Priateľovi som našla fotky a videá cudzej ženy

19. apr 2022

nasla som priatelovi intimne fotky a videá cudzej ženy, ocividne mu ich súkromne posielala. sú však z obdobia, kedy sme radili az o mesiac na to sme sa oficiálne dali dokopy. chápem, bolo to pred nasim oficialnym začiatkom, viem, ze by som to asi nemala preto riešiť, lae je mi luto, ze pocas naseho radenia a krasnych chvil riešil aj toto. navyse, preco zo ma stále uložené? ako by ste reagovali? ako by ste to riesili?

ildiko36
19. apr 2022

Napis ip

ckocka
19. apr 2022

Nijako. Netuším prečo a ako by som mala riešiť čo má kto vo svojom mobile, pokial to nie je moje nedospelé dieťa.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
19. apr 2022

@cocolino234 Nemám to ako zistiť, do telefónu nikomu neleziem, protiprávne jednanie ak sa o ňom nejako dozviem oznámim kompetentným úradom. Čo tam máš ďalej?

syslik81
19. apr 2022

a co tak sa ho spytat ? nie je nad komunikaciu vo vztahu ... boloto predtym ako ste sa dali dokopy .. mozno ju ani nepozna amozno aj zabudol ze ju tam ma ..si myslis ze iny muzi sa na nahe zenske nepozeraju ... a zeich maju v mobile hold niekto tam ma deti jak smeti niekto kvetinky iny foti jedlo etc.... proste vypni pc a chod za nim s pytaj sa ho na to .. a hned mu aj vysvetli preco sa mu hrabes v mobile

ildiko36
19. apr 2022

@ckocka keby ti to robil tvoj muž ver mi že by si to riešila, keď ti na rodine záleží! Buď rada že si nebola v takej situacii, ale čo je dnes nemusí byť zajtra.

bororka
19. apr 2022

Môj muž má stále fotky svojej ex v telefóne. Teda, teraz ich mám ja, lebo som ho zdedila 😃
Neviem aký čas ste pár a či ste v harmonickom vzťahu.. Či potrebuješ nasilu riešiť, alebo mu veríš.
Tak či tak, vybral si teba.
Vie, že si si pozerala jeho fotky? Ak áno, normálne sa ho opýtaj. Ak nie, vyrieš si so sebou, prečo si tam išla.
Ja som sa tiež stretávala ešte s jedným mužom, keď som sa stretávala aj s iným. Ľudia sa spoznávajú, občas spoznávajú aj viac ľudí naraz. Nebola som bláznivo zamilovaná a ani s jedným vo vzťahu.

lienka.7
19. apr 2022

@bororka asi ine je mat odložené fotky zo spoločných výletov z prírody a iné fotky nahej 📦 ci eroticke videa, ci nie?

ckocka
19. apr 2022

@lienka.7 Ja mám odložené fotky čo sa mi páčia, predpokladám že aj iní ludia to majú rovnako - ale možem sa mýliť.

lavinis
19. apr 2022

Naco sa mu hrabes v mobile 🤦‍♀️

bororka
19. apr 2022

@lienka.7 Môžem len podľa seba súdiť.. A ja mám sama v PC podobné spomienky. A môj muž má mimo ex aj bratove fotky v PC, tak aj švagrinu som videla 😂🙈
Strašne veľa robí, ako to vníma daný človek. Ja MM verím, a v dnešnom svete, kde každú stotinu by mohol vidieť inú 📦 alebo iný film, týmto veciam neprikladám váhu.

ckocka
19. apr 2022

@ildiko36 Riešila by som napr. ak by moj muž mal pomer s inou ženou alebo bol závislý na hazardných hrách. Fotky nahých žien som u žiadneho svojho partnera neriešila.

tosomja
19. apr 2022

Tak keď ste začali to brať vážnejšie ako len neškodné randenie, mal ich vymazať. To že niekto nepozerá do cudzích mobilov, ok, aj takí sú. A sú aj takí, ktorí mobil berú aj na wc, dokonca aj deťom vytrhne z ruky, nedajbože sa dostanú tam, kde netreba. Ja som tiež takto pozrela mužovi do mobilu a bola som v šoku, aké debaty viedol kým ja som mu uspavala dieta. A tak isto si posielali fotky, z ktorých mi prišlo zle. Odvtedy u mňa skončil a mohol sľubovať, sekať dobrotu a byť vzorným manželom a otcom. A tiež povedal, že to staré, že to ešte sa poznajú za čias, kedy chodil do školy. No a?
Či pred Kristom, či teraz, nemá mať čo žiadne intímne fotky ani konverzácie v mobile. A ak áno, tak chcem vedieť o Tom, že už so mnou neplánuje byť, uľahčuje mu to. A dám mu povolenie sa "toto" cez mobil, aj osobne.

katarinka89
19. apr 2022

Rieš to čo pokladás za potrebné riešiť bez ohľadu nato, či to iné tu na MK robia alebo nie. Niektorým by nevadila ani mužovi hlava medzi nohami inej zeny- ved to je jeho vec 🤣 možno s ním budeš žiť a keď ta to trápi teraz bude ta to aj do budúcna. A nech mi nikto nepíše že sa do telefónu ani raz nikto tajné nepozrel.....neverím. muž nemá mať voči žene žiadne,,tajnosti,, ani naopak.

zooeynka
19. apr 2022

Normalne mu ich vymaz a zivot ide dalej. Ak by to komentoval, prip.mal z toho traumu tak ho rovno posli k vode. Ak mu na nej nezalezi tak vymaz historickych fotiek riesit nebude.

ckocka
19. apr 2022

@katarinka89 Nikdy som sa do telefónu nikomu tajne nepozrela, a to behám po svete už dosť dlho.

mandzula
19. apr 2022

Moja zasada: nelez muzovi do telefonu, ak nevies, ako nalozis s tym, co tam najdes.

katarinka89
19. apr 2022

@tosomja 👌 moja reč

katarinka89
19. apr 2022

@ckocka možno sa ešte len pozries- neprajem ti aby si bola v takej situácii že to budeš nútená urobit- a možno keby si nakukla, sama by si bola prekvapená

ckocka
19. apr 2022

@katarinka89 Nikdy to neurobím, pretože ak by to niekto urobil mne tak mu tým telefónom sposobím otras mozgu.

bororka
19. apr 2022

@katarinka89 Ja nechápem tieto vyjadrenia. Keby nakukla, možno by bola prekvapená..
To už ozaj sú vzťahy na tom tak zle, že základ ako dôvera v nich nemá miesto?
O súkromí ani nehovorím.

Iné je, keď cítiš a vidíš zmenu v správaní. Intuícia ti hovorí, že niečo je inak a partner odmieta priznať zmenu. Ale tiež je tam určitá hranica.

A autorka tu píše o dokumentácii bohvie koľko rokov späť a chalan už možno aj zabudol čo má v telefóne.
Zbytočne sa pýta nás, keď sama s touto pre ňu krivdou, musí žiť.

katarinka89
19. apr 2022

@bororka samozrejme ze na základe niečoho, pozri ja zasa nechápem modernú bezhranicnu dôveru a tolerovanie kadecoho. Samozrejme ze ani nevie co tam ma...🤣

katarinka89
19. apr 2022

@ckocka tie co si zažili s mužmi kadečo a vďaka telefónu zistili co majú doma sa po prečítaní tvojho komentu musia dobre smiať.

sense
19. apr 2022

Zrejme mu nedôverujes, preto si hľadala niečo v jeho telefóne, bez toho aby si vedela ako s obsahom naložis.
Chlapovi do telefónu nechodím, nesnorim hoci heslo viem. Rovnako ma prístup aj on k môjmu telefónu. Vzťah má byť založený na dovere a pripadne problémy si treba vykomunikovat. A to co by robila Janka z Hornej alebo Danka z Dolnej je jedno, pretože nikto nevie aký máte vy dvaja vzťah. Pretože keď Janka povie vykaslala by som sa na neho a Dánka nič sa nedeje lebo to sme ešte neboli spolu tak ty urobíš co?

Ako prednedávnom keď tu bola téma, chlap dal žene mobil lebo jej je vybitý, nech sa v aute nenudí a potom bola tragédia z toho ze dal Like na IG nejakým ex este pred x rokmi.

ckocka
19. apr 2022

@katarinka89 Mám dosť sebavedomia na to aby som s mužom urobila poriadok bez toho že mu leziem do telefónu. Smiať sa može kto chce čomu chce.

janai1
19. apr 2022

Ani by som sa nečudovala keby nevedel, že ich tam ešte stále má 😂 môj si napríklad vôbec nepozerá staré fotky v mobile

katkati
19. apr 2022

Niektoré tu tak zaryto stoja za názorom, že je hrozné pozrieť do mobilu partnerovi, že radšej nechajú zo seba robiť blázna a žijú s klamármi. Vysmievajú sa z tych, čo to urobili, ale ony aspoň vedia na čom sú a už záleží od rôznych okolností ako s tou informáciou naložia a ako si zariadia ďalší život. Mne keby sa muž pozrel tajne do mobilu a nebol to notoricky žiarlivec, tak by som sa zamyslela, či som mu nedala na to nejaký podnet a nie hlásila ho na nejaký úrad a podobné blaboly ako tu niekto píše.

kornelies
19. apr 2022

Mal to rozrobene na 2 strany. Vybral si teba, fotky su spomienky. Len sa cudujem, preco ich nema ulozene v secret gallery.

lienka.7
19. apr 2022

@bororka ja neviem, ja som potom asi divná 🙈
Fakt nevidím dôvod aby mal priatel/partner/manzel odložené sexuálne fotky a eroticke videa svojich ex. Akoze naco? Co po sexe so mnou si ich potrebuje pozrieť na doobedie sa? Ci? Lebo odpived aby ich mal ja neberiem. Nejaký dôvod byť musi.
Neviem, nechápem takemu postoju proste. Netvrdím ze po skončení vzťahu ma človek spáliť všetky mosty, ale toto mi príde cez čiaru proste

nevenka
19. apr 2022

Tak ja neviem, mne moj muz bez debaty poda mobil, idem s nim do kuchyne, do spalne, kym on sa hra alebo pozera nieco v telke, volam mame, svokre, kamoske. Lebo ma dobry pausal. Nemala som potrebu sa mu tam hrabat, ale sem tam zazriem konverzacie, co vedu chlapi, ale tak su to bratranci a bratia vsetko, nic ine tam nema. Ale keby som kukla, nic taketo nenajdem, to som si ista. Ale sme sa o tom bavili, ze keby chcel, tak sa vie dobre postarat o to, aby som na nic neprisla, je programator 🤣. A je v tomto paranoidny, takze ani nechodi na take kadejake pofiderne stranky a strazi si sukromie, teda aj nas, ako rodinu. Ale naco by to robil vlastne? Ze nie je taky chudak, aby riesil taketo. Doma ma, co si vazi a hotovo.