Dobrý deň , ahojte
Viete dámy mám taký problém
Možno nie problém ale taký zvláštny pocit
Mám priateľa už pomaly 4 roky, obaja už máme po 25. Ale jeho matka ma stále nazýva *jeho kamarátka*, nie priateľka, ale kamarátka.
Ďalej keď niečo nakúpim alebo uvarím, tak nepovie že "Erika navarila, nakúpila, upratala..." Ale "Lukáš navaril, nakúpil, upratal..." Prišla návšteva a pýtali sa, že kto nazbieral toľko veľa húb (sú v dozach vedľa chladničky) a ona povie že "Noo ja a Lukáš ..." Pritom som väčšinu nazbierala ja a priateľ, akože ona tiež , ale.... No príde mi to divné, prepáčte ak je to podľa vás banalita ale celkom ma to trápi, potom to vyzerá že keď prídem tak nič nepomôžem, nenavarím, nenakupim....
@hastrmistr povedala som mu že je to dosť blbé aspoň pre mňa a on že či žiarlim 🤦
taky parik bol minule v sudnej sieni..mamicka to a mamicka ono a nevesta/manzelka bola ta druha, ta zla, ta navyse...narob si poriadok, kym sa da a ak sa neda..hladaj zdravsi vztah
To ti nezavidim, moj muz nastastie drzi somnou a vzdy sa ma zastal......ja by som na tvojom mieste nebola v takej rodine, teraz sa trapias a co bude dalej? Privedu ta do blazninca? V lepsom pripade skoncis na lexaurine.....si prilis mlada aby si sa trapila ....zenu si muz musi hyckat a ochranovat
Ona žiarli a aby sa urobila za lepsiu tak si privlastnuje tvoju pracu.
Pekne sa ozvi - teta to ja som nakupila za tasku, nie Lukáš...
Pre mňa je to osobne banalita , to sú také žabomyšie vojny.
Nepovažuje ťa za nič trvalé , preto kamarátka . Obetovať kvôli tomu vzťah by som neobetovala. Treba sa ozvať , normálne , ľudsky ...a tak však teta však aj som čosi prispela k tým hubám , Lukáš nevaril , varila som ja ..bez nejakého emočného náboja . Nepovažuje ťa ani za vážnu súperku , ver že to by jednala ďaleko razantnejšie.
Ked sme boli s mojim ex asi rok manzelia, moji rodicia nam kupili byt, moji rodicia nam pomohli zariadit ho( bolo to velmi davno, boli sme velmi mladi a urobili tak pre sestru aj brata), a ex svokor ked prisiel prvykrat k nam zahlasil "Jozko, pekne to tu mas"🤣
no ako sa ja poznám, ja by som išla ironicky do tvojho "kamaráta" a povedala mu, milý môj, upeč koláč, uprac a nakúp, veď keď robíš všetko iba ty, tak to vieš najlepšie, ja tu aj tak nič nerobím. Malo by mu docvaknúť, aby si ťa pred svojou maminkou nabudúce zastal...
Inak v rodine môjho muža mali zasa zaužívané, keď niekto mal prísť na návštevu, tak sa povedalo, že príde Jožo, Fero, Mišo a pritom prišla celá rodina aj s deťmi. Ale oni menovali len toho ich pokrvného príbuzného, ostatní ako keby ani neexistovali a nemali prísť. Alebo povedali, že bol tu u nás Fero, pritom tam bol aj so ženou, aj s deťmi... Ja som si už z toho potom robila srandu, v niektorých rodinách sa ten nepokrvný člen akosi naschvál podrypávačne ignoruje.
Chcem ti len povedat, ze mozno sa to nezmeni, ani ked budete manzelia, aj tak ta bude prehliadat, proste primitivzmus
@snehulienka8 našťastie to u nás nie je takéto prehnané, že mamička 😂 ale aj tak ma to niekedy urazí, že nakúpil si 🙄 mala som už raz chuť povedať že áno, on kúpil, ale ja som zaplatila!😂
@hastrmistr on je k tomu taký nestranný, príde mu to ako hlúposť a smeje sa na tom, mňa ide poraziť 🧝
@cacianka ďakujem 🙏 toto som si myslela aj ja, niekde v podvedomí ale bála som sa to povedať nahlas. Aj naposledy "prala som, vešala prádlo, urobila obed..." Pritom som ja dala prať, aj som ožehlila, poskladala a obed? Urobila iba ryžu, zbytok som spravila ja... Ale privlastnila to sebe 🤗 nech ju ľutujú aká je dorobená.
@maminuska ďakujem pekne, že nič trvalé. Nie sme kamaráti polroka ktorí spolu raz za čas spia a navštívia sa, to by ona sama mohla za ten čas vidieť.
@tenerifka 😂😂😂😂🙉 poteší.
@0silvia0 asi si to beriem príliš osobne, ale nahnevalo by ma to 🙄 takisto ako ma vytáča táto jej ignorácia. Alebo, Lukáško chceš polievku??? 🙂 A vedľa Lukáška sedím aj ja 🙉
@tenerifka ja si myslím presne to isté, a tie deti si v budúcnosti spraví sám, aj si ich porodí 🤷
Mal by sa za teba postavit a nenechat mamu rozpravat hluposti....
@hastrmistr ona ako celkovo nie je zlá, akurát ma vo veľa veciach prehliada a pripisuje zásluhy sebe alebo jemu. Potom to vyzerá divne, že nič neurobím alebo neviem variť a musí sa o mňa starať on.
jednoducho si pre ňu dočaska, zajtra si a pozajtra byť nemusíš. Takto to vníma ona.
Neberie ťa vážne, syn je pre ňu mladý aby sa vážne viazal . Záleží aj ako ťa prezentuje partner ak je s mamou sám .
a dá ti nakoniec tú polievku ?
@maminuska dobre, ale myslím si že nikomu by z pusy neodpadlo keby ma nazve priateľkou, ale o tom potom. 🙂 Chlap po 25 je príliš mladý? Potom sa nečudujem , že niektorí sú u rodičov aj po 30 😂 spolu sa o mne nebavia, teda aspoň nie vo význame čo my a budúcnosť. Nemyslí si, že by jej mal vešať na nos aký máme vzťah
@maminuska ale áno 😂
no dievča, ale keď raz budeš v pôrodnici, tak nebude môcť povedať, že Lukáško porodil, aspoň jedna zásluha sa ti ujde 😂
@0silvia0 aspoň niečo, keď je na všetko chudák sám 😂😂😂😂😂
ani pre mňa nie je 25 ročný chlap mladý , ale pre mnohých na vážne viazanie mladý , dokonca niektorí o sebe vyhlasujú že sú ešte vlastne deti . Vidíš to tu aj na MK .
No dôležitý je efekt , polievku si dostala 🙂, ver tomu že u niektorých by si nedostala . A tie kecy ja by som vypustila z hlavy ak chceš zostať s priateľom .
Inak odporúčam robiť si z toho žarty, aj keď ťa to štve, vo vnútri sa z toho smej, fakt je to banalita...
Moja suseda má 45 r muža a chodí k nim často svokra zo stredného Slovenska, keď je tu navari synovi, ale iba jemu neveste a vnúčatám nie😀
@maminuska ďakujem, ste zlatá že sa s vami dá normálne komunikovať, niektoré by ma tu zniesli pod čiernu zem. 🙏
Nedá mi nespomenúť jednu situáciu , ktorá sa stala asi pred pár mesiacmi. Priateľovi niečo spadlo do oka, nejaká trieska alebo čo. Mal to deň krvavé, zapálené, slzelo to, k doktorovi ani za boha až som ho nakoniec zlomila, síce s nadávkami ale išiel. Zaviezla nás na pohotovosť moja sestra, lebo jeho brat mu radšej radil babské triky akože mlieko na tampón nech si dá a priloží 🤦 nie že by ho zaviezol k doktorovi. Nakoniec to jeho mama vylíčila tak, že išiel sám na pohotovosť , sám hádam aj šoféroval 😂😂😂😂 no komédia. Úprimne mi to prišlo ľúto že nebola natoľko charakterná aby uznala že som spravila dobre a hádam mu aj zachránila oko. Ešte to okomentovala tak že však brat by ho bol zaviezol tak o čo ide ? 🙂
@0silvia0 už sa iba smejem, dnes som mu povedala že Veď ja som varila, ty by si to tak dobre nenavaril🙂
@eliska13 tiež taký prípad 😂😂😂🤦
Treba sa ozvat, nikdy nenechaj svokru zasahovat do vas....ked je priatel spokojny s mamou a prisvieca jej tak chod od neho kym nemate deti lebo aj tie si bude vychovavat podla seba....takze sa ozvi ked povie ze ona ci len on...pardon patrime k sebe a bud to budete akceptovat ok ak nie tak k nam nechodte....ked si neurobis poriadok v rodine teraz , tak uz nikdy...netrap sa