Ahojte..
V skratke. Sekla som s cvičením kvoli zdravotnym problemom. Cvicila som kazdy deň, bavilo ma to ale akonahle sa to začalo nasla som si inu nahradu. Namiesto zdvihania tazkych vah.. joga aspon trochu na spevnenie svalstva. Trosku mi ubudlo zo zadku,priznavam ale nemyslim si ze nic strasne..ze je to taky stred..celulitidu nemam a strie mierne viditelne. Vcera som bola s priatelom vo vani a ked som sa z nej postavila povedal: "kedy si naposledy cvicila?"..povedala som mu ze nemozem kvoli tym problemom. A dost ma to zaskocilo lebo bol taky..ako keby sa mu to nepacilo.
@nikdom A? Ani môjmu mužovi sa nepáči môj zadok ako som schudla. Má rád väčšie proporcie. Vie, že pribrať nemienim a berie to tak ako to je. Je normálne, že sa nám nie všetko na partnerovi páči. Dokonalý partner neexistuje. Aj vám sa niečo na priateľovi určite nepáči. A ste si kvit.
@nikdom uz ako som zbadala, ze spominas ze si cvicila, predpokladam, ze mrochta nebudes. To ci sa mu v tomto pripade nepaci tvoj zadok, je jeho problem. Nie tvoj. Ale mozno je to len v tvojej hlave. Ak ta to vsak bude trapit aj nadalej, tak mu povedz, ze to co ti povedal v kupelni, ta zamrzelo a vyjasni si s nim co tym sledoval.
@nikdom Takze nevies naozaj ci sa mu tvoj zadok nepaci, len sa ti zdalo, ze "bol taky" - nevydiskutovali ste si problem, ktory mozno ani nie je problemom.
Mozno mas stale super zadok a kedze vie, ze uz nemozes cvicit, tak ho prekvapilo, ze kedy si naposledy cvicila, ked je taky super.
A neviem teraz vlastne, lebo nepises ziadnu otazku, len si porozpravala co sa stalo, takze v com mame poradit? ;)
ľudia ja si niekedy myslím, že si robíte srandu v týchto fórach... však ťa nejde predávať, či?
Hm... Z otázky kedy si naposledy cvičila si vydedukovala že sa mu nepáči tvoj zadok?
Tak si najdi priatela, ktoremu sa bude pacit
@nikdom no iste by som mu pri vystupovani z vane, vysvetlovala ze kvoli problemom nemozem cvicit a urcite by som sa neobhajovala... :D ako sa poznam, poveadla by som, ze vcera.. a ci ma nejaky problem alebo sa mu nieco nepaci... a potom by som sa zariadila podla odpovede (mozno by z tej vane uz ani nevysiel :DDD ). Takto radit.. ved ani nevies co myslel. Ak sa mu nepaci tvoj zadok, tak co? Zruti sa vam nejak svet? No musis si to s nim vydiskutovat..
Ani mne sa nepaci postava mojho chlapa a co? Neber sa tak vazne. A mojmu sa tiez urcite nepaci moje brucho,nie som ani ja spokojna so svojim bruchom a nerobim z toho nic.
No a?
Ja by som mu položila proti otázku."A ty si kedy naposledy masturboval? Lebo v najbližších dňoch budeš."
Zacni drepovat,kazdy den aspon 100-150 a budes o par mesiacov spokojna
@nikdom Ako si prisla na to, ze sa mu nepaci zrovna Tvoj zadok? Co ak sa mu nepaci nieco ine a mozno to bola len nevinna otazka a paci sa mu vsetko.🙉
Vymeň priateľa😉
nuz, mala by si si premysliet, ci chces byt s priatelom, ktoremu sa nepaci nejaka cast tvojho tela. Je uplne normalne, ze clovek sa casom a okolnostami meni,
@nikdom vsak si mu mala odpovedat a je 🙂 ci pravidelne ma narazky na tvoju postavu?