Priateľova rodina ma nazvala menom jeho kamarátky a mňa sa to dotklo

28. apr 2021

Baby.. fúh potrebujem vás. Rodina môjho priateľa ma nazvala iným menom. Menom jeho veľmi dobrej kamarátky s ktorou predtým čosi mal a ona k nim chodila no oni ju poznali len ako kolegyňu. Odvtedy mal aj normálnu priateľku ale len na pár mesiacov s ktorou sa nevideli často a aj mňa má pol roka a každý víkend som u nich. No predsa pri spoločnom rodinnom obede ma jeho babka nazvala jej menom. Pritom sa naše mená vôbec nepodobajú..
Samozrejme som neobvinovala nikoho, babke je stará a pomýlila sa a iný nemôže za to čo povedala ona, no nepadlo mi to dobre a priateľ sa na mňa naštval, že som citlivka. Podľa vás sa ma to dotklo právom alebo má pravdu a len zveličujem?

sisa_s
28. apr 2021

No keby to bol priatel, tak nepoviem, ze si nastvana, ale babka? 🙄🙄 Podla mna zvelicujes

foxyfox
28. apr 2021

Mňa bývalý na výlete v zahraničí nazval menom baby do ktorej bol predtým paf 😂 Babka je babka, vôbec to nerieš.

luckalukas_1
28. apr 2021

prehanas 😃

denden77
28. apr 2021

mne babka hovori menom sesternice, ci bratranca a tu som 😁

domcci72
28. apr 2021

zvelicujes, je to stara pani, pamat jej nesluzi a urcite to nespravila naschval

autor
28. apr 2021

No tá "kolegyňa" k nim ešte stále chodí vraj len kecať. Preto sa ma dotklo keď skôr jej napadlo jej meno ako moje

zuvelyn
28. apr 2021

byvaleho frajera mama mi hadam aj dva mesiace hovorila menom jeho byvalej, aj frajer mi raz tak povedal, bol zamysleny a z neho to vypadlo tak nevinne :D Vobec mi to vtedy nevadlo, nerobila som sceny ani cirkusy, zasmiali sme sa na tom akurat obaja 🙂 Nezvelicuj 🙂

luckalukas_1
28. apr 2021

mna aj mama sem tam oslovi menom mojej sestry, a naopak ju mojim menom 🤷😂 a co, stane sa 😁

ivangeline
28. apr 2021

Zvalicujes... Babka!!!!

simsalabim
28. apr 2021

Prehanas. Moja babka vymenovala vsetky vnucata, kym ma oslovila mojim menom. A pritom bola cula a ciperna... len jej spravne meno hned neslo na jazyk.

sissy27
28. apr 2021

Moja vlastná babka volala moju vlastnú dcéru, svoju jedinú pravnučku, asi rok a pol iným menom 😂 buď mojim alebo “Nikolka” 😂 pritom sme s ňou boli prakticky denne a dcéra nemá žiadne exotické ani krkolomné meno. Takže za mňa - áno, si citlivka ak ťa toto rozhodilo.

autor
28. apr 2021

Jeziiis vôbec nejde o to, že sa pomýlila 😃 kebyže povie vnučku alebo bývalu okej ale jeho kamarátku ktorú vlastne ona pozná len ako kolegyňu? A vraj už tam dlho nebola (ale viem , že mesačne chodí) len na pokec vraj. Prečo jej ona napadla skôr ako priateľka vnuka?

lopka1313
28. apr 2021

Moja mama raz nazvala sestrinho muza menom jej expriatela. A mne moj priatel bezne vravi menom svojej kamosky (nevedel sa naucit moje meno, tak sa ucil ze tiez nezvycajne ako jej), kamosku zas teraz vola mojim menom a oba pary sa na tom dobre bavime :D ja som tiez raz prestrelila a nazvala ho menom ex a to sme uz rok boli spolu. Proste to vyklzlo. Vzal to v pohode 🙂 A jeho dedko ma vola inak ako sa volam, ale je to dedko, nezabijem sa preto, obcas ho opravim 🙂

deginko
28. apr 2021

Lebo ju pozná dlhšie asi ako teba..mňa babka terajšieho priateľa spočiatku volala menom jeho Ex dosť dlho kým si zvykli na moje meno...bolo mi to občas nepríjemné,ale neprežíval sim to tak...netrvalo dlho a volali má mojim menom

staskast
28. apr 2021

Joooj moja babka vola môjho manžela “Vlado” pritom sa vola inak. Sme spolu 8 rokov 😀😀

janai1
28. apr 2021

Hm, moja mama vola môjho priateľa Marek 😂 pritom je Erik... Takže pri starších ľuďom by to mnou ani netrklo... A nie ešte pri babke..... Nerob problém kde nie je 🙂

luckalukas_1
28. apr 2021

teraz ma napadlo, moja babka volala mojho (teraz uz manzela Lubos asi rok, a vola sa Lukas 😂 babky su uz raz take 🤷

akinom0077
28. apr 2021

Chapem ze sa ta to dotklo. Ale hlavu hore neries to a chod dalej. Babka je starsia navyse..

ninusa221
28. apr 2021

Mne sa tiez raz stalo ked som skrikla na priatela bože Adam 😂 ( byvaly) a ja že bože však myslim svojho brata😀

dusankomoj
28. apr 2021

Prečo? Ako to máme vedieť? Možno bola zamyslená,možno jej ju pripomínaš,možno ju má radšej a možno sa iba POMÝLILA😊 netráp sa blbosťami( ja aj moja mama sme chúďa môjho syna prvé 3 mesiace bežne pomenovali dcérinim menom). Ak sa k tebe priateľova rodina chová pekne,tak to naozaj bol iba omyl😉

ckocka
28. apr 2021

Pretože starým luďom lepšie funguje dlhodobá pamať ako krátkodobá.

tinatitti
28. apr 2021

Jednoduchá odpoveď, pozná sa s ňou dlhšie. Preto. Nerieš. To sa stáva. Mne mama mojho priateľa tiež občas povie Janka (jeho bývalá). Ja vždy poviem, ja som Tinka. A nijak sa na to nedotýka. To len "svokra" by sa potom od hanby aj prepadla a 10 min sa ospravedlňuje. Ja toto neriešim. Ani ty nerieš. Sú dôležitejšie veci.

elenita
28. apr 2021

@lopka1313 fiha, teraz som zvedava, ake nezvycajne meno mas 😊

martina1201
28. apr 2021

Ahoj, babka môže byť senilna, nemusela si uvedomiť realitu dneška. Môjho exmanžela babka nazvala moju dcéru mojim menom a pýtala sa prečo som už tak dávno nebola u nich. V balónom veku je to normálne. Ale tiež je normálne aby priateľ opravil babku, že ty sa voláš inak. Si citlivá, lebo ťa nazvala menom bývalej a padlo ti to zle, ale hnevať a vyhadzovať pred oči by si to nemala. Iné by bolo keby sa to stane schválne a urobí to trebárs jeho mama alebo otec. Takto omylom kvôli zábudlivosti by som z toho fakt vedu nerobila.....

lopka1313
28. apr 2021

@elenita podla mna je uplne obycajne, my sme boli v triede 3! Volam sa Stefania - Stevka :D on si to nevedel zapamatat a teraz ma vola aj Jozka a kamosku Jozku zase Stevka :D a jeho dedko ma bezne vola Slavka, a to beriem uplne v pohode, obcas opravim :D

elenita
28. apr 2021

@lopka1313 sranda 😁 ja inak nepoznam ziadnu Stevku 😊 Vidis, si jedinecna 😊

sense
28. apr 2021

Zvelicujes....
Keby mi to povie chlap pri sexe asi by som spozornela...ale babka pri obede kt ma svoj vek?

nika_m
28. apr 2021

Babku by som neriesila :D moja babka kazdeho vola inak, ma 5 vnukov a jedno pravnuca a velakrat to dopletie :D aj mne neraz povedala menom mojej mamky :D raz ma ale svokra aj svagrina nazvali menom muzovej ex 🤔 boli sme spolu este len kratko...no sekli sa tak co uz 🤷 nebolo to cielene, snad :D

mandarinka555
28. apr 2021

Kriste pane....to koľko máš rokov, že riešiš také kraviny ? Keby ti frajer povedal Betka a ty si Janka, tak sa môžeš naštvať....ale stará babka ?

sense
28. apr 2021

Inak moja 80r babka vola moju dceru Alenka...a vola sa Aylin...lebo sinto nevie zapamatat ...