Ahojte idem sa troška posťažovať, mám priateľa sme spolu 3 roky spolu bývame a jeho mama mu volá každý deň a mne to vadí. Stará sa čo sme kúpili v obchode, koľko sme platili, kto ten nákup zaplatil či ja či on, čo sme varili, čo robíme , kde sme boli a vkuse takéto otázky a mne to strašne vadí. Už sme sa o tom aj rozprávali ale vyšla som z toho ja najhoršia a samozrejme že skôr ide proti mne ako proti svojej mame. Už keď teraz je to takto tak sa bojím čo to bude po svadbe. Máte niekto skúsenosti s takýmito prípadmi “svokier”?
No môžeš skúsiť pred ním volať svojej mame a všetko jej záves na nos. Aby to počul, možno mu nedochádza, že také prkotiny sa s maminkou neriešia. Ináč veľa šťastia s mamičkárom.
Pre mna by to bolo jasne ... 🚫🚩
tak hlavne to nieje svokra.. tak mas sancu ju vymenit ...ak priatel nespolupracuje a pride mu to normalne hodl treba vymenit celu sadu za novu - zrejme vyrobna chyba ...
Neskonci to, kym si on nedupne. Ak nevyhovuje, tak zidi z kratsej cesty. Vianoce mate ako poriesene?
Bež ďaleko jak sa len dá 🏃♀️🏃♀️
Ona sa nezaujima o teba, zaujima ju jej syn. Ako sa ma on.
Keď to nevadí synáčikovi musíš sa s tým zmieriť alebo vymeniť model.
@beata_k ona sa aj opýta na mňa aj ma nechá pozdravovať ale mne vadí že stále volá každý deň a má sprosté otázky a stará sa do nás pritom ma ďalšie dve deti a 6 vnúčat ktorým sa môže starať do života
@majka99999 našťastie sme boli sami dvaja na Vianoce a tam sme len šli na návštevu
Opyta sa zo slusnosti. Inak ju ozaj nezaujimas.
@beata_k veď ako mne je to jasné, že ja ju nezaujímam a ani jeho rodinu ale popravde ani oni mňa nezaujímajú a som rada keď ich nevidím , návštevy sú pre mňa utrpením keď tam ideme alebo oni k nám prídu
A ty ako často volávaš s mamou? Alebo ako často chodíš na návštevy? Ja zas na krátkom telefonáte raz za deň nevidím nič zlé. 💁♀️
Tak potom? Je taky problem, ze priatel venuje mame 5-10 minut? Porozpravaj sa s nim do akej miery jej moze vesat na nos vas zivot a vybavene. Inak nevidim nic cudne na tom, ze si denne zavolaju.
Ale ak by to pre teba bola neprekonatelna prekazka, tak to radsej ukonci. S nim si beries aj jeho rodinu. Vase dieta bude chodit k babke...
vadilo by mi take spravanie patnera, aj buducej svokry.
vase financie a detaily sukromne ju nemaju co zaujimat, ak sa partner o to nevie postarat a uz teraz ho nezaujimaju tvoje nazory, dievca, to sa nezmeni .
a bude ti to kazit vela dalsich situacii pp zvysok zivota. za mna dost vazna vec,velky minus na chlapovi - ci este pupocna snura mu nemal kto prestrihnut??? och.
My si s dcérou voláme každý deň. Našťastie nám mladý muž nerozumie a teda môžem len dúfať, že ma neohovarali na nejakej anglickej verzii MK.
@abbey1 muzi
nebyvaju na taketo veci haklivy, ako zeny. zena ma celkovo vacsiu potrebu komunikovat. ale u tohto paru mi to pride ze kontrolky blikaju buducej neveste a veru spravne jej blikaju.
@beata_k ste taka babka aj vy?? mate rada svoju nevestu??
@zuzina1988 Matka partnera sa dozvie len to, čo jej mladý muž povie. Ja mam pocit, ze tam je averzia voči 'svijre' už len z princípu.
Presne toto, co sme varili, ci to varil on alebo ja, co on platil. Miesala sa vzdy do vsetkeho. Uz sme spolu takmer 15 rokov a oni nam isli diktovat aj kam mame dat dieta do skoly, ake auto si mame kupit, ziaden respekt voci nam. Nemas fakt nikoho ineho na obzore? Mna ide z nej d*bnut, teda aj zo svokra, ale z toho menej. Po tom ako sa miesali do vyberu skoly pre nase dieta, som vyrazne obmedzila kontakt. Len teraz sa zase nejak castejsie zacala ozyvat a uz som z nej zase na prasky.
Áno aj môj volá s mamou každý deň a ak nezavolá tak volá oba aj 5x denne a ešte je aj urazená že na ňu zabudol...ale nepýta sa koľko a kto zaplatil....ale teda zo začiatku to chcelo pevné nervy...ale naučil sa selektovať čo jej povie a čo nie pretože vie že niektoré veci ma vytačali nakoľko ona vedela zavolať či už raňajkovať, čo raňajkoval ,potom čo bude obedovať či už obedoval ...čo bude večerať a nech Boh chrán ak mal dva tri dni po sebe iné jedlo ako typické talianske tak už sa kvôli mne mení a pod... Ale teda on stojí na mojej strane a tiež obmedzil hovory s ňou a hlavne v Tom čo jej povie...
Ahoj, moj volava tiez s rodicmi kazdy den, niekedy aj hodinu vkuse, ale ja som spokojna, aspon vyvenci psi. A zo zaciatku ma to tiez trapilo, ale teraz sa uz nad tym len zasmejem, na co im su vobec take informacie a oni su strasne ukecani😂 Ale vsak ak chcu, nech si pokecaju, my mame zase Modreho konika, kde si citame o zivote inych 😂 (juj a to dobre, ze tu aj oni nie su a nerozoberaju nejake nase zivoty 😂)
Pozri, niektore su tu tiez denne na telefone s mamou, tym to asi pride normalne. Ja si neviem predstavit vesat kazdu chobotinu na nos svojej mame, pripadne dennodenne otravovat dceru. Ked je nieco nove, ozveme sa jedna druhej. Ale take kraviny, ze co si varila, to by ma j*blo, keby mam s niekym preberat. Takze je na tebe, ci s tym vies fungovat alebo nie. Ja by som takeho chlapa nechcela. Fakt je, ze ked mu to pride normalne, nezmeni sa to… cize z tohto vychadzaj…
Mate obidve whatsapp? Napadlo mi, odfot jej pokladnicny blok a dopis - kartou, Miso, hotovost-ja a daj tam zrovna drogeriu najintimnejsiu, nech jej je pekne trapne. Keby sa frajer ohradil, povedz mu, ci mu mozes robit takuto odlahcovaciu sluzbu, aby nemusel vyvolavat, co kde kedy kolko coho ste kupili a moze sa venovat tebe😂
Vykotilo by ma z toho...Volám svojim synom raz do týždňa, aj to sa len opýtam na vnúčatá a trvá to max 10 minút...Nezaujímajú ma také sračky, čo robili, čo nakúpili, alebo čo varili...Je to jeho rodina, jeho manželka a jeho dieťa, tak nech sa venuje im...ja mám svoj život a svojho manžela.
V začiatkoch môjho terajšieho vzťahu to tak bolo tiež, vypisovala mu stále otázky ako kde je, čo robí, čo sa varilo a kedy príde a či už je doma. Veľmi rýchlo pochopila, že to robiť už nemá a pochopil to aj priateľ, že mi to vadí, tak to vybavil a už je pokoj 😄
Nuž...drzim palce😁