Sme mladý ja mam 18 ona 17 obaja brigadujeme chceme ísť na výšku atd atd.
Ide o to že ju nejaký jej kolega pozval na Welness. Ani sa ma nespýtala či môže ísť ani nič len mi oznámila že pôjde na víkend. A mňa ide rozdrapiť. Neviem ako sa zachovať čo mám robiť.
Predstava že bude nahá v jednej miestnosti s dvoma chlapmi ktorý majú 25+ je... No asi si viete predstaviť 🙂 (Áno ide snimi aj jedna baba okrem mojej ale aj tak). Upokojuje ma že sa nemám čoho báť že si dá plavky ale viem že koľko krát sa tam v plavkách ísť nemôže. Nechcem byť stíhačka čo žiarli ale toto mi príde trochu cez. Nepovedal by som keby sa ma spýta či mi to nevadí. Či som stým v pohode alebo najlepšie keby ma zavolá tiež ale ona mi to len oznámi. Vraj chce len na víkend vypnúť s kamarátmi. Nie že by som jej neveril, ale ani bohovi neverím im. A neviem čo robiť.
Určite by sa mi to nepáčilo a partnerovi by som to povedala. Ak by aj napriek tomu išiel, asi by som si veľmi rozmyslela, či byt s človekom, ktorý kašle na moje pocity. Predsa len 2 chlapi a 2 ženy spolu na wellnesse? Nieee
Zavolaj si na víkend niekoho aj ty a v piatok jej pomôž zbaliť kufor, čo ešte chceš robiť?
Pýtať si povolenie môže akurát tak od rodičov keď nemá 18 a nie teba. A poviem ti novinku ak by sa s niekým z kolegov chcela vyspať urobí to skôr cez obednú prestávku ako na welnese.
Ved tym, ze s nimi ide na wellness (miesto toho aby tam isla s tebou) ti povedala vsetko. Co tam este chces riesit? Vies co mas robit. A este na vikend.
@lalalaboy podľa mňa máš pravdu. Je to cez čiaru aby takto vo štvorici išli. Keby si predstavím že môj muž mi oznámi že ide s jedným kamarátom a dvomi babami na wellnes... No tak to teda nie. A keby mňa niekto pozve a môjmu mužovi by to čo i len trošku vadilo tak by som nešla. A nešla by som ani keby mu to nevadilo lebo mi to príde proste cez čiaru...
Ja len , v 17 r. By mi mama pleskla jednu po papulke, keby som jej povedala , že idem na víkend na wellnes s dvoma chlapmi a poslala by má do izby ucit sa 😂😂😂😂
Doslova každý welness v tatrach tak funguje... Každopádne jej poviem čo si o tom myslím... že sa mi to nepáči... nebudem jej to ale zakazovať... uvidím čo spraví
@lalalaboy Robis zbytocnu paniku,ospravedlnuje ta iba vek. Aj my z prace chodime do wellnesu. V saune mas predsa plachtu na sebe. Ved je to to iste ako ked ma letne saty na ramienka,kratasy,tielko a podobne. Byt tebou,zapracujem na ziarlivosti. Tymto si ju odozenies. Ziadna zena nechce ziarliveho chlapa.
@lalalaboy A najpodstatnejsia otazka…kto ten welness plati? Ona sa asi nechala pozvat. To je odpoved na vsetko. Uz sa len zamysli. 😂 Uprimne, jej to je egal ci sa s nou rozides. Je mlada, ma 17 a uziva si. Tvoje pocity ju nezaujimaju. A preco aj? Ty nie si jej otec, aby si jej nieco povoloval ci nepovoloval. Mal si welness zaplatit ty a isla by s tebou.
@marca12 Ziarlivost je jedna vec, ja som clovek ktory absolutne neziarli. Este raz to zdoraznim absolutne neziarli. Ale keby mi zenska len oznamila ze idu v dvoch dvojiciach na vikendovy wellness tak by mi celkom vybila dych. Ci myslis ze dvaja 25+ rocni co maju cely vikend na spracovanie dvoch 17 tok tam idu s akym umyslom? Porozpravat sa? :D Nesranduj prosimta.
A čo ona je tvoje sedemrocnevdieta, že sa ťa musí spýtať ci môže ísť von?
A áno, si žiarlivá stíhačka, ani tvoj mladý vek to neospravedlňuje. Začni si zvykať, že tvoje partnerky nebudú nikdy tvoj majetok a nebudeš im dávať povolenia. Ani na wellnes ani na nic