Priateľova ignorácia a povýšenecké správanie. Máme šancu?

neznama_191
25. feb 2013

Ahojte žienky nie som tu nova len som si urobila novy nick aby som ostala v anonymite..mám dosť závažny problem a chcem vedieť Váš nazor na celu vec... sme spriatelom už necelých 5 rokov ale poslednu dobu sa zmenil o 360 stupnov... a ja som uz v nervami v kýbli..:( sme v zahraničí mame spolu dieťa ale jeho ignoracia a povyšenecke spravanie neustale pripomienky kumne ma uz zabija... pekneho slova sa nedočkam od neho... stale ma len obvinuje zo vsetkeho ja som vsetkemu na chybe ja sa musim zmenit len JA on svoje chyby nechce priznat a preto je to horsie .... clovek sa snazi mu vyjst ustretí aby sme sa mali dobre ako rodina spolu... a on len rano vstane a uz ho nevidim ide cvicit..alebo si hned zapne FB miesto toho aby sa kumne pritulil alebo s dacim mi pomohol... tento tyzden mame dostat byt a stahovat sa ale ja sa obavam ze to nebude na najlepsiej ceste... mam si zbalit kufre a ist domov? alebo mu to mam trpiet ja uz sama neviem milujem ho nadovsetko...ale ja uz ziadnu hrdost nemam... poradte co by ste robili... aka je tá spravna cesta?...☹

alka221
25. feb 2013

spravna cesta je KOMUNIKACIA... toto nie su otazky na kona, ale na tvojho muza.. 😉 sadnite si, povedz mu, co vsetko ta trapi, a nastol otazky,ci ta miluje, preco sa tak sprava atd.

sissy27
25. feb 2013

@neznama_191 otázka: čo na ňom tak nekonečne miluješ, keď sa pri ňom necítiš dobre a len sa trápiš? a si ochotná takto trpieť ďalších x rokov? asi som sebecká, ale ja nedokážem obetovať vlastné šťastie kvôli niekomu inému, ak nebudem v pohode ja, tak nebudú ani moje deti, a tie sú posledné, komu by som chcela ublížiť...
asi si treba s partnerom vydebatovať, čo sa stalo, prečo tá zmena, či ešte vôbec chce byť s tebou...

neznama_191
autor
25. feb 2013

@alka221 ano komunikacia ja som si snim sadla a pekne som sa snim rozpravala a pytala a on vobec neregistroval a nechcel to riesit... zato neviem co dalej....

neznama_191
autor
25. feb 2013

@sissy27 presne tieto otazky som s aho pytala a bol ticho a ked som mu povedala ci si mam pobalit kufre a ist tak mi odvrkol ze ma nebude držat..☹

sissy27
25. feb 2013

@neznama_191 na vzťah sú potrebný dvaja, na rozchod stačí jeden... ak on nemá záujem sa rozprávať, zapracovať na vzťahu, tak ja by som svojou energiou viac neplytvala...

bronia13
25. feb 2013

hm.... ked sa tak nahle zmenil nebude za tym nejaka zena/milenka? neskusala si nieco vypatrat????

neznama_191
autor
25. feb 2013

@sissy27 tak som nanho navyknuta ze si neviem predstavit ako to bude dalej ked budem s malou sama ja viem je to detinske

alka221
25. feb 2013

@neznama_191 cloveku, ktoremu na tebe zalezi, komunikuje.. ehm.. ja by som sa asi zbalila, keby chlapovi nestojim za vysvetlenie..

neznama_191
autor
25. feb 2013

@bronia13 chodi len s jednym kamaratom cvicit a robota... sem tam kino neverim že by bola nejaka žena za tym lenže kamarat mu je prednejsi než ja s malou! lebo mi doma sedime a on chodi snim do kina

stanislavao
25. feb 2013

spravna cesta je komunikacia. ked komunikacia s nim nieje mozna, tak sa zbalte a odidte. nenechajte sa ponizovat, utlacovat a deptat nejakym ignotantom sebeckym.

klincek
25. feb 2013

@neznama_191 podla toho, ako sa sprava, to nevyzera, ze by s tebou este chcel byt 😒. robi z teba hlupaka a pritom pravda je mozno taka, ze ma niekoho ineho a je prilis velky zbabelec, aby to riesil s tebou na rovinu..tak je hnusny, aby si sa dovtipila sama a riesila to ty. aj taki su dnes chlapi ☹

sissy27
25. feb 2013

@neznama_191 byť navyknutá a milovať niekoho sú dve rozdielne veci... a ako to bude bez neho? veď teraz sa vám nevenuje, trávi s vami minimum času, tak čo sa zmení? akurát nebudeš prať jeho spotené handry z posilky a oprdené trenky, budeš si vedieť svoj čas zadeliť lepšie s malou, lebo nebudeš jak vreco sedieť doma na zadku a čakať kým sa milostivý zjaví medzi dverami,aby ti venoval pár opovrhujúcich pohľadov, už ťa nebude trápiť prečo sa s tebou nebaví a nikto ti nebude vtĺkať do hlavy, že si príčinou všetkého zla na svete...
tak si premysli, čo je pre teba prijateľnejšie a zariaď sa... ale ak sa rozhodneš zostať, tak si myslím, že skôr či neskôr ťa vykopne on, takže ja by som sa asi ušetrila toho šoku...

kaktusik
25. feb 2013

akoze nic v zlom kocky, ale v poslednej dobe sa tu dost casto riesia problemy vo vztahoch... ja viem ze to nie je jednoduche, ale naco preboha ostavate s chlapmi, ktori vas maju za nic? Ak mate kde ist a ma vam kto pomoct, utekajte kade lahsie. Su sice aj vynimky a chlap sa zmeni, ale to je naozaj veeeelmi veeeelmi malo.. Nestracajte cas s niekym, kto za to nestoji, neublizujte sami sebe viac a viac... Vazte si same seba 😉

neznama_191
autor
25. feb 2013

@sissy27 toto si teraz najlepsie vystihla...!!!! máš pravdu!!!!!!

klincek
25. feb 2013

@neznama_191 mas iba strach z neznameho, to je normalne. nie je jednoduche zo dna na den urobit take rozhodnutie. ale myslim, ze sissy27 to vystihla vyborne, skor sa ti ulavi nez by si lutovala..

adrioska
25. feb 2013

@kaktusik presne tak, nechapem, co sa to deje v poslednej dobe...a ti chlapi si nevedia vazit to, co doma maju... ☹ Ved rodina je to najlepsie a najvzacnejsie, co clovek moze mat! co by ini za to dali! ach jaj... ☹

libka1
25. feb 2013

no asi mu na tebe nezalezi ked mu nestojis ani za to aby sa snazil s tebou o tom porozpravat a hladat nejake riesenie ☹ ... len to nebude ten typ na razne riesenia takze on ta prec neposle, a mozno mu to aj vyhovuje ze sa onho niekto postara, naco by platil sluzku 😝 to asi k lepsiemu nepojde nikdy, alebo sa zbada ked odides a bude sa snazit ziskat si ta spat... ja by som jednoznacne ked zlyhala komunikacia volila odchod a nechala na case a na nom ako sa to vyvinie... takto sa len zozieras 🙄

nefertiti7
25. feb 2013

@neznama_191 presne, chlap sa dokáže zmeniť zo dňa na deň, lebo mal vidinu niečoho lepšieho, nemusí to byť len žena, ale možno má pocit, že ho v niečom obmedzuješ. Ten kamarát je pravdepodobne slobodný a bez detí a tak mu trochu závidí tu slobodu. Radím ti, zbaľ sa, a odíď na pár dní, niekam kde ťa nebude automaticky hľadať, neber telefón, nechaj lístok, že si odišla, lebo.....(aby zasa nemal pocit, že ťa uniesli ) a počkaj pár dní...možno pochopí o čo príde...ak nepochopí, tak sa vráť už len po veci..uvidíš, časom ti bude lepšie, keď sa zbavíš toho pocitu, že ste k sebe patrili a už si nevieš predstaviť byť s niekym iným...ver mi funguje to , držím palce

jabadaba
25. feb 2013

@neznama_191 ukoncit a bez odkladu! Ani manzelia nie ste, tam akosi tvoj partner nedorastol, dokonca nedorastol ani na dieta a rodinu! Zotrvavat vo vztahu len zo zvyku je ta najvacsia kravina na svete. Chlapov je dost. Ten tvoj nie je jediny a uz vobec nie najlepsi, priam naopak. Pre teba sa teda nezmeni nic zasadne. Na co Ti je takyto vol? Len do poctu? No tak to ho potom kludne mozes ozeliet. Vtak co nema stipku zodpovednosti za rodinu si ine ani nezasluzi. Pan bonvivan, co si beha do kinecka s kamosom alebo si ide zacvicit chudatenko, aby asi po splodeni potomka nahodil opat formu! A zena drepi doma a caka az jej milostivy venuje kusok svojej drahocenej slobody! Otras.

neznama_191
autor
25. feb 2013

@nefertiti7
@jabadaba
@libka1 presne toto ma napadlo že závidí kamaratovi...lebo on nema priatelku a nie to este dieta moze si robit co chce a a ako inak vsade vola mojho priatela... a ten ako besný uteka zanim ako pískne zato som stoho vykolajena že uprednostil priatela...ako svoju vlastnu dceru!!!! je to velmi smutne a normalne sa trapim ked to vidi...:(a nenecha si nic dohovorit neviem kedy nato pride sam... až ked naozaj zbalim kufre malu a neuvidi ju už vobec....

lilitela
25. feb 2013

@neznama_191 "lebo on nema priatelku a nie to este dieta moze si robit co chce" co na to povedat. To je nezrely hlupak, ked nevidi ten poklad, ktory doma ma. Chvile ktory premarni bez svojho dietata, sa uz nikdy nevratia.

Niektori ludia nedokazu komunikovat. Uzavru sa. A to je zle. Budes sa iba dalej trapit. Sama to nevyriesis.

sisikejc
25. feb 2013

@neznama_191 presne si to vystihla....on si to uvedomi az ked ty sa zbalis a odides,na nejaky cas....ak mas moznost a podmienky vrat sa na daky mesiac na slovensko,uvidis ako vam bude vyvolavat aby ste sa vratili 🙂 len aby sa tebe nezapacilo byt bez neho ;) ;)

mima4
25. feb 2013

@neznama_191
pozri, uz spolu chodite a byvate 5 rokov a to je dostatocne dlhy cas, aby ste sa rozhodli co dalej, ci chcete rodinu, alebo sa rozidete, ci to funguje a chcete prezit zvysok zivota spolu alebo nie, a ta skutocna laska na vas caka niekde inde. Ty nie si povinna zostavat vo vztahu, ktory nefunguje, si stale slobodna zena a mas moznost spoznat svoju skutocnu lasku, cloveka, s ktorym si raz zalozis rodinu, ktory ta bude lubit a vazit si ta a zaujimat sa o to co prezivas, co citis, co ta trapi...
Ked vztah pocas chodenia skripe.. je dobre ho ukoncit a je to v pohode.

hradnapani
25. feb 2013

@neznama_191 komunikovat s tebou nechce, nevenuje sa ti, uprednostnuje cvicenie, kamarata a FB, branit v odchode ti nebude a ty ho nekonecne milujes... to je ako z prirucky pre masochistov 😒 Ja sa pytam, co na nom vlastne milujes??

wilagrande
25. feb 2013

@hradnapani nie ze co na nom miluje, ona s nim ma dieta preboha tak miluje rodinu nie mozno priamo jeho a chce aby rodina bola spolu ale zial realita je ina ja by som odisla na nejaky cas cas pomaha a lieci...viem o com pisem drzim jej palce........... a ten typ cloveka sa zbada a bude ju este prosit lebo zisti ze kamarat mu nenavari a neoperie a neda zdrave krasne dieta a nepodrzi ho v najhorsom este ju bude prosit ak odide ale potom by mala ona zacat davat podmienky a byt nepoddajna a velit co a ako aby vedel a pochopil!!!, ale ked raz cukne dozadu zas bude na koni on a zacne to iste.....

hradnapani
25. feb 2013

@wilagrande ona pise doslova "milujem ho nadovsetko"... preto som sa pytala, ale je to skor recnicka otazka, na ktoru ani necakam odpoved... Mne je jasne, ze ked ma zena s niekym dieta, tak v prvom rade chce ten vztah udrzat, ale toto je o jednostrannom vydaji lasky smerom k muzovi, ktory ju ignoruje

maruska24
25. feb 2013

neviem či je niečo v ovzduší, ale takúto situáciu prežívame aj my. Ja som tá zlá, ktorá chce len obyčajnú komunikáciu, ktorá ho bohužial veľmi otravuje a za všetko čo existuje môžem iba ja. Takže zjave aj za to, že nebo je modré a slnko svieti.

wilagrande
25. feb 2013

@hradnapani neviem myslim si ze ju ma rad aj on inac by s nimi ani nebyval radsej by sa osamostatnil to je mozno len taka jeho druha puberta ze nerozmysla co robi,neviem ale je ubohy ked toto robi 🙄

wilagrande
25. feb 2013

ved sam na to mozno casom pride ,ale uz bude mozno neskoro a mozno nie.....zalezi co urobi jeho polovicka ako to chce riesit

neznama_191
autor
25. feb 2013

@maruska24 no presne aj ja som tak.... a uz sa to neda....trpiet