Chcela by som počuť váš názor na túto situáciu. Vždy keď príde priateľ k mame domov vkuse ma ponižuje pred ním. Stále sa na mňa vypytuje, či je so mnou spokojný či nemá problém so mnou. Minule mu povedala, že ja sa k nemu nehodím, že mal by si hľadať radšej o 3 roky staršiu odomňa aby ho vedela smerovať. Stará sa do mňa či pôjdem na brigádu, poúča ma, že mám upratovať priateľovú izbu, pretože ja som žena a to majú robiť ženy a tiež, zevraj nič nerobím u nich... 👍Rozpráva o mne, že nie je spokojná so mnou a vadí jej že malo komunikujem s ňou. Po novom mi zakázala chodiť aj k nim a prespavat u frajera. Priateľ jej povedal, že sa nemá do mňa starať ale ona sa aj tak stará. Do oči mi nikdy nič nepovedala iba jemu. A keď sa jej opýtal prečo to nepovie mne.. Tak preto lebo bol priateľ doma a nie ja u nich. Takže takto rozpráva za chrbtom o mne veci a čuduje sa synovi, že to rozpráva mne.. Ževraj je to nepekne z jeho strany😂😂😑 Nakoniec jej volala moja mama, že čo to má znamenať takéto správanie.. Ale odpoveď asi nedala presnú. Chcem byť s priateľom ale jeho mama ma ničí a neviem čo robiť. Ona silou mocou chce aby sme sa rozišli. Stará sa do všetkého a ponižuje mňa ale aj vlastného syna.
@kjll ach jaj..... čo na to ten priateľ teda? ako reaguje? buchne jej aspoň telefónom alebo dverami?
nedavno sem hodil prispevok asi Tvoj priatel-tiez ho maminka cvicila, aby mu priatelka bordel v izbe upratovala😝
@elizabet173 no asi preto, aby mu upratala 🙄😀
@kjll Ahoj verím že ťa to trápi zažila som niečo podobné s mojim ex a po rokoch som šťastná že som odišla...boli to ťažké ale bol to začarovaný kruh, mohla som sa snažiť aj tak som bola zlá alebo moc mladá a ona tá najmudrejsia do všetkého sa starala žila doslova s nami náš život! Jednoducho sú matky ktoré majú "strach"že im ukradneme syna ale podľa mňa je to psychická porucha!🤷Len moja rada tvoj priateľ musí niečo spraviť hlavne si ťa chrániť a zmierniť kontakt pokiaľ sa jej správanie nezmení...Tak pevné nervy a veľa šťastia ☘️🙂Ako sa hovorí všetko zle je na niečo dobré neboj nejako to dopadne😊
@berenika39 presne toto som myslela😉
@berenika39 a teraz si jej ešte prezradila, že ani so sexom nie je spokojný 😃
Teraz si to baba precita, ako sa o nej frajer vyjadruje a hned sa vyriesi aj problem s mamou 🙂
@berenika39 :O tak toto je fakt len nahoda alebo sa tu takto našli obidvaja? ved to uplne sedi :D
alebo to písal jeden nejaký schizofrenik 😀
Prosím aspoň ty máj toľko rozumu, že sa rozídeš s ním 🙏🏻
No, mlady sa bal povedat priatelke to, co verejne oznamil vsetkym zenam na MK a nedoslo mu, ze si to precita aj ta, ktorej jedinej to mal povedat-tento kon pomaha😉 V tomto pripade sice asi k rozchodu, ale tipujem, ze stastnemu😉
@kjll na ktoru skolu ta nakoniec vzali? 🤭🤭🤭
Bola bysom rada aby si sem napisala koment nech vieme, ze to nezakladal jedna a ta ista osoba co si z nas robi srandu
@kjll no ved a musite s takto navstebovat?Naco k nej chodis?ved sa nejdete brat,ci?
@berenika39 podla mna je mlady tak zdeptany z mamicky ze uz mu ani nestoji
Tazko si najde partnerku ked mamka ma hlavne slovo
A ty dievca
@kjll bez co ti nohy stacia a hladaj stastie inde
@panelacikova pisal to jeden autor.
@malva123 to je napínavé ako guma v gačoch toto😂😂... modrý koník,parova poradňa,aj rodinný mediátor...uz sa tu stretli údajne svagriny, teraz mlady pár s despotickou mamou...hmmm...ale tiež mmam za to ze toto bude jeden a ten istý autor a zabava sa touto zápletkou ake Turecká telenovela☺️
Preboha decká, nájdite si zmysluplnejsie travenie času.. a ked už je jediná vaša zabavka písania litanií na koňa, tak sa nabudúce trochu viac snažte😂 Kto nevidí že obidve diskusie pisala tá istá osoba tak neviem... Veď je to jasné na základe štýlu písania, vyjadrovania sa aj formulovania viet
No bohvie ako to je, ale ako je plno moznosti, ako sa teda jeho mame vyhnut a pokial to vam dvom klape, tak ju si proste nevsimaj. Hotovo
uplne ma fascinuje ze modry kon sa stava diskusne forum pre pubertakov. zaujimavy zvrat
@elizabet173 asi domaca úloha alebo esej na slovenčinu. My sme volajedy pisali "moja mama", terajšia generacia "môj modrý kôň"....
Alebo sa pubertiaci pretekaju kto vyvolá väčšiu búrku
Stretavajte sa u vas...nemusis k nej chodit, ani sa s nou rozpravat...kolko mate rokov?