Ahojte,
neviem, či som naozaj stíhačka, alebo má priateľ čudné kritérium.
Keď sme spolu všetko je dobré, citime sa fajn. Nehádame sa. Keď nie je pri mne (býva v inom meste), tak si píšeme. Potom sa zrazu odmlčí a nenapíše tak 3 dni. Ja mu potom napíšem, že ako sa má. A medzi rečou som spomenula, že ma mrzí, keď mu napíšem a on neodpovie aj 3,4 dni aspoň pozdrav.
A on mi napísal, že ho to dosť hnevá, keď mu spomeniem, že neodpisuje. A že ho to moc moc odrádza od nášho vzťahu.
Ako to vidíte, mám veľké nároky na to písanie ?
Mna by odrádzalo vo vzťahu jeho správanie. S takým chlapom by som nebola. Bud mu na mne záleží a aj sa tak správa alebo dovi. S mojim si napíšeme aj keď ide len do obchodu a naspäť a už sme spolu dlho.. neviem si predstaviť že by sme o sebe nevedeli niekoľko dni
Podla mna nie si jeho prioritou. Ak nereaguje aj 3-4 dni - bez dovodu, tak pre mna je to velmi divne
Nájdi si iného a napíš mu to po týždni.
Koľko máte rokov? 15? Priateľa očividne moc nezaujímaš. Veď mu ani nestojíš za to, aby ti napísal. Načo ti je taký priateľ?
A ty sa nemozes odmlcat? Nechces to vyskusat3
tak zrejme ta ma len na vyplnenie casu cez vikend. cez tyzden ma lepsi program.
To co je za priatela ked sa neozve 4 dni? Mas 15 aby si toto tolerovala? Ocividne vtedy riesi nieco "dolezitejsie".
@0silvia0 jasné, urobím tak
V case ked neodpisuje sa venuje svojej rodine...
@amiaja nie sme starší. ja mám 30 a on 35.
Mne zas príde zvláštne si stále vypisovať, najmä vo vašom veku
Tak sa odmlc ty. Najlepsie navzdy.
ako chapem, nie kazdy je na pisanie. Ale ked vidim ludi okolo seba, co su furt nalepeni na telefonoch a nenajdu si cas par minut na spravu, je divne. A to si ani nezavolate ked nie ste spolu?
Je to divne ako sa správa a mna by odradilo jeho chovanie. Skus popremyslat nad rozchodom do budúcnosti to bude horšie. Neviem ci vieš ako ma vyzerať harmonický vzťah ale takto určite nie
Mne je divne, ze si furt len vypisujete a nezavolate si. Dialog cez pismenka nikdy nebude to ako ked sa pocujete alebo vidite.
podľa mňa niekoho má a nepáči sa mu, že sa rýpeš v tom, že neodpisuje, lebo sa nechce prezradiť- ani pred tebou, ani pred tou druhou.
Je to určite tvoj priateľ?
Ty s nim možno chodíš, ale on s tebou evidentne nie.
@modrykonik33 ageism 😁my sme s muzom randili v 29 a 38 a pisali sme si non stop .boli sme zalubeni a nezili sme spolu . Vecer po robote jazdil za mnou do druheho mesta aby sme mohli byt spolu a rano mà odviezol spet 😂 Keby sa mi 3dni nevedel ozvat kaslala by som nanho .
Takyto vztah by ma nebavil. Poznaj svoju hodnotu a ked si ta nevazi,ze ta moze mat,dovidenia. Neponizuj sa,nepodkladaj sa mu. Chlap,ktory ma o teba zaujem sa bude prirodzene ozyvat a udrziavat kontakt. Nikdy sa mu nebudes musiet doprosovat a znasat urazky a vycitky.
My sme s frajerom randili od 17 a 19 rokov - ja som bola ta 19 rocna, ja som chodila na vysku v inom meste, on este na strednu v rodnom meste. Stretavali sme sa cez vikendy, ked prisiel s rodicmi na chalupu. Prvy poriadnejsi mobil som mala az na tej vyske, pisali sme si sporadicky. Aj volali sme si malo. Az neskor to zacalo byt intenzivnejsie, ale on bol podobny, neodpisoval mi dost dlho a stvalo ma to. No ale pointa je, ze sme spolu dodnes a z toho 10,5 roka manzelia. Vzali sme sa po 9 rokoch vztahu. Ani sme spolu nebyvali pred svadbou. Po 5 rokoch vysky som prisla do mesta, kde byval on a stretavali sa uz potom castejsie.
Stale nie je na vypisovacky, ale naucil sa, ze ked niekam ide bezo mna, pripadne s detmi a ja ostavam s najmensim doma, napise, ked dorazia, posle foto, ale vacsinou radsej zavola.
Ja sa dnes uz nestiham divit, ako sme ten vztah na dialku vlastne mohli ustat...🤔
Ja by som s takým vo vzťahu nebola.. to je akože aj nejaký vzťah že si napíšete po troch dňoch že ako sa máte? 😀 a potom ti zas další týždeň pomaly neodpise nič? Však to je totálny nezáujem z jeho strany, prosím tá veď to nie je ani vzťah. Chalanovi si dobrá iba keď sa nudi alebo ďalšie 4 neodpisujú😀 bože takáto naivita. Koľko máte rokov?
Prepac, toto mi ani nepride ako vztah.. neozvat sa/neodpisat 3/4 dni a este sa urazat zato, ze mu to vytknes? Zrejme ta ma len ako obcasne vyplnenie volneho casu, a ked sa mu ozves pocas tych dni, kedy ti nepise, zrejme mu narusas plany, ktore ma s niekym inym...
Keby mi chlap nenapísal 3 dni a ešte by mal blbé kecy,keby som mu spomenula,že ma to trápi,tak už by mi nemusel napísať vôbec..Vlastne by stačilo už len to,že mi 3 dni nenapíše,ak by tam nebol nejaký mimoriadne závažný dôvod,ale keby nenapísal len tak,tak načo mi taký chlap je? Keď ho 3 dni nezaujíma,ako sa mám ani nič? Podľa mňa žije minimálne dvojitý život,určite nie si jediná,s ktorou sa stretáva a keby bol do teba zamilovaný,tak by nevydržal byť 3 dni bez kontaktu s tebou,obzvlášť,keď žijete v rôznych mestách..
@katkazocele necitala som vsetky, ani sa mi nechce. Nemusim venovat energiu kazdej debate.
😐😐😐😱 zena maj hrdost a kopni ho do zadku kretena
Autorka, zrejme nema iba teba.
@amonet tak toto bol gól 🤣🤣🤣👌👏
booze, vies ake narocne je mat logistiku aby si pravidelne odpisoval vsetkym co oblbujes? bud trochu trpezliva dojdes na rad 😅🤦♀️ a medzitym najdi svoju sebauctu