Priznali sme si city,s kamarátom navzájom ale nemôžeme začať vzťah každý z nás má rodinu a deti. Myslíte že teraz to bude ľahké alebo naopak to prerastie v lásku.
bolo koze dobre,šla sa na ľad šmýkať....najlepšie čo môžeš urobiť je prerušiť s ním kontakt...inak hrozí,že sa zamotáte a ublížite ľuďom okolo seba vrátane detí,teda ľuďom,ktorých obaja ľúbite...a toto chceš? budovať svoje šťastie na nešťastí iných?
@komnata obaja porozmýšľajte nad tým, čo vám doma chýba a porozprávajte sa o tom so svojimi zákonitými... za tým "prepuknutím citov" je podľa mňa len nejaký stereotyp doma, jeden druhého si idealizujete, ale v konečnom dôsledku jeho ponožky a trenky budú smrdieť rovnako ako tie manželove... jasné, manžel už nie je to, čo býval (ty ale tiež nie), jeho manželka je možno uštekaná harpia, pretože cíti, že on smeruje svoju energiu inde... a navzájom ste jeden pre druhého niečo nové, krásne, zaujímavé, čerstvé...
Ak máte obaja tak strašne katastrofálne manželstvá, že sa s tým nedá nič robiť, nie je šanca na záchranu a tvoj manžel či jeho manželka sú úplne neznesiteľní a najväčšou chybou vašich životov, tak sa normálne rozveďte, upracte si v životoch a začnite spolu - s čistým svedomím, že ste si nezničili rodiny kvôli nejakému rozmaru a chvíľkovému poblázneniu, ale jednoducho pre to, že ste už neboli šťastní...
@komnata povedala by som, ze skor ste si priznali sympatie, ak sa potom pytas ci to prerastie v lasku....neviem no tazko radit, nepises ako si na tom rodinne, co tvoj muz, co ta vlastne doviedlo k tomu, ze ste si s kamaratom takto otvoreni...lebo podla mna to je hlavny problem, ak vo vztahu cloveka zaujme niekto iny nez partner, asi vidi nejaku nefunkcnost vo vztahu..a ano bude to tazsie, mozu sa vase city prehlbovat a budete si komplikovat zivoty, co ste aj tak uz urobili...za mna porieste si kazdy vsetko doma, svoje rodiny, co komu chyba....a moznosti, bud si upracete vo vztaho alebo rozbijete rodiny, ci na tajnasa alebo verejne....
každý vzťah je iný... nikto ti nepovie stopercentne, čo bude ďalej... medzi tebou a kamarátom to bude teraz pravdepodobne o pokušení... je len na vás, ako ďaleko tomu dovolíte zájsť... povedať "dosť" sa dá vždy... niekedy pomáha prerušiť aspoň dočasne kontakt a počas tej doby zamerať pozornosť na niečo iné... je len na tebe, čo si vyberieš
najprv sa spolu vyspite ináč nebudeš vedieť čo a ako
@germaniawerks "rada roka"
Toto uz je 3 tema nezaklada to nahodou stale jedna a ta osoba.toto fakt neni normalne.
Nestáva sa mi to. Kamošky s ktorými som mal kamarátstvo s výhodami bolo od začiatku tak a tam kde bolo len kamarátstvo nikdy neprerástlo na lásku.
@komnata hlavne cele zle - obaja rodiny. bude to (podla mna)len tazsie -pretoze city tam su, z oboch stran, ale zjavne kvoli rodinam nemozu byt naplnene. co cakas? ze sa budete stretavat a kamaratit a hlboko si hladiet do oci a doma potom lihat ksvojim polovickam? otvorili ste pandorinu skrinku ... ked sa priznas k citom, malo by nasledovat nejake konanie ... vy zjavne neplanujete svojerodiny rozbit (alebo?) takze ak obaja viete o tom dieco citite, bude velmi taze sa tomu ubranit ... ak sa budete stretavat, nedopadne to dobre. ruhom, ze k sebe n