Ako by ste sa zachovali vy keby vam priatel povedal ze ho uz nemate cakat uvas len kvoli tomu ze som nechcela is snim a jeho rodicmi do jedneho nakupneho centra ...vdaka za odpovede
Necakala by som ho...
A brali by ste to ako koniec?
ja ta uz cakat nebudem,a ty ma uz nekontaktuj
kolko mas rokov?a ako dlho sste spolu?
Len ze uz milion sanci som mu dala pred tyzdnom cca..som mu povedala ze ma poslednu sancu
@anna1999 posluchni ho, nečakaj, nekontaktuj 🙂 ak je normálny ozve sa a ospravedlní, že to tak nemyslel. Ak sa neozve, tak mal dobrú zámienku na rozchod s vyhovuje mu to. 🙂 aj keď z toho dedukujem, že nechce už prísť k vám domov k rodičom, tak ako ty nechceš tráviť čas s jeho rodičmi. Tak ako sa mal zachovať? Mňa by to tiež stvalo. 🙂
Tak neviem, vysvetli mu, že nie si jeho majetok aby si ho počúvala na slovo, máš svoj život a ze trucovanie mu vôbec nepomôže ani teraz ani v budúcnosti. Nech si chlapec nezvyka, že bude stále tak ako on chce. Hranice si treba stanoviť už na začiatku. 🙂 na môjho muža vždy zabralo: si myslíš, že si jediný? Keď ma budeš srať raz dva ta vymením. :D môj muž vedel, že ma nikdy neskroti aj keď mal nejaké pokusy tak som ho akurát vysmiala, že o co sa pokúša trapko 🙂
necakala by som ho...pre takuto hovadinu sa take veci nehovoria...co si jeho majetok?
@anna1999 no,tak uz vieme dopredu ako to dopadne,lebo ty sama ho nevies nechat len tak trucovat.A mlady panko si je isty,ze si moze robit co len chce.Vie,ze aj tak sa k tebe moze vratit.Toto chces cely zivot?Pozri sa do zrkadla,zdvihni bradu,naber samonaser a hor sa von za svojimi kamosmi
@anna1999 pozri, musíš byť silná a hlavne on to musí vedieť, že vieš žiť aj bez neho, hoc to až tak úplne necítis, to on ale nevie. Nesmie to využívať, že ho miluješ a ze mu to budeš trpieť. Povedz mu, že si s ním, pretože chceš byť, nie preto, že musíš. A ze keď to tak naozaj cíti tak OK, povedz mu, že fajn tak sa rozidme. Muži majú radi silné sebestacne ženy. Využíva tvoj strach z rozchodu, to nie je pekné. Ja by som si to nenechala. Povedz mu, že nepotrebuješ takého co sa stále uráža, že radšej budeš sama. Tak nech si poupratuje v hlave, že čo vlastne chce. Vážne nie je jediný 🙂 moja mama tvrdí, že láska je ako autobus, príde ďalší... Opýtaj sa ho ci sa pri ňom máš celý život báť, že ťa opustí pre každú maličkosť. Co to sú za vyhrážky? Chcem stáleho partnera, ktorý prežije aj krízu, aj to, že nebude vždy po jeho. Ukáž mu co chceš, ako si to predstavuješ. Nie je jediný co ma nejaké potreby, aj ty máš vlastný rozum.
@anna1999 nečakala by som ho 😎