Priezvisko matky po rozvode

zuzanajamriskova
23. nov 2018

Ahojte som rozvedena mamz prveho manzelstva 2 deticky volam sa teraz ako oni. No s terajsim priatelom mam dalsie dieta a uvazujeme o svadbe. No pitom sa budem volat po nom...teda inac ako moje prve 2 deti. Ako ste to vyriesili vy? Mozem si nechat obe priezviska?

katarinkalilly
23. nov 2018

Ja si myslím,že áno.Aj tak sa vás na úrade budú pýtať,na akom priezvisku ste sa dohodli,tak ty si daj obe.

flientica
23. nov 2018

Mozes kludne, bezne sa to tak robieva 🙂

alenka551
23. nov 2018

nevidela by som v tom nejaky problem, podla mna je to normalne v takomto pripade, alebo teda ponechaj po svadbe aj svoje priezvisko a bude

marseillefan
23. nov 2018

Ja som sa práve nedávno čudoval, prečo si moja bývalá spolužiačka po druhej svadbe nechala priezvisko bývalého aj súčasného manžela. Až vďaka tebe som pochopil, prečo to urobila 🙂 takže hej, asi to bude fakt riešenie...

horia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanka.zuzu
23. nov 2018

ja by som si dala späť dievčenské 🙂 polovicu života som sa tak volala a teraz druhú polovicu by som bola najskôr po jedno mužovi a potom po druhom? deti prežijú a nový/druhý manžel aspoň bude rád, keď nebudeš mať po starom/prvom (čo ti samozrejme nikdy nepovie lebo máš 2 deti s prvým)

jatva
23. nov 2018

Dala som si po novom muzovi. Najstarsia,sa vola inak, ale nezda sa, ze by jej to robilo problem. Vadilo by mi nosit meno ex, ked s nim nechcem mat uz nic spolocne.

danyb
28. nov 2018

ja sa idem teraz vydávať a mám dve deti z prvého manželstva a som tehu, ale zoberiem si meno po svojom manželovi, nebudem to komplikovať dvomi priezviskami, ale moje deti sú už veľké, takže mi to príde v pohode 🙂 ale je to samozrejme na tebe, ak sa budeš cítiť lepšie s dvomi priezviskami, tak to tak urob 🙂