Priateľova ex - synova učiteľka

20. aug 2022

Syna prehlasujeme do druhej MŠ kvôli sťahovaniu, včera sme boli v škôlke, stretli sme sa s riaditeľkou aj triednou učiteľkou. Triedna učiteľke bola tak strašne odmeraná, zazerala, nepozdravila, nemala som z nej absolútne dobrý pocit. Potom doma priateľ povedal, že je to jeho posledná ex partnerka a vraj sa nerozišli vôbec v dobrom pretože mu vyčítala, že ju pripravil o šancu mať rodinu (boli spolu dlhý čas, bez detí, rozišli sa keď mali cca 34 rokov ) .. Ja som teraz zostala úplne na vážkach či syna do tej škôlky vôbec prihlásiť. Aj keď nie je priateľov bojím sa, že by si na neho nezasadla a podobné veci. Čo by ste robili v takomto prípade? Sme na dedine a iná škôlka tu nie je, najbližšie v meste kde ho budem musieť vodiť ja a autobusom a v zime nám pribudne aj novorodenec, takže vôbec neviem.

stellarstar
20. aug 2022

Neriešila by som, nechaj tak.

mimi3008
20. aug 2022

Podla mna je dost mozne, ze zo ziarlivosti na teba (mas "jej" chlapa a dieta, ktore ona chcela, ale nema) bude k synovi odmerana, neprivetiva, atd...mala by som z toho strach

terry2003
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danieladeley
20. aug 2022

to akoze on nevedel, ze jeho posleena ex je z tej dediny a ze tam uci? ci nechapem.... ja by som tam dieta nedavala

elenka74
20. aug 2022

Uvidíš, ako sa k synovi bude správať , ale mala by som pochybnosti

terry2003
20. aug 2022

Nemáte tam inú škôlku? Ja by som z toho nemala dobrý pocit.

zuzinka888
20. aug 2022

Vsak su este prazdniny. Ucitelky nastupuju posledny augustovy tyzdeň. To ucitelka musela koli vam prerusit dovolenku? Dakujem pekne. Jasne ze bola neprijemna. Alebo ste mino svk?

slavaf
20. aug 2022

@zuzinka888 škôlky normálne fungujú aj cez prázdniny...

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinka888
20. aug 2022

Sorry to MŠ som pri kojeni preskocila🙈 . Bola som v tom ze ide o skolu.🤦‍♀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mata1001
20. aug 2022

No urcite by som ho tam nedala...

autor
20. aug 2022

@danieladeley tvrdí, že nevedel kde pracuje (čo mu aj verím, vyzeral dosť prekvapene keď ju v škôlke uvidel) a bývať tu vraj nebýva. My sme sa doma o tom rozprávali, snažil sa mi trochu priblížiť aspoň ten rozchod, kto čo inicioval, nech sa viem rozhodnúť. Ja nechcem nijak spochybňovať jej profesionalitu, ale obavy mám. Už bez toho, že som vedela čo je vo veci na mňa pôsobila pri stretnutí veľmi odmerane.

katarinka89
20. aug 2022

@stellarstar no ja by som toto isto riešila.....

katarinka89
20. aug 2022

Obavy sú na mieste- očividne nevie oddeliť prácu a súkromie. Dieťa by som tam dala len za vopred vyjasnenie veci s dotycnou. IV opačnom prípade by son nečakala nato, že si z môjho dieťaťa bude robiť ventilacnu bábiku.

canis_lupus
20. aug 2022

Nedala by som tam dieťa. Prípadne opísala situáciu a ak tam je iná trieda, skúsila dať dieťa tam? My sme tiež premýšľali nad škôlkou, kde pracovala môjho snúbenca exfrajerka, ale nedali sme tam syna aj kvôli tomu (ale mali sme na výber). Nikdy nevieš, ako sa bude správať, a 3r dieťa ti nemusí povedať, ak niečo nie je v poriadku, ja by som bola vkuse v strese, či na ňom nesedí...

kukulienka999
20. aug 2022

Môj terajsi mal 5 rokov vzťah predomnou. Chodil o 5rokoc staršiu. Takze on mal 29 ona 34, keď sa rozisli. Samozrejme že mu vyčítala, že sa pripravila o najleosie roky svojho života a že ju tahal za nos a bla bla bla. A možno aj mala pravdu, ale tak nemala sa s ním tahat aj ona 5 rokov. A pointa.
Ona vlastnila práčovnu, do ktorej som ja netušiaca chodila v priebehu cca 2mesiacov častejšie pretože som si dávala dokopy kabáty, bundy, saka. Proste Revizia šatníka. Moja posledná návšteva skončila tak, že mi vrátila prepaleny kabat žehličkou.🙄 jasne ze som sa chcela ísť stazivat, ale bývalý mi povedal, ze to je jeho bývala tak som sa na to vykašľala. Možno sa jje uľavilo 😊
myslim, ze ak ta učiteľka ešte nemá seriózneho partnera, určite dodnes viní tvojho muza za jej nešťastie v živote. Neviem, čo by som robila. Mala by byt seriózna, ale ľudská myseľ je mevyspytatelna… no je to škôlka, asi by som tomu dala šancu a ak by doslo z jej strany k šikane, šla by som za riaditeľkou.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pininka1
21. aug 2022

Ja by som za nou isla a skusila sa normalne porozpravat,ze ty a tvoje dieta je mimo ich rozchod. Zaa ale ked on bude tiez dieta nosit.... Ja za seba mozem povedat ze som mala v triede dieta ktoreh rodicia mi dost ublizili a narozpravali bludy len preto ze dieta evidentne nebolo v poriadku a potrebovalo minimalne diagnostiku od psychiatra. Ale dietatu som to nikdy nedala najavo. Ucitel by mal byt profesional.

radacak
21. aug 2022

Nedala by som....A ak tam nemáte inú a dieťa ešte nemá povinnú skolku,nedala by som zatiaľ vôbec.. Milá pani učiteľka bude určite nepríjemna a dá to malému pocítiť aj keď on v podstate za to nemôže 😔

20erika07
21. aug 2022

No a k inym detom je aka? Lebo moze byt taka pred vsetkymi rodicmi ale ked sa zavru dvere moze byt pre decka super.
Odsledovala by som si komunikaciu s inymi. A podla toho postupovala dalej. Ak by to bolo iba voči tvojmu synovi, tak by som s nou hodila rec. Ak by nepomohlo tak riaditel/ka a ked ani to tak ina skolka

katka0123
21. aug 2022

Kolko rokov ma chlapcek? Skus ho dat do skolky a u uvidis. Ak nie je predskolak, v pripade problemov ho nechaj doma ked sa ti narodi babatko. Vybuduje si k nemu krasny vztah. On bude citlivo vnimat pripadnu nepohodu v skolke vs to, ze si doma sama s babatkom. A nebude domov nosit zo skolky same infekty... Ale mozno bude vsetko OK a bude tam spokojny. Prajem vela stastia bez zbytocnych konfliktov. 🙂 ver v svoju intuiciu. Ty to sama vycitis a neboj sa radikalnych rozhodnuti.

marca12
21. aug 2022

Ked nemas inu moznost,tak neries. Mozno bola odmerana k vam,ale k dietatu snad nebude. A ucitelky su v triede dve,tak si snad nedovoli pred tou druhou byt nanho zla a ak aj ano,treba to hned riesit s riaditelkou. Urcite by som sa s novorodencom netrepala kazde rano busom do mesta len preto,ze v dedinskej MS uci ex mojho partnera.

sidicek
21. aug 2022

Mne sa to nepáči, zatrpknuta učiteľka si na ňom môže kľudne vybijat svoju frustráciu. 3r.dieta to nebude vedieť rozlíšiť, ani ti o tom povedať. Mne malý až po roku povedal, co im učka robila, len akoby náhodou.

tianna
21. aug 2022

Dieťa by som tam určite nedala.

dada0902
21. aug 2022

Nedala by som ho tam a vyjasniť si to s nou je podľa mňa čistá hlúposť lebo to dopadne ešte horšie keď už má takéto správanie pri prvom stretku tak si nechcem ani predstaviť keď ho bude mať na starosti ako zle mu robiť nemusí ale prístup k nemu určite bude mať iný niektory rozchod nenesú dobre a drží ich to večne

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nedielka
21. aug 2022

Možno bolo odmerana, pretože tiež bol pre ňu sok stretnut svojho ex. Robis z komára somára, vieš koľko ex učí deti svojich ex partnerov? A možno v duchu je aj rada,že sa ho zbavila, nikdy nevieš, čo tá druha strana si mysli 🙂

milenke
21. aug 2022

Ja si myslím že sa nemusíte báť...odmerana mohla byť preto že" šok uvidela bývalého z rodinkou"...myslím že kamošky z vás nebudú...ale keďže je učiteľka.. určite má rada deti... určite nebude na ne zlá....veď to je choré...to si snáď v dnešnej dobe ani nemôže dovoliť...
Myslím že bola v šoku ako vy keď vám to doma muž rozprával...

kamatopo
22. aug 2022

Ja by som dala a pozorovala malého. Pýtala a zhodnocovala jej správanie. A ak by nieco skúsila a porušila svoju profesionalitu tak by som sa sťažovala u riaditeľky. So mnou by nehupala. Ex neex je v práci, účty nech si vyriaduje ( teda ak dáke má s mojím manželom a mimo škôlky)