Ahojte baby som už zúfala mám priatela dosť staršieho od seba to však neni ten problém,máme spolu 2ročnú dcérku,on má s prvého manželstva dcéru 19ročnú vychováva si ju sám ale tvrdí mi to že staršia dcéra mu zakazuje stretávať s tou mladšou.Nebývame v jednej domácnosti kôli nej lebo ona to nechce tak bývajú oni spolu aj s jej priatelom neviem som už zúfalá ked je opitý nadávami cez tel.alebo osobne vkuse vydí len tu svoju staršiu dcéru a túto mladšiu si ani nevšimne jednoducho sa vyjadril že mu povedala že chce otca len pre seba a že aby si mna a malú ani nevšímal a nechodil za nami on to robí no vydrží mu to asi tak dva týždne a zas príde ale ona o tom neviem čo mám robiť mám sa na to už vybodnúť ?lebo ja už nevládzem bojovať o niečo čo aj tak asi nieje možné a na adresu jeho dcéry nemôžem nič povedať lebo hned je agresívny ale ja mám pocit aj vydím že maličkej nedáva tolko lásky ako tej svojej staršej som už zúfalá čo by ste robili na mojom mieste dakujem za odpovede 😢
Kedy končia tie prázdniny???
Jeho dcéra je poriadna blbaňa.... Ešte dobre že nebývate v jednej domácnosti. vieš čo by to bolo byť s tou mladou husou v jednom byte? Môžeš si gratulovať že máš od nej svatý pokoj.... Určite by som sa mu netisla, nech si sám rozmyslí ako to on vlastne chce.... Nebojuj, načo .....
@martinqka99 vikendovy opity otecko..kasli na neho..nech si pekne rozmysli co chce vas alebo dceru s druhom..nech ich necha byvat samych alebo s tebou..tak do tyzdna by to mohol vediet
@fidka79 no je viac možností, alebo sú tie číslovky rokom jej narodenia a dievča sa pekelne nudí, vonku je zima.....tak čo si začne? Druhou možnosťou je, že je to žena, ktorá sa zrejme rozumovo zasekla v tých štrnástich rokoch, inak by sa tu nepýtala, čo má robiť, ak je jej priateľ napitý, nadáva jej, je agresívny a vyhovára sa na dospelú dcéru....a mohol by jej byť otcom a malej dedkom.....čiže asi možnosť a/ 😒 😒 😒
Nie baby mám30rokov a ked sme sa zoznámili bol už dávno sám som staršia ako jeho dcéra a ked sme sa zoznámili bol úplne iný ako teraz 😒
@martinqka99 sorry, ale spolu nežijete, chlasce, nadáva ti, je agresívny, dá si rozkazovať od staršej dcéry, naozaj takého človeka pre život potrebuješ? A tvoja dcéra?
Jasné že nie dakujem za vaše názory len som potrebovala aj trošku nakopnúť dakujem baby.
keď si jeden dospelý jedinec nechá od dospelej dcéry dokonca so svojim vlastným partnerom diktovať či a kedy sa má stretávať so svojim malým dieťaťom, to nie je otec, to je nesvojprávna onuca. a ked sa správa k tebe tak ako sa správa, súdom vybaviť zverenie a výživné, stretká len v tvojej prítomnosti a fertig mariška - to nie je partner pre teba, teda predpokladám že máš na viac a si na vyššej IQ úrovni.
nebud zúfalá, nelep čo sa lepiť nedá a tatko roka nech si trhne nohou. ked volá - bavím sa s ním len v stave kľudu, inak vypnem, nech si ten trtko vylieva svoju besnotu niekde inde, kde mu to zožerú aj s navijakom.
Ako sorry ale sak co je debil aby mu dcera zakazovala sa stretavat a on ju poslucha...to je chore toto. Ved keby mal zaujem o mladsiu dceru, tak starsej ukaze kde su hranice. Vobec by som jeho neriesila, taketo chovanie mat...lepsie tebe aj dcere bude bez neho. Ty hlavne pories vyzivne. A co sa malej tyka, ver mi bude jej lepsie kompletne bez takeho otca ako by mala vidiet ked bude vyrastat, ze otec si jej matku nevazi, ponizuje ju a celkovo zit v atmosfere aku mate medzi sebou teraz. Fakt si myslim, ze to by ju viac poznacilo do zivota taky clovek ako byt bez otca.
@rainyafternoon No len tam je ten problém že on neni na rodnom liste stále to odkladal a vyhováral sa že pôjde že to dá do potiadku a nič 😒
@martinqka99 ty cakas uz 2 roky ze sa raz sam zapise do rodneho listu ako otec? 😕 😕 😕 😀 ach... dosla mi rec...
@martinqka99 no tak ja myslim, ze tymto si si aj sama odpovedala....za 2 roky nebol schopny sa k dcere priznať, tak ty naco čakáš? Že jako jeden deň príde zmenený a nedajbože spolu aj začnete žiť ako rodina? Čím skôr si uvedomíš, že toto sa nestane tým lepšie pre teba a pre dcéru. Otcovské povinnosti si neplní, k tebe sa nespráva pekne...daj ho zapísať ako otca, tym ho aspoň k nejakej otcovskej zodpovednosti dostanes. Tipla by som si, že sa bude cukat, možno sa ti bude aj vyhrážať....DNA testy nebudú problém. Neviem koľko máš rokov, ale myslím si, že s ním zabijas čas a on zabíja tvoje sebavedomie.
Ked "vydis", tak odporucam vysetrenie u ocneho, mas prilis tvrde vydenie.
@kleofaszkutya Ale no, MK nie je na to, aby sme sa ponizovali kvôli gramatike, ale aby sme si radili. Či?
@martinqka99 vyser sa nanho, ako co tu radit? Nezijete spolu, pre tvoje dieta je len vikendovy ocko, pekne poziadaj o alimenty a nabuduce si dobre zvaz, s kym budes mat dieta, lebo toto si vidiet musela