Priateľka mi zatajila, že bola vydatá

kifel
6. feb 2017

Ahojte neviem ci mi niekto poradi ale rad by som sa spytal, sme dva roky spolu z priatelkou a dnes pri upratovani roznych papierov uctou som nasiel obalku kde bol sobasny list mojej priatelky a nejakeho egyptana aj z datumom sobasu aj miestom sobasu. Datum tam bol 2011 a na dalsich papieroch bolo pisane po grecky s datumom 2015 list bol doruceny na nasu spolocnu adresu s priatelkou som od roku 2013 mam sa jej priznat ze som to nasiel lebo ona mi nic nepovedala dakujem za kazdu odpoved

kifel
autor
6. feb 2017

@kifel je tam preklep som s nou od oktobra 2014

0silvia0
6. feb 2017

@kifel samozrejme že sa máš spýtať prečo ti zatajila takúto dôležitú skutočnosť... dôvera a úprimnosť vo vzťahu je predsa veľmi dôležitá

lubkavargova1
6. feb 2017

Uz chcem vidiet ten plac, ze ako bola zalubena, ako vycestovala, ako si slubili lasku nebesku po (max 6 mesacnej znamosti) a potom ked zuskal obcianstvo manzelstvom tak sa vyparil ako vodna para...klasika

kifel
autor
6. feb 2017

Dakujem za odpovede
Miesto sobasu je Cyprus Limassol

vilma7
6. feb 2017

Mojej kamoške tiež priateľ zatajil že je rozvedený, dozvedela sa to od spoločných znämych...ona mu nevravela nič, čakala kým jej to povie sám-nejaký dôvod zatajenia tam určite bol...rozdýchala to a spolu ostali a už majú aj dieťatko...

lubkavargova1
6. feb 2017

@kifel jeezkove oci tam sa zenili tot z Afriky...inak sa nemohli dostat dalej do Eu alebo do USA. pekne krasne sa jej spytaj a pokial to fakt myslite vazne, tak aj rozvodove papiere mozte zacat premyslat, len ci najdete krasneho fesaka uz je veeeeelmi otazne.

kifel
autor
6. feb 2017

No len ona mi nepovedala ze bola vydata a tie papiere co su v grectine pisane neviem ci je rozvod
Co ak je este vydata

dominika6
6. feb 2017

@kifel
Co sa tak opytat jej...

lubkavargova1
6. feb 2017

@kifel no vsak sa jej normalne spytaj a konfrontuj. Ja by som dokazala cely roman vydat z komunikciou takeho chlapka...ako mi lasku vyznaval, sluboval hory-doly, samozrejme, len aby som ja dosla, ako si ma vezme za zenu, ako budeme mat babatko, ako ma miluje...hej...len zabudol povedat, ze mu ide o obcianstvo. A to nie som sama co ma taku skusenost. Len nastastie ja som ho poslala dovi-dopo-dovi...co viem zbalil dalsiu slovensku, urobil jej decko a zduchol do USA a uz net stopy. Takze momentaalne je mila dama vpatovej situacii a este k tomu s deckom na krku ...ale vsak sa luuuuubili 🙂

jankalukasova
6. feb 2017

@kifel no.. a nekúpila si v tom období čo ja viem... auto alebo niečo iné v celku drahé? Lebo moja susedka pracovala v Egypte ako animátorka a dostala niekoľko ponúk na "papierové manželstvo" a nebolo to vraj zadarmo...

kifel
autor
6. feb 2017

No dnes to necham asi uz tak zajtra sa spytam ale dakujem sam som zvedavy co sa dozviem

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kifel
autor
6. feb 2017

Nie nekupila si nic teda ja o nicom neviem len skor si myslim ze ona utiekla od neho len mi nejde dohlavy preco davala nasu terajsiu spolocnu adresu je mozne ze sa zlakla kedze je moslilm ale to budem vediet zajtra mozno ak nieco povie

katkabg
6. feb 2017

@kifel kazdopadne dobre ze odisla od neho ak bola snim

guinevre
6. feb 2017

To vazne sa potrebujes najprv opytat na MK ci by si si to mal s nou vysvetlit???

vedorka
6. feb 2017

No na tvojom mieste by som ich aspon prefotila do mobilu, keby nahodou.. Mozes dat prelozit.
Neviem, ci by som to skusla a mala s niekym vazny vztah po takomto tajomstve. Je uplne jedno, ci bola 10x vydata, ale aby ti klamala tolko rokov...
Neviem, ci by som jej este verila. Kazdopadne sa jej spytaj a mozes si to potom preverit.

jankalukasova
6. feb 2017

@kifel no možno to bol pre ňu tak otrasný zážitok, že už to riešiť ani nechce... neviem kde má trvalý pobyt... resp, možno dala vašu terajšiu adresu aby to neprišlo domov k jej rodičom... možno to tiež nevedia a ona chce aby to tak zostalo.

obsadenemeno
6. feb 2017

a ona na tom Cypre zila? ci tam bola len na dovolenke? 😕

lubkavargova1
6. feb 2017

Kazdeho raz dobehne vlastna minulost...

mariposita7
6. feb 2017

@kifel cosi po grecky viem, ak chcete pozriem sa na to

kifel
autor
6. feb 2017

Zila na Cypre a chcel som len vediet niekoho nazor ci si to mam nechat pre seba alebo sa spytat na to

kifel
autor
6. feb 2017

@mariposita7
Zajtra to odfotim a poslem na mail ak mozem dakujem

jankalukasova
6. feb 2017

@kifel určite Ti dlží vysvetlenie...

blahowoman
6. feb 2017

@kifel nerob z toho dramu. Chapem,ze Ta to zaskocilo,ale mozno to bol jej zivotny omyl a chce na to zabudnut. Ja tiez bola 1x vydata a tiez ked nemusim nikomu to nehovorim,lebo je to clovek,ktory nepatri do mojho zivota a tak ho nespomínam. Nemaju deti tak to naozaj nie je taka tragedia. Mozno sa za to aj hambí,ze bola hlupa. Mozno jej nejak ublizil a chce uplne zabudnut.... Mal by si ju pochopit preco mala dovod o tom nehovorit.

livia341
6. feb 2017

uff to je téma zaujímavá, no ja by som si najprv ten papier odfotila a dala preložiť a až potom sa jej opýtala, čo je vo veci.Ktovie, či rodičia jej vedia o tom alebo tiež netušia ako vy.

matazirafa
6. feb 2017

@kifel Tak dostala prachy za to ze si ho papierovo vzala a on sa dostal do Europy.. a zabudla na to, pripadne to nepoklada za dolezitu sucast svojho zivota..
Kazdopadne je urcite namieste sa opytat dotycnej, tu si s takou otazkou akurat za polepetka.

fatimuska
6. feb 2017

Najlepšie by bolo ze o nicom.nevies a v den sobasa na urade ked predstavuju nevestu tak povedia napr. Slobodna Jana Mala,alebo v jej pripade rozvedena Jana Mala..tak to by bol pre Teba šok

mariposita7
6. feb 2017

@kifel mozte 🙂. michaelakanatova@seznam.cz

mimkus
6. feb 2017

@kifel ano, v klude by som sa s nou o tom porozpravala. myslim, ze to je vec, ktoru by mala vysvetlit.

kifel
autor
6. feb 2017

@blahowoman
Uz aj to ma napadlo lebo vseobecne nechcela nikdy o minulosti rozpravat a respektoval som to len teraz som na pochybach preto som tu a pytam sa na nazor druhych cudzich ludi