Priateľova bývalá

24. nov 2021

Pekný večer 🙂 s priateľom sme spolu tri roky je odomňa starší ja mám 24 on 35 a chceme bábätko. Ibaže on je rozvedený a neviem ako sa to dostalo k jeho ex možno to povedala jeho sestra ktorá pracuje v rovnakej firme ako ex. A ex ževraj povedala niečo v štýle že si ma potrebuje zaistiť aby som mu neušla atď čo samozrejme nie je pravda. Problém je v Tom že ona si myslela že on deti nechce ale mne už po roku vzťahu začal hovoriť že by chcel bábätko a ja som to chcela tiež a teraz pomaličky keď sme usadení na tom začíname pracovať iba sa bojím že tá ex bude robiť nejaké problémy alebo niečo aj keď budem napríklad tehotná a že mi to bude robiť zbytočne nervy. Aj zo začiatku nášho vzťahu robila problémy a hovorila že som jej prebrala muža čo tiež nie je pravda. Potom prestala ale bojím sa že táto nová správa to zase spustí. Ako to riešiť??

janai1
24. nov 2021

Nijako, ignoruj ju

kitycat
24. nov 2021

Mas 24 ale pises ako 16ka.

Ak je tvoj priatel rozvedeny bez zavazkov tak co ta po jeho ex? A co ak si ta naozaj chce poistit? Klebetna sestra tvojho priatela je tiez vyhra. Ak ste si zacali ked bol zenaty tak si ho prebrala

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. nov 2021

@kitycat nechce si ma poistiť ja od neho nemám v pláne odísť 😄 a nie nezačali sme si keď bol ženatý 🙂

sissy27
24. nov 2021

No a s exkou má dieťa či aký je dôvod toho, že o sebe ešte stále vedia? Čo ju je do toho s kým on čo má a plánuje? Ak nemajú spolu deti, tak nech si s ňou narobí poriadky a nepúšťa ju viac do svojho života.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
number19
24. nov 2021

Pred tym ako pride babo sa neplanujete najprv zobrat? Lebo rodit deti priatelom od veku 24 rokov je trochu nevyzrete.

autor
24. nov 2021

@sissy27 nemajú deti veď je to tam napísané lebo on s ňou deti nechcel a somnou chce tak to ju asi pobúrilo

zirafienka
24. nov 2021

@kitycat čím viac čítam jej odpovede, tým viac mi ten vek súhlasí...

kkovacovak
24. nov 2021

A prečo riešiš ex veď jej názor ti môže byť ukradnutý. Jasne že ti nebude priať všetko dobre do života....máloktorá ex je taká. A aké problémy by ti mala v tehotenstve robiť? Veď ju ignoruj. Možno s ňou nechcel deti a v tebe zrazu uvidel matku svojicj detí. Normálna vec. Prečo sa vôbec nejakou ex zaoberáte? Pre teba je to cudzia osoba.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. nov 2021

@kkovacovak áno mala by som kašľať na ňu ibaže na začiatku nashot vzťahu robila problémy keď zistila že sme spolu...robila klebety ktoré neboli pravda potom s ňou priateľ urobil poriadky ale naozaj sme nemali vtedy ďaleko od rozchodu ale ustáli sme to...preto mám teraz obavy že čo ak zas začne s niečím takým áno možno si namyšľam ale obavy tam už sú

lenusa20
24. nov 2021

Problém by som nevidela ex. Môže ti byť ukradnutá. Problém by som videla v potencionálnej švagrinnej. Daj si pozor na reči pred ňou. Hlavne jej nevykladaj zbytočne veci o vašich plánoch dobudúcna. Menej je niekedy viac. Zjavne ona problém s ex nemá a keď spolu dobre vychádzajú, sú kamošky tak práve ta švagriná môže schválne teba hecovať. Ty máš potom z toho blbé myšlienky a nahováraš si.

martina1201
24. nov 2021

No pozeraj sa na to z odstupom. Môže ťa rozhodiť žena, ktorá kope okolo seba len preto že stratila čo iná získala? Alebo môže ťa rozhodiť žena, ktorá zjavne žiarli že jej ex si niekoho našiel kým ona možno je stále sama? Podľa mňa nie. A ak aj vy ti chcela robiť nervy nemá ako. Buď dôveruješ vášmu vzťahu, alebo ťa čokoľvek rozhadze. Pozeraj sa na ňu ako na človeka, ktorý ľutuje že stratil a vie že späť nezíska. Ak ti bude do tváre niečo nepekné hovoriť tak sa na ňu usmej a povedz jej že jej praješ pekný deň. Neboj sa ju to prestane baviť starať sa do vás keď zbadá že s tebou to nič nerobí.....

gastanka32
24. nov 2021

Ona je ex, tak preco by ta malo trapit, ze co si mysli, co hovori a tak podobne?

roztlieskavacka
24. nov 2021

Ved este ani nie si tehotná a uz rozmýšľaš ze ked budeš ze co bude vyvádzať nejaká tretia osoba. Mohla si s tým počítať ked si si začala s rozvedeným

kitycat
24. nov 2021

@zirafienka to vyzera, ze ta ex, ona s priatelom a sestra toho jej frajera snad chodia do jednej triedy.🤣🤣🤣 To kde by sakoze dozvedala ex od segry svojho ex, ze tej novej uz 2 roky basni o dietati?

ailiba
24. nov 2021

Vyjasni si to s priateľom ešte pred tehotenstvom. Toto vie byť veľmi nepríjemné. Aký má on k nej postoj? Pokiaľ je mu ukradnutá, tak to úplne vypust z hlavy. Co ta po nej?

ivkazba
25. nov 2021

Nereagovala si na reakciu od @number19 najprv svadba potom dieťa. Ak zrazu chce rodinu, tak nech začne prvých krokom. Prvý krok je svadba. Až ďalším krokom je dieťa. Nerieš ex, nie je súčasťou vášho života. Rieš to, či založenie rodiny mysli tvoj partner naozaj vážne alebo len mu príde milé mať dieťa bez záväzku mať aj manželku.

h2
25. nov 2021

Nooo, nech čítam, ako chcem, nevidím nič zlé na tom, čo ex povedala. S ňou deti nechcel, už spolu nie sú, tak možno ona "mu ušla", lebo si ju nezabezpečil dieťaťom. Proste to len tak povedala, len ako konverzačnú frázu, len aby nejako zareagovala. Čo mala povedať? Jéj, to je super, so mnou deti nechcel, ale s ňou áno, tak im to veľmi želám a nech sú šťastní? Ale ako si tu všímam, to, čo povie ex a ešte svokra, to sa vždy berie oveľa horšie, než to v realite je.
Ja dokonca nevidím nič zlé ani na švagrinej. Sú kolegyne a priateľky, tak si povedia aj osobné veci.

ivkazba
25. nov 2021

@h2 presne, ak sú ex a švagriná kamošky a kolegyne, tak je úplne normálne, že si povedia veľa vecí. Tak nechápem reakciám "daj si pozor na švagrinú". Problém podľa mňa je, že registrujem veľmi veľa ľudí, ktorí neviem prečo majú tendenciu príliš moc riešiť čo iní povedia a trápiť sa nad tým. Neviem, či je to nudou, nevyrovnanosťou človeka alebo čím.

janetinka27
25. nov 2021

@autorka ktovie, co v skutocnosti ex naozaj povedala. napisala si, ze "ex zevraj". riesis nepodstatne veci. moze ta rozhodit takato poznamka, ze si ta chce frajer poistit? tak potom si si nie ista frajerom.
kde to sme, ked si uz ani ex nemoze ponadavat na svojho byvaleho manzela. su urcite ovela horsie veci, ktore o nom a aj o tebe vypustila z ust. tak to je. alebo si myslis, ze vam zo srdca praje, aby ste boli stastni a mali babatko? zrejme ma nejake zranenia, co je pochopitelne, pretoze sa im rozpadlo manzelstvo.
dietatko nie je steniatko, nie je to len tutu-nunu, ale najma novy ludsky zivot, zodpovednost, napor na vztah, na financie, cas.
si mlada zena, idete do dietata, ty si cela z toho nadsena, ale on je uz vacsi realista, ma nieco odzite. ty tiez nechod do toho bez premyslenia, moze sa stat cokolvek. ak to s tebou mysli vazne a chce s tebou zostat, nie je dovod na to, aby sa s tebou nezasnubil a nevzal si ta. spolocny "majetok" budete ako manzelia urcite zveladovat lepsie ako kazdy svoju vlastnu penazenku a peniaze bokom "pre istotu"

moonka1
25. nov 2021

byt tebou neriesila by som ju, lebo nebudes mat pokoj. ak je problemom len ex, da sa chapat aj ju, ze sa mozno nevie zmierit s tym, ze s nou mat dieta nechcel a s inou ano