Priateľka sa uzatvára

pavelec
10. dec 2015

Rosim o pomoc/radu 🙂 mam dievca velmi ju milujem aj ona mna len uzatvara sa predomnou :/ a neviem co s tym robit neni mi otvorena :/ aj ked sme.si povedali ze si vravime vsetko 🙂 ona ma odbije :/ a co alebo nehovor neviem co robyt 🙂 rad by som nas vztah napravil a vlozil don dvoveru 🙂 no niesom az taky skuseny v takych dlhych vztahoh 🙂 a urcite nechcem ustupit ale bojovat dalej a dakedy sa ku mne nesprava pekne :/ vravi mi ze sa motam a tak ze som debilko a a neschopny 🙂 co nieje pravda neviem preco mi to vravi :D ci mi tak tym prejavuje lasku 🙂 akoze take zaliecanie neviem prosim poradte mi... je to velmi fajn :3 dievca len obcas nevie co chce :/ a je taka impulzivna

jani_uk
10. dec 2015

@pavelec Teraz ti hovori, ze si neschopny a debilko, tak to je urcite to co si myslis - prejav velkej lasky!... co by ti hovorila o zopar rokov v manzelstve.. Zena o kazdej kazdy pravy chlap sniva! :Len neustupuj a bojuj aj dalej! :D

dari226
10. dec 2015

doveru si treba zasluzit 😉

mariahpd
10. dec 2015

Ty si nespokojný vo vzťahu, ona tiez, kedže ti hovorí, ze si debilko a neschopný, taký vzťah nema budúcnosť, aspoň nie peknú a šťastnú

bohuslava8
11. dec 2015

kašli na nu

emilia25
11. dec 2015

Toto si zena ani muz nesmie dovoliť voci partnerovi ktoreho miluje a má uctu voci druhemu.ja som s muzom desať rokov a nikdy sme si tak nepovedali.za chvilu už nebudes debilko ale koko... U nej takže tu uz nic nezachránis.si mladý užívaj si a neskôr isto pride zena co si tá bude vážiť a milovať a ty ju.

gviera
11. dec 2015

Aj z toho, čo píšeš, je jasné, že ti to vadí. To by som určite nenazvala prejavmi lásky, žiadna úcta k partnerovi. Že fajn dievča? - to nemyslíš vážne! Na túto sa vykašli, ešte sa v tvojom živote objaví žena, ktorá si ťa bude vážiť, brať ťa takého aký si. Keď máš niekoho rád - nerozprávaš sa s ním takto, to určite nie.

mysicka36
11. dec 2015

Ako sorry to čo si za chlapa? Ver mi, že len čo sa jej niečo lepšie pripletie pod nohy (alebo medzi 😀 ) tak ťa vymení. Lebo ženy nemajú rady pri sebe neschopákov čo si nechajú srať na hlavu. Ver mi 😎

falbala132
11. dec 2015

a naco ste vlastne spolu? ina nebola?

maria1989
11. dec 2015

@pavelec máš prácu? zarábaš? kde žijete? u nej? či u teba?

jana_eyre
11. dec 2015

No este som neskusala zaliecat sa niekomu nadavanim.. Mozno caka ze jej odpovies rovnakym tonom? :D

ladyblcha
11. dec 2015

no podla mna si nechopny debilko, ked si nevies poradit v tejto situacii a nechas si to 😕

moonlight1210
11. dec 2015

@pavelec predpokladam, ze obaja mate este len na sklonku puberty, ste stredoskolaci zrejme v poslednom rocniku.
vtedy by vase konanie bolo pochopitelne a normalne. vtedy sa deti este len ucia vztahom. a s jej chovanim aktualne nic nenarobis. lietanie na hojdacke, ze jeden den si slubujte ultimativne veci o laske a o chvilu to uz neplati, je bezne. ziadat v tomto veku rozumne chovanie, zaruky daného zamilovaného slova a pod. je narocne. potrbujete cas a dospiet. a s najvacsou pravdepodobnostou sa vam to aj tak rozpadne. málokto vydrzi od utlej mladosti v jednom vztahu do smrti (hoci v case najvacsej lasky si nic ine nezela).

ak mate rokov viac - tak uff. od takého dievcata ruky prec. zrejme si vo vztahu ten zavisly a iba si to odtrpis. kym ona s tebou bude tocit, ako sa jej zrovna bude hodit. ked bude v nalade, bude ta laskat a ty budes nadseny, ako sa lubite. ked nie, odfrkne ti bez vahania, ze si pre nu nula a hlupak a ty budes zniceny, ze ti nieco take mohla urobit.
nauc sa lubit seba, a az potom lasku rozdavat okolo seba. nie lasku davat, a potom visiet na tom, komu si ju venoval. to je cesta k nestastnym vztahom.
sice je to take pekne, nezistne a povznasajuce a cnostne, ale zavadzajuce. je to len dotiahnuta glorifikacia lasky do absurdity. necudo, ze kto tymto zije, nakoniec taha za kratsi koniec a trpi. a hoci sa hadze ako velryba na suchu, nedokaze vytvorit rovnocenny vztah.

pavelec
autor
13. dec 2015

Dakujem 🙂 za rady ano sme ete stredoskolaci a tak sa len chova :/ ked sa zle vyspi alebo jej nieco pokazy naladu a dakedy si to odnesiem ja :/ asi ke pravda ze som slaboch 🙂 ale ircite niesom hlupy vyznam sa v elektronike a aj rad vyrezavam do dreva 🙂a posilujem vsetko doma porobim co treba a aj navarim :D ... ale naozaj 🙂 je to velmi dobre dievca 🙂 slusne len obcas sa jej toto deje :/ nwm ci to je hormonmi ale mam ju velmi rad a aj ona mna 🙂 no dakedy jej leziem na nervy... rad by som s nou viacej komunikoval no ona sa uzatvara :/ a vravi mi na vsetko neviem.... byvama oddelene :/ u rodicoch svojich a dost daleko
@moonlight1210

pavelec
autor
13. dec 2015

A moja mama mi zakazala sa s nou stykat :/ no ona ju tak nepozna ako ja 🙂 moj oco ju mal moznost spoznat ako ja 🙂 a ma ju tiez rad ako nevestu svoju no len on pred mojou mamou nic neurobi :/ ale obcas nam pomoze 🙂 a mama si mysli -_- ze by som sa s nou vyspal:/ a pretopreto nam nedovoli byt spolu 🙂 mno obaja vieme ze na vsetko pekne sa oplati pockat

pavelec
autor
13. dec 2015

Skusim to s nou 🙂 ete prediskutovat a zlepsit nas vztah lebo nam na nom velmi zalezi ;) a mozno sa posunieme v pred.
@pavelec

falbala132
13. dec 2015

@pavelec kolko mate rokov?

pavelec
autor
13. dec 2015

Zalezi na tom? 🙂
@falbala132

falbala132
13. dec 2015

ano 🙂
@pavelec

pavelec
autor
13. dec 2015

Ja 17 a ona 🙂 19
@falbala132

magmolatus
15. dec 2015

@pavelec ona je od teba o 2 roky starsia a co cakas?
Podla mna nemas sancu, ked to mam tak pekne povedat, lebo ona je psychicky uplne inde ako ty.
Teda aspon v tomto veku je to proste tak.

pavelec
autor
15. dec 2015

Uz sme vsetko napravili 🙂 dostal som slvele rady dakukem vsetkym
@magmolatus

pavelec
autor
15. dec 2015

* Skvele rady a dakujem vsetkym za pomoc.... nieje 🙂 to tak ze je viac vyvynuta ako ja ;) aj keby to tak malo byt