Ahojte som rozvedena mamz prveho manzelstva 2 deticky volam sa teraz ako oni. No s terajsim priatelom mam dalsie dieta a uvazujeme o svadbe. No pitom sa budem volat po nom...teda inac ako moje prve 2 deti. Ako ste to vyriesili vy? Mozem si nechat obe priezviska?
Mozes kludne, bezne sa to tak robieva 🙂
nevidela by som v tom nejaky problem, podla mna je to normalne v takomto pripade, alebo teda ponechaj po svadbe aj svoje priezvisko a bude
Ja som sa práve nedávno čudoval, prečo si moja bývalá spolužiačka po druhej svadbe nechala priezvisko bývalého aj súčasného manžela. Až vďaka tebe som pochopil, prečo to urobila 🙂 takže hej, asi to bude fakt riešenie...
ja by som si dala späť dievčenské 🙂 polovicu života som sa tak volala a teraz druhú polovicu by som bola najskôr po jedno mužovi a potom po druhom? deti prežijú a nový/druhý manžel aspoň bude rád, keď nebudeš mať po starom/prvom (čo ti samozrejme nikdy nepovie lebo máš 2 deti s prvým)
Dala som si po novom muzovi. Najstarsia,sa vola inak, ale nezda sa, ze by jej to robilo problem. Vadilo by mi nosit meno ex, ked s nim nechcem mat uz nic spolocne.
ja sa idem teraz vydávať a mám dve deti z prvého manželstva a som tehu, ale zoberiem si meno po svojom manželovi, nebudem to komplikovať dvomi priezviskami, ale moje deti sú už veľké, takže mi to príde v pohode 🙂 ale je to samozrejme na tebe, ak sa budeš cítiť lepšie s dvomi priezviskami, tak to tak urob 🙂
Ja si myslím,že áno.Aj tak sa vás na úrade budú pýtať,na akom priezvisku ste sa dohodli,tak ty si daj obe.