ahojte, viem že sa tu na mňa od niektorých znesie vlna kritiky a urážok ale zaujíma ma skôr skúsenosť niekoho kto možno má podobnú povahu ako ja a niečo také sa mu stalo... V skratke, už dlho sa vo mne hromadili nervy a priatelovej žene som poslala správu, tej to asi zapasovalo a hneď na to na to na mňa podala trestné oznámenie... Správu som jej poslala len jednu, viac už sa to neopakovalo...prosím vás riešila ste niektorá niečo podobné? Majú mi ešte volať policajti, dať podnet do môjho mesta a pôjdem na výsluch...hrozí mi niečo viac alebo sa to skončí len napomenutím?
Takže sa jej kurvíš s manželom a ešte jej posielaš sprostosti? No schválne čo v tej správe bolo?
Ach jo. Veru nie je to ideálne. Ale nebudem ti nakladať. Dúfam, že to bol skrat.
Toto ťa asi nezaujíma...ale ruky preč od ľudí so záväzkami, kým je čas. Málokedy ťa s takým čaká šťastná budúcnosť.
Za druhé. Len pokoj. Dnes aj keď niekoho týrajú, dokazovanie je mimoriadne ťažké. Nemôžeš zaručiť, že tvoj mobil nepoužil niekto iný.
Vyhrážala si sa? (To by bolo horšie).
Prepáčte myslela som samozrejme bývalej žene, nie žene
No ak podala TO, tak nic pekne si jej asi nenapisala.
tak ako podvádza ju, bude aj teba (musela som)...ale k veci, ak si sa jej vyhrážala tak áno, nečaká ťa nič príjemné....zaujímal by ma obsah tej sms, muselo to byť niečo husté ak to dala polícií
@damtiporiti ďakujem za titul, pomýlila som sa žena je samozrejme bývalá
ved napis co bolo vtej smsske
Nič Ti nehrozí. Možno dostaneš max. Nejakú smiešnu pokutu. Moja sestra sa rozviedla a muž sa jej stále vyhrážal, napadol ju a aj pred malým jej robil zle. Dala na neho dokopy asi 20 oznámení a nič, dostal len pokutu. V tomto štáte kým niekto nezomrie nič sa nerieši..
@luulinkaa hm, máš pravdu.... U susedov sa tak stále vadili a policajti im povedali že kým nebude tiecť krv tak oni nič nemôžu...🙄
pokial si jej len vynadala ale nevyhrazala sa smrtou a podobne tak ta len napomenu .. keby mali riesit kade podobne kraviny tak nic ine nerobia .. do buducnosti si ju radsej zablokuj vsade kde moes a ignoruj
Nič neurobia keď na teba podala trestné oznámenie len kvôli správe. Ani pri násilí neurobia nič pokiaľ nemáš viditeľné zranenia a správu od lekára aj to ich musíš volať viackrát. Nejaká smiešna pokuta maximálne
To je jedno, či byvalej, či aktuálnej, stále si nepriznala, čo si tam napísala.
Dnes sa trestnym oznamenim vyhraza kde kto, mozno ho ani nepodala. Zeny sa roky trapia vyhrazkami cez SMS od exov a nikto s tym nic nerobi. Vobec by som sa nebala. Max. nejaka smiesna pokuta, ak vobec.
Muz co na to?
Ak si sa aj vyhrazala ale nikdy predtym a potom sa to osobne alebo inak neopakovalo , myslim ze to obhajis skratovou reakciou a nervami. Nevravim, ze taketo konanie je OK ale na druhej strane dokazem pochopit ak niekto vypeni a povie aj co nemysli vazne. V zavislosti od textu a ostatnych okolnosti, ktore vies len ty, to moze skoncit len niekde v zasuvke na policii alebo napomenutim, max. mensou pokutou.
No mne sa bývalý vyhrážal, že si na mňa najme nájomných vrahov, priamo pred kurátorkou, človek by povedal, že ideálny svedok a nestalo sa mu nič. Ešte som sa dozvedela, že má predsa ťažké povolanie (robí vo VW), tak preto je chudák nervózny. Neviem čo si jej napísala, ale podľa mňa Ťa maximálne ak napomenú. Ale radšej už bývalej nič nepíš, myslím, že je praktickejšie riešiť veci s partnerom.
Nicoho sa neboj. Obides aj bez pokuty. Policia ta vypocuje a pripad uzavru.
Neboj sa aj keby tam bolo cokolvek napisane nic z toho nebude. Mne vypisovala priatelova ex roky, podala som tresne oznamenie, mala som stovky sprav a nic.
Len tak z ničho nič by na teba nepodala trestné oznámenie.Ked je to bývala žena tvojho priateľa tak asi ten priateľ je s tebou tak čo si mala take naliehavé že si jeho bývalke musela napisať niečo za čo teraz budeš mať problémy s policiou.Načo to bolo dobré.Len to bude asi niečo zlé ked si ťa predvolajú na výsluch už samotný fakt že maš ísť na policiu tak asi to boli vyhražky načo si vôbec kontaktovala jeho ako pišeš najprv ženu potom bývalu čo ti ona urobila to je jedno aku máš povahu vždy tak rob aby si nemala zbytočné problémy.A napišeš už čo si jej napisala začo máš ísť na tu policiu.Najprv si si mala rozmyslieť a potom napisať a čo ťa nápadlo jej napisať už len samotný fakt že ťa čaka vysvetľovanie na policii by som sa zamyslela nad sebou a konanim či odideš s pokutou alebo bez máš ponaučenie že sa to nerobi.
Bude to pravdepodobne priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, teda ak si sa jej nevyhrážala snrťou.. Vypočujú ťa a odovzdajú to na Okresný úrad a ten rozhodne..
Zalezi co bolo v tej sprave. Nik ti nepovie presne co sa moze stat, co ti hrozi, ak nevieme co bolo v smske. Vsetko su to len dohady. Nikto nevie co si spachala, ci priestupok, ci trestny cin. A citat myslienky nevieme. Ak chces radu, musis nam povedat obsah smsky. Nemusis od slova do slova, ale je potrebne vediet, ci si sa vyhrazala, alebo ohovarala, alebo nieco ine.
Myslím, že trestné oznámenie by mohla podať iba za napadnutie fyzické, alebo za tak vážne vyhrážanie, ktoré by sa týkalo jej smrti.... inak ak si jej len hoci aj škaredo vynadala, alebo niečo podobné tak z tým nič moc neurobí, polícia ma iné starosti ako riešiť také sprostosti. Poznám to z opačného garde, výsmešky a urážky zo strany bývalky a ich dcéry na našu adresu a adresu muža, takže sme o tom niečo zisťovali, aj keď nič dalej nerobili, ja mám rada kľud a druhého aj tak naštveš tým, ked mu urážku opätuješ nezáujmom 🙂)
Záleží na tom, čo bolo v tej správe. Ľudia by sa mali vedieť aspoň toľko ovládať, aby si uvedomili čo píšu a obyčajne za tou nenávisťou k ex-manželkám býva ukryté nesprávne správanie svojho priateľa, ktorý často klame na obidve strany.
podľa toho čo v tej správe bolo... Ak si ju len pozdravila a popriala veľa zdravia tak vôbec nič, aj si jej vulgárne nadávala - tak len napomenutie, ak si sa jej vyhrážala likvidáciou tak aj nejaký ten paragraf... 😉