Priateľka nechce, aby som odišiel za prácou do zahraničia

fullhd
3. máj 2013

Ahojte zeny moje krasne,ked som sa tu zaregistroval uz by ste mi mohli ako pomoct tak citajte a majte prosim strpenie som mlady a sprosty chalan ako asi kazdy v tejto dobe,ti mlady sak poznate tuto mladez len nadrzane to je,dajake stuple to nosi v usiach atd.
Ako kazdy normalny clovek aj ja pracujem kazdy pracuje ale ako a za kolko ja za 400 e mesacne nebavi ma to pravdu poviem chcem odist prec do zahranicia ale tu nastava problem a to je moja priatelka ktora je do mna sialene zamilovana viete ake je to na zaciatku poznate to,aj ja ju mam rad velmi verte mi ale poviem jej anjelik idem do zahranicia ppapa pridem za 7 mesiacov?sak ide ju slaktrafit ked ma nevidi mesiac...ja som taky odmerany uz som sa vela krat popalim takze uz to az tak neberiem mam ine plany nebudem predsa robit do konca zivota robit za sprostych 400 eur...nemozem na nic nasetrit ani na byt..(auto zatial nie zobrali mi vodicak)..ked pojdem do banky vybavit hypo tak ma vysmeju a pozru sa na mna ci mi nahodou tak trochu neje*be...neviem co dalej co kde kam ako preco zaco naco....ako jej to povedat...som jej prvy je to skromne ziena...no stale moja....

michaela.g
3. máj 2013

@fullhd netusim kolko mas rokov... a ani kolko rokov ma priatelka, pripadne ako ste dlho spolu...

ale je jasne ze ak mas tu potrebu tak ta to bude trapit aj o 5-6 rokov, a ak sa vam pritrafi este dieta, tak uz sa nikam do zahranicia nepozries...

mata1001
3. máj 2013

@fullhd ved ju zober so sebou... 🙂 🙂 🙂

sirinka
3. máj 2013

@fullhd je pekne, ze je skromna, lenze nevyuzit moznost na lepsi zivot nie je skromnost ale sprostota... Alebo ona ma dobry zarobok a na rodicovsku pojdes ty? Do toho zahranicia chodte pekne spolu....

stardust
3. máj 2013

tak sa s nou rozid a budes mat pokoj.

bubelko
3. máj 2013

@fullhd no tiez ma napadlo, ze ak je to mozne, tak nech ide s tebou 😉

kikatko
3. máj 2013

klasika- zbal sa, šup von , najdi prácu, ubytko a polovička pride za tebou. my sme to takto urobili už viac krát a zasa sa chystáme

fullhd
autor
3. máj 2013

Nemoze ist somnou...je na vyske a ma problem...ma epi...

sisi1503
3. máj 2013

@fullhd ale ved nemusis ist na sedem mesiacov prec,ci ano?Neviem teda o aku profesiu by si mal v zahranici zaujem a kde konkretne,ale napr.z Rakuska sa da chodit domov aj kazdy vikend.To by snad zvladla,tyzden bez teba 😉

zuzana2000
3. máj 2013

ale veď aj keby si išiel na 7 mesiacov....to nie je až taká dlhá doba, utečie to ako voda, ani sa nenazdáš. My sme toto tiež absolvovali, vtedajší partner (teraz už manžel) odišiel na 8 mesiacov do anglicka..vydržala som pohode a o rok sme išli spolu na rok. A potom kúpili auto aj domček....🙂

jankaferancova
3. máj 2013

@fullhd ahoj,takze ako kazda zena,nechce svojho draheho pustit prec od seba,musis to pochopit,ale zasa aj ona musi pochopit aj to,ze ak chcete v zivote nieco dosiahnut,bohuzial co sa tu na SR neda,tak musis cestovat za pracou.este dobre,ze nemate dieta,z vlastnej skusenosti mozem povedat,ze je to ovela horsie 😒 ostava ti.len sa s nou poriadne porozpravat,je to o vzajomnej dovere,ak ta ma naozaj rada,tak ta pocka,aj ked to bude urcite tazke.7 mesiacov je dost dlha doba,no zaciatok je najtazsi,potom si ako tak zvyknete a nejak Vam to obom zbehne a este ked ma VS.juj.ja ked som chodila na VS tak mi to ubiehalo nenormalne rychlo.teraz ked som doma a mame 2 rocneho drobca,manzel chodi na 5tyzdnov prec tak zo je veru hroza ☹ neviem kolko mate rokov,ano to,kolko ste spolu,ale po vzajomnej dovere a dohode sa da vsetko zvladnut.drzim palce! 😉

pingu1
3. máj 2013

@fullhd uf, tazko povedat co urobit. ak je moznost sem tam navstevy na svk, tak by som sla. lenze v dnesnej dobe ani v zahranici bohvie ako nezarobis.
nepises, ci mas vysku, aka je tvoja pozicia. ale jedno viem, ze za 400 by som urcite nemuklovala

fullhd
autor
3. máj 2013

Hej asi mate pravdu,nejako to bude musiet vydrzat...potom by sa az riesili veci lebo ked sa nahodou pritrafi kinderko tak uz sa asi odtiakto nevyhrabem....inak dakujem za radu damy

perletka
4. máj 2013

ahoj, ja som riešila pred dvomi rokmi to isté - povedala som mu, že na diaľku to nemá význam (Ke - Viedeň)... tak ostal tu na Svk pri mne a o to viac si to vážim. Hlavne keď tomu pánovi, ktorý to vybavoval povedal, že tu má priateľku... a ten pán mu povedal.. tých ešte bude.. a on... nie, takých už nebude... 🙂 cítila som sa vtedy tak úžasne, tak milovaná 🙂 a dnes pri nás spinká 8 mesačná bábika 🙂 ak ti na nej záleží a ľúbiš ju, ostaň s ňou. Práca sa nejaká nájde, aj lepšie platená 🙂 držím palčeky 😉

skoricaxx
4. máj 2013

Ak si robí výšku, tak utekaj za hranice, čo ak pos končení začne zarábať viac ako ty???? A cez leto tam môže byť s tebou niečo malo si privirobiť a vidieť iný kraj......

fullhd
autor
4. máj 2013

Dakujem za rady mile zienky.....ako je to u vas?da sa to utiahnut z tychto platov?a este aj hypo.....

prajem peknu sobotu

PS:dnes kukajte hrame z Finskom.....o 19:00 na STV 1

🙂

zuzi0911
4. máj 2013

@fullhd je to tu naozaj velmi tazke...vsetko drahe a vyplata na to nestaci...my mame 2 male deti...sme spolu uz dlho ale lubime sa .no drahy tuez zacal pracovat mimo pride az za 4 mesiace...musime to zvladnut aj ked nam velmi chyba...skus sa porozpravat s partnerkou predsa ide o vas lepsi zivot...nemusis tam byyt do konca zivota...ak sa nozaj lubite tak zvladnete aj odlucenie. .drzimpalce

zonjushe
4. máj 2013

@fullhd nie je umenie byt blizko a milovat, ale byt daleko a vydrzat..

matko07
15. jún 2014

@zuzana2000 mne teraz odišla priatelka do anglicka na tri mesiace :( cítim sa akoby mi odišlo celé srdce...hoc to je len druhy den co je preč je to strasne...ked si to vybavovala tak vtedy sme sa este nepoznali čo je škoda velká...strašne ju lubim ona mna tiež 🙂 já mám ísť na pracovat na lod teraz ale neviem ci mi to vijde...dúfam,že áno! já viem, že sa to dá prežiť tri mesiace nieje taká dlhá doba no najkrajsie obdobie leto...

oslo1
15. jún 2014

Ja som tiez odisla, priatela som nechala na sk, vztah nam nevydrzal a rozisli sme sa.
Ked si rozhodnuty, ze chces ist, tak chod, v opacnom pripade budes velmi nestastny a budes si to v zivote velmi vycitat.
To, ze priatelka ma epilepsiu by nemalo byt jej brzdou, epilepsia sa vyskytuje vsade a vsade sa aj lieci.
Skor si rozmysli, kam chces ist a aku pracu vykonavat.
A este si uvedom aj to, ze v zahranici je chlebik velmi horky.
Prajem vela stastia

zuzana2000
15. jún 2014

@matko07 neboj sa, zvládnete to....neviem koľko máte rokov, no ak si ako my uvedomíte, že bohužial pokial na Slovensku nemáte bohatých rodičov, tak sa finančne nikam človek nedostane......len riešiť všetko pôžičkami....☹ držím vám palce, nech ste čoskoro spolu. 🙂

fullhd
autor
15. aug 2014

Ahojte takze za 400 eur uz nemuklujem a robim v strojarskej firme no pred tym som dal vypoved s trokarne a som si spravil zvaracsky preukaz teraz mam plat cca 800 eur a chystam sa do toho zahranicia priatelka je troska taka ze potrebuje niekoho kto ju by ju viedol(nevie si najst pracu)....no ja istotne chcem vypadnut nasetrit a do 30ky chcem zacat s podnikanim kedze viem ze na to mam
S mojim nosom to pojde...mozno vyuzijem rodinne znamosti v nemecku alebo v svajciarsku kde sa chystam zvarat a neskor podnikat..teda co najskor!!!(cas neskutocne bezi)

Zatial ide vsetko podla planu uz som nasetril 1400 eur a to nerobim zvaraca ani pol roka no robim co najviac aby som chytil prax.

Mam 24 🙂

babucika
15. aug 2014

@fullhd len pekne zarabaj a odkladaj so peniazky. Si mlady a do 30 mas dost casu. Vhodnu priatelku si tiez najdes po case.u zivaj si zivot a mladost ;)

fullhd
autor
15. aug 2014

@babucika ano odkladam ked bude dostatocna hotovost nebudem vahat ani sekundu.
A partnerka mi chyba uz teraz no nemozeme sa posunut dalej bez tych penazi to nejde,nemal by som co ponuknut a hypoteka istotne nie.