Ahojte mám problém. Našla som si priateľa ktorý bol o 20 rokov starší. Boli sme spolu asi týždeň, pretože moja mam bola proti nám, tak som sa s nim rozišla, cez SMS. Napísal mi že aj jemu to je ľúto a že môžeme zostať priateľmi. Asi po týždni som mu napísala, že Prepáč, že odpisujem tak neskoro. Dobre, ak to nevadí tebe, môžeme teda zostať priateľmi. Neodpísal. Neviem čo si mám teraz myslieť, čo znamená z jeho strany zostať priateľmi a čo mám robiť. Poraďte mi prosím vás. Strašne ma to trápi. Ďakujem.
To, že môžte zostať priatelmi je len fráza. 🙂 Rozchádzať sa, lebo mama je proti a cez sms a potom toto riešiť na modrom koníku je ale dosť detinské, bez urážky.
jeziskove huslicky..... 🙄
nic, je to len fraza ukoncenia vztahu.... Mozno raz za par mesiacov ti napise ako sa mas, to je vsetko... Rozisla si sa s nim cez smsky, a to dospeli ludia nerobia, cize si asi uvedomil ze si pre neho len decko, nie na vazny vztah, asi aj preto kasle na to... Neries take hluposti, urcite si uz davno hlada normalnu dospelu zenu 🙂
A este si mu aj PO TYZDNI odpisala.... Och dievca, davno si out z jeho zivota...
Podla mna ked ste boli spolu tyzden, tak to asi ani nebolo, zeby ste boli spolu 🙂 tak kratko hadam ziadny vztah netrval nikdy 🙂 a ked ti mama zakazala vztah s nim, priatelstvo by jej nevadilo? Aaach, jaaaj...
učet zrušeny,temu mozte zavriet 😀
Mozno myslela priatelstvo s benefitmi 😀
Tu sa to fakt meni na citove vylevy pubertiakov