Priateľova sestra ma nemusí

24. jún 2020

S priatelovou sestrou sa obcas stretnem ma okolo 45 2 deti a mala som pocit,ze si rozumieme aj ked tie vztahy nie su take...problem je,ze priatel sa mi dnes priznal,ze ma pocit,ze ona ma moc nemusi. Ja si myslim,ze to je kvoli jednej veci, veci ktorej nevie prekusnut,ze som jej brata podrazila pricom to nebol podraz ale prekvapenie no ona mi to neveri este na mna utocila,ze som ho podviedla ( nie ako nevera) ale ze som mu tu vec zatajila lenze neviem co jej on povedal ale jednoducho si to nechcela dat vysvetlit. Stale na to myslim a premyslam,ze preco?

irusa
24. jún 2020

nie každému sadneš..ber to tak, že nie každý ťa musí mať rád.... netreba sa nad tým trápiť

caroline_
24. jún 2020

nemusi ta to trapit, nemusis si vzdy s kazdym sadnut

daganov
24. jún 2020

ja by som si tym absolutne hlavu nelamala

miadi
26. jún 2020

Tak nech Ta nemusi. Hlavne by ste s priatelom nemali svoje spinave pradlo prat pred sestrou. Ci uz on alebo ty. Nevysvetluj neobhajuj sa. Vas vztah je vasa vec.

whatever1
26. jún 2020

O co išlo a prečo to riešite cez jeho sestru?

daili
13. júl 2020

Nerieš to, nie každý s každým sa môže. Je to síce smutné keď je to zrovna priateľova sestra ale kašli na to nerieš to, toto som mala aj ja zozaciatku vzťahu, priateľova sestra ma ani len nepozdravila zato lebo môj priateľ sa rozišiel s jej ex a ona si s nou rozumela a začal si so mnou. Trápilo ma to chvíľku ale povedala som si ze co ma po tom, vzťah si predca zničiť koli tomu nenechám. Nakoniec ale po pol roku priateľ musel ísť do práce a ona si mala pre nejaké veci prísť k nám, ja som išla preč takže nemala by ako si zobrať tie veci. Tak som priateľov povedala ze ved po ceste sa zastavím u nej a podám jej ich. On bol prekvapený, lenže ja som si s toho nič nerobila reku podám jej to a idem ďalej co ma po tom ci ma musí alebo nemusí. No a čo sa nestalo? Zrazu keď som prišla priniesla jej to tak ma aj pozdravila a ešte sa ma opýtala ci nejdem k nej na kávu, ja som odmietla lebo som stála v zákaze. A aj tak som išla preč ale navrhla som jej ze keď chce nech príde potom ona k nám. A aj prišla a odvtedy sme sa skamaratili 🙂