Pripitý švagor učil moje dieťa oplzlé slová

23. nov 2019

Načapala som svojho pripitého švagra (manžela švagrinej) ako uči mojho 3 rocneho syna povedat:"Mama je ku*va"..a podla svokry a svagrinej som ja divna lebo som sa nato urazila a nepochopila som ze vsak to je len sranda..Tak ja neviem zeny kde ja to uz zijem?..alebo ci som fakt ja precitlivena ako ma nazvala svagrina..

kikulienkadd
23. nov 2019

Nie si,zatriezva mu vynadaj čo sa do neho zmestí, slušne bez vulgarizmov, ale tak ostro ako len vieš! Ostatných do toho nič! Nabudúce daj lepší pozor, s kým syna necháš...

autor
23. nov 2019

@kikulienkadd ja som ho s nim nenechala..nechala som ho u svokry ..bola oslava svokrovych narodenin..kym sme sli s muzom po tortu..svagrovci tam uz boli a svagor uz bol v nalade ked som prisla vsetci boli v jedalni len moj svagor s mojim synom v obyvacke a tam som pocula ako ho to uci..hned som po nom zvreskla ze co to ma znamenat a zacal sa smiat ze vsak sranda..a ze nech sa maly uci od mala ake su zeny

schoki
23. nov 2019

Ahoj.Nie,nie si.Si len slusne vychovana a chces tak vychovavat aj svojho syna.

bernadetab
23. nov 2019

Tak toto by napalilo aj mna.neviem aky druh humoru maju ale toto by neprislo vtipne ani mne.urcite ked bude triezvy si to s nim vydiskutivat.ucit 3rocne dieta taku vetu je chore.

nenne9
23. nov 2019

Svagor bol opity ale svokra a svagrina si museli slahnut nieco tvrdsie ked sa im zda v pohode ucit dieta povedat ze jeho mama je ku..a

bluka2
23. nov 2019

Učí ho asi rešpektu k ženám hneď od malička. Už by som "vtipalka" ani nestretla

iva812
23. nov 2019

Celé je to smutné: švagor, tvoja svokra aj švagriná.

marisoul
23. nov 2019

....kto vie či by im prišlo vtipné, keby niekto učil malého tak rozprávať o svokre a švagrine...to by im už asi také "srandovné" neprišlo.

tinkatinus
23. nov 2019

tak toto by ma strašne nastvalo 😡😡😡

erikavesela
23. nov 2019

To co su za ludia?..nabuduce, ked tvoju svagrinu a svokru oslovi ty kur*a, tak to bude ok?

vinejka6
23. nov 2019

Zfleku by som mu jednu tresla, vynadala svokre a svagrinej poriadne od srdca, zobrala dieťa a už by ma tam u nich nikto nevidel

katarinka89
23. nov 2019

A tvoj muž čo NATO.?

ludka1402
23. nov 2019

@erikavesela
suhlas
pri takychto vtipnych ludoch nepomoze nic ine, len zrkadlo

amienne
23. nov 2019

Prve co by ma nastvalo je, ze cloveka pod vplyvom alkoholu necha niekto sameho ( mam na mysli svokru a svagrinu) s dietatom a ze vobec v pritomnosti dietata/deti sa niekto pripije/opije bez toho aby mu niekto dorazne povedal, ze to je pri najmensom nevhodne. To, co si dovolil by som mu medzi styrmi ocami riadne vytmavila. To nie su zarty a zjavne si to o tebe a mozno zenach ako takych mysli. Ak sa ho navyse zastane matka a manzelova sestra, tak je to na zaplakanie. No u mna by to znamenalo vyrazne ochladenie vztahov a obmedzenie kontaktov ak zastavaju taky nazor miesto toho aby sa ospravedlnili. Je to velmi smutne

autor
23. nov 2019

moj muz tiez nechapal ze co to ma znamenat a ked sa ho svagirna so svokrou hentak zastavili tak ich poslal do prdele..tiez ma v plane si to s nim ešte vydiskutovat..uz mu aj volal ale nedvihal telefon samozrejme

ludka1402
23. nov 2019

myslim si, ze vydiskutovanie vam nic neprinesie, vsak oni len srandovali.
Ak chces pokoj, nediskutuj, nabuduce mu s milym usmevom splechni, ze je stary ch.. vsak zo srandy, nie a neries. Ale osobne by mi nestal ani za kopku hnoja a to som este urazila ten hnoj. Ani myslienku by som mu nevenovala.

dskjhfdlkdjhl
23. nov 2019

Ako by sa Tvojej svokre pacilo, keby tam maly prisiel a pozdravil by ju nazdar ku*va? Ved to je len sranda, ci potom to bude priekak?

bubu1111
23. nov 2019

Ja by som tam taky bordel narobila, ze by mali hned po oslave. Je to chore, aby niekto nieco take ucil moje dieta a este to obracal na žart. A vobec ho neospravedlnuje alkohol. Clovek ma vediet co robi, aj ked si vypije. Do minuty by ma tam nebolo.

qetka
23. nov 2019

Spytaj sa, ci by bolo rovnako vtipne, keby ho ucil: Babka je ku*va... 🤦‍♀️

autor
23. nov 2019

co sa tyka svagrinej tak ona je zo svojho muza dosrata..a svokra si o nom sice mysli svoje ale koli svagrinej mu nikdy nic nepovie ani keby im podpalil barak..ja som sa s nim nikdy nemala v laske pre mna je to jeden flakac a opilec a nikdy som si s nim nemala co povedat moj muz takisto

amienne
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinajurkechova
23. nov 2019

No po tomto by som už asi v živote nemala chuť sa s nimi stretnúť na nejakej návšteve. Rozhovor asi nepomôže. Je fajn, že tvoj muž má na to taký istý názor ako ty. Jediné riešenie je asi obmedziť s nimi kontakt a dať si sakra pozor, aby s ním už nebol tvoj syn. Bohvie čo by sa stalo nabudúce. Bude ho učiť piť? Alebo ktovie čo si zo zákernosti vymyslí.

aniele
23. nov 2019

Ja mojich zaťov rešpektujem, ale keby mi takto niektorý vysvetĺoval vnukovi, aký má názor na ženy (teda aj na moju dcéru a na mňa), nedal by si za klobúk, čo by som mu povedala! To je čo za primitíva?

majka1921
23. nov 2019

Svagor je primitiv na pohladanie! Rozhodne to nenechajte len tak, ktovie co si dovoli nabuduce, ved vsak zena a svokra si ho este zastanu.
Obmedzila by som kontakty, kym si neuvedomia ze toto bolo daleko za ciarou. Mam pocit ze si Vas manzelova rodina nejak extra nevazi, ked ho dokazali este aj obhajovat a z Vas robit tu "divnu". A to zdovodnenie ze "nech sa od mala uci ake su zeny". Az mi je z toho nevolno :/

maminka2710
23. nov 2019

Moje dieťa by už neuvidel ani na fotke, ani mňa nie. V momente by som odišla ale ešte predtým by ho môj muž na mieste vyriešil a to veľmi dôrazne - oslava neoslava. Tu sa dá medzi nami dospelými povedať len toľko, že švagor je k...t. 😬

dilino
23. nov 2019

dala by som švagrovi taku po papuli pred všetkými že by hned na to zabudol ja by povedala niekomu v rodine že je švagor k....t a bolo by a na plnu hubu ked by bolo najviac ľudi na nejakej fajnej oslave by som mu uribila taku hambu že by sa posral a viac by som ho za švagra nepovažovala a čo švagor nepovie švagrinej že ona je to čo nazyva teba a svokra tiež asi nebude v poriadku ked ti povedia že si precitlivela už by som do tej rodiny ani neprišla nikdy a toto učiť male dieťa taku by som mu dala po papuli že len hej a pľuvla mu do ksichtu prepáč ale rozčulila som sa.

jany149
23. nov 2019

@kikulienkadd nie si precitlivená....keby sa to stalo mne, švagrovi by som mu mala chuť tresknúť takú,že by hneď vytriezvel.....to kde sme....takéto učiť malé dieťa....ani zo srandy!!!v žiadnom prípade....
a reakcia svokry a švagrinej.....ach....škoda slov....
každopádne podĺa mňa si sa zachovala správne nech vedia,že sa ti to nepáči......

abbey1
23. nov 2019

Tieto anonymné témy :(

janage
23. nov 2019

By som asi pred vsetkymi povedala, ze svagor nech si tuto vetu precvicuje so svojou matkou sam, ked sa chcu zabavit a im to pride vtipne. Synovi primerane veku, ze ludia ktori piju bez miery potom sa spravaju tak ako sa nema. Nadavat druhym je hnusne. Odchod. A muz by im povedal ze takto uz osamote s vasim synom nikdy neostanu.

moni73
23. nov 2019

Keby ho ucil slovo kua, poviem si, ze je ozraty debil. Vetu mama je kua, mi hlava vobec neberie. 😕