možno niekomu niečo napadne 🤷

autor
25. máj 2024

@aurelia2000 350 km daleko

koniarova
25. máj 2024

Tam ti nemá čo napadnúť 🤷🤷

autor
25. máj 2024

@koniarova ja som si istá že riešenie existuje len mi ešte nepadlo preto sem píšem.mozno to niekomu zapaľuje lepšie

gejb
25. máj 2024

Tak keď sa jej bojíte, tak už len ísť za svokrom a požiadať ho nech si príde po ženu

autor
25. máj 2024

@gejb písala som mu. Odmietol.ze nech si ju necháme. 😁

jenny224
25. máj 2024

Muž je dospelý človek a spýtať sa vlastnej matky ako to ďalej vidí s otcom a ďalším plánom je normálne a namieste. Hoci je to jeho matka a v prípade núdze sa má automaticky pomôcť, nežije vo vlastnej domácnosti. Nechápem, čo riešite.

biglovemom
25. máj 2024

Co by som spravila na tvojom mieste?
Otvorila si usta - a komunikovala s nou.
2 ja dospely a ani jeden nevie komunikovat -no skvele🫣

autor
25. máj 2024

@jenny224 on nechce aby si ona myslela že ju vyhadzuje predsa.len je to matka

aliaray1
25. máj 2024

Ahoj, no neviem co lepsie by si mohla urobit ako sa porozpravat s manzelom, aby s nou hodil rec.
Svokra ma problem v manzelstve, u vas je uz mesiac, nic s tym tvoj manzel nechce robit a dokonca sa ani informovat, tak potom uz len vydrz alebo mu navrhni, ze s nou sam alebo spolocne hodite do urciteho datumu rec, alebo sa kvoli jeho pristupu rozpadne aj vase manzelstvo.

Potom mozu zit obaja s rovnakym osudom pod 1 strechou 🤷‍♀️ lebo zjavne tam jeho pasivny pristup smeruje. Hadam vztah s mamou mu nie je prednejsi ako vlastne manzelstvo.

koniarova
25. máj 2024

@jenny224 rovnako nechápem ako sa dvaja dospelí ľudia mesiac boja opýtať tak zásadnú vec. Vy si ju asi aj zaslúžite. 😂😂😂

autor
25. máj 2024

@biglovemom muž nechce aby si ona myslela že ju vyhadzujeme

gejb
25. máj 2024

Hlavne by to mal riešiť jej syn... ci dokedy plánujete cusat a utekať z vlastného bytu? 🤔

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aliaray1
25. máj 2024

Ale v tomto pripade ide hadam o to, co chcete vy dvaja a nie co chce ona.

syslik81
25. máj 2024

tak sa pohadaj s muzom a odid byvat k svokrovi ... bud posluchnes muza a budes trpiet alebo das s muzom vaznu debadu a ultimatum-bud sa jej do 2 dni spyta ona alebo ty ..ak chce mat este zenu a deti(ak mate) tak nech sa zbavi svokry