Priateľka ma podvádzala s ďalšími chlapmi

ivan444
5. dec 2023

Ahojte rad by som sa poradil ako dalej. Je toho vela co sa udialo. Zacnem nasim zoznamenim na zoznamke. Prve rande po mesiaci pisania nazivo uz su to 3roky. O niekolko dni bola u rodicov 2rande a sex. Nasledne polroka stretavania, chodenia von po dovolenkach, lyzovacky, vilety, stretavanie sa pravidelne. Kazdodenne pisanie sprav pocas dna ako sa ma co noveho, co zazila ako bolo. Posedavanie v zahrade proste uplna pohoda.
Mam po rozvode 2 deti, ona ziadne este, kazdy druhy vikend mam deti po rozvode, dovolenky aj v tyzdni niektore dni z predoslou partnerkou u seba a chcel som ju spoznat a deti som jej predstavil po pol roku. Ona ma svoj byt a ja svoj. Nastahovala sa ku mne po mesiaci a svoj byt som jej povedal nech si prenajme po roku, kazda koruna dobra je podnikatelka cas si riadi sama. Rano sme spolu cvicili a nasledne aj sex bol pravidelny aj vecer znova a na viletoch tiez. Aj 3x denne, pravidelne skoro kazdy den obcas. V lete aj 3x k moru raz z detmi a nasledne sami sme chodili. Kazdy mesiac niekde som organizoval vilet na vikend zmena miesta, priroda, lyzovanie. Ona sa starala o domacnost nechcela aby som varil ze to ona lepsie vie aj upratovanie ze ona sama si najlepsie uprace. Ja som sa staral o cely dom a organizolal volny cas vilety decka aj nam. Ona chodila von na party sama zo svojou partiou, koncerty, 3dnove festivali, 3dnovy pracovne stretnutia. Mna jej partia nezaujala mi ju predstavila ale iny styl hudby ja mam, ja som nikam nechodil, ziadny kamaati, party, chaty, obcas som jej predstavil kamarata, kamaratky som vsetky prestal uz davno kontaktovat co som mal odkedy sme boli spolu. Mala ovela viac kamaratou ako kamaratiek a vravela ze od mala sa viac s chlapcami kamarati. Vsetko bolo super idealna zena idealny vztah...
Pred mesiacom mi oznamila ze po koncerte co ide s kamaratkou ostane na byte svojom spat??? Vravim naco domou mas 10min. Autom svojim, taxi, ci kamaratka ta odvezie ved ona ide domov. Naviac byt prenajala kmaratovy a ten mal ze nocnu tak tam nebude, ale pride az rano. Ze je to dobry kamarat a nic s nim nema ani nemala. Ok vravim , ale doma chod spat naco vymyslas. Ja som siel na chalupu aj deti a babka. Ona ostala koli koncertu doma.
A vtedy to zacalo...nasledne dni ako som prvy krat po 3 rokoch otvoril jej mobil a zacal citat.
Najomnik bol chalan s ktorym chodila rok predo mnou, celu dobu s nim kazdy den si rano naobed vecer vypisovala co zazila fotky posielala nase spolocne 3 cele roky, on jej pisal aku ma novu frajerku, ona aky je uzasny a super chlap ze si lepsiu zasluzi, on jej pisal ze iba ako kamaratku ze ju chce uz, ked sa spoznali byval s inou partnerkou 2roky u nej doma, on ma dieta s inou ale nestretava ho, zil vo vztahu a este si nasiel dalsiu babu na sex moju terajsiu po roku sexovania cital som videl fotky. Po roku jej povedal ze iba kamaratka je a hladal novu babu zasa, povodna jeho ho vykopla lebo zistila ze si pise s novou a moja mu za najom iba prenajala svoj byt, mne ln oznamila ze docasne je to kamarat a ema kde byvat, pravidelne tam za nim chodila a spolu chodili behavat les. Vychvalovala ho aky je sikovny v jednom kuse nadbiehal v sms, piekla mu. Pisala ze jemu vsetko co len bude chciet aj na masaz ho volala ze mu da. Cele 3roky som nic o tom nevedel pocas pracovnej doby a iba povedala ze bola na byte po veci a stretla aj najomnika nic viac, ziadna zmenka o spolocnych opekackach, vyletoch na huby. Aj ja som ju pravidelne braval na vilety huby, lyze, ona mu vzy posialala foto aj nase spolocne z dovoleniek. A tiez sa aj snim spu fotila na viletoch.

Ako som listoval face book, whatsapp, a vsetky ostatne app zistujem ze tam ma dalsich asi 50 chlapov byvalich, aj 2 novych uplne co ma rozpracovanych ze sa im ozve a rada ich uvidi. Vzdy rovnake frazi ona im pise stale vsetkym vybranym, vecsinou su to taky co posiluju, zle su tal aj objemnejsi ale chlapy, ja som bezny sportovec ziadne pivne brucho to ona ma skorej nadvahu este a snazi sa zhodit a ze uz schudla 10kg, podporujem ju chcem aby sme viac cvicili nema cas a neznasa ked na nu ze niekto tlaci. Pisala 15 rovnako ako sa mas, pravidelne stvrt rok aj castejsie foto sexi z dovolenoek nasich im posielala oni su zenaty alebo partnerky maju, niektory rozvedeny dieta, ci uplne sam.
Nasiel som aj rychlovky rano nspisala na zoznamke a vecer si ho iz viezla k sebe domou on zenaty ze vraj sa rozvadzaju, na druhy den jej pise aby zobrala si tabletku po ze nie je si isty. .takych tam bolo viac.to bolo rok pred tym ako som ju poznal. Vzdy chodila naraz aj 3 kontakty ktory mohol s tym isla vecer, nie do parku romanticky ale rovno na vec mam chut prides? Ak nemohol jeden pisala dalsiemu ci pride a poslala im pravidelne svoje hole fotky. Stale rovnka hra co jednemu to vstkym pisala.

Nasiel som jedneho co s nim bola den pred nasim prvym rande, sexi foto poslane organy pofotene v den naseho rande mal dieta asi rozvedeny a bol s nim tak ja som bol vlastne nahrada v ten den, este rano si pisali ze bol dobre vcera vecer ze si to zopakuju radi a vsetky tie intim miesta pomenovali.
Napisal jej on asi po mesiaci ona ze uz dakoho ma, ale ze ho rada uvidi...neviem ci videla ale pise mu pravidelne ako sa ma co nove a posiela foto svoje.

Dalsi jej byvali sa ozval po mesiaci ona ze ma priatela a rada ho uvidi, on ze je v sprche ona ze nevadi nech posle foto on ze co na to priatel ona teba chcem vidiet a poslal svoju holu foto. Mal som vtedy deti bol s nimi pred vianocami a oni si pisali a v ten den mi pisala az do vecera aj jemu pisala dhlho to planovali, prisla pon autom odviezla ho k sebe na byt 3h potom odviezla. Pytam sa co ste tam robili 3h prisaha mi ze nic na svoju cest, citam dalej ze ma rad zaskoci ked uz nechcem dalsie dieta jej potom pisal, ona ze ci by on chcel dieta ze hej mal by cas ale vela je chory tak radsej nie. Vravim jej ved ty si ma podviedla po pol roku hned. Zatkala nakoniec vsetko priznala ze ano. Mal som s nou vazny rozhovor po tom co som si precital vsetku komunikaciu a nasiel tam kopu holych fotiek a videi co posielala chlapom ktorych postretala na zoznamke, na jachte, na akciach, dovolenkach, kamaratov kamarotov ktory ju dohodili s ktorymi sa vyspala a ty jej potom povedali ze nie je chemia a zostanu kamarti a obcas sa spolu pohrali ked uz mali partnerky. Pisala si pravidelne a spomenula ze ich sleduje na nete aku maju rodinku a deti o chlap pise posli svoju foto ona posle kozatu foto svoju a chlap este a ona ze teraz nemoze je 22h ja som bol asi vedla nej a ze mu rano daco nafoti. A ze ma dobreho priatela ale aj ty si uzasny im pise.

V ten vikend sobota ked mala is na ten koncert som nasiel video 1h z jej byvalim ma uz dieta aj zenu, priznala sa ze chcela vecer s nim ze iba video orgazmus spolu ze sa ukajali navzajom ze to nebola nevera.
Ani tie stretnutia ze tam co za nimi do prace chodila ci do lesa na stretnutia ze nic nebolo prisahala.
Takto mi uz 4x prisahala a ja som sa docital opak.

Co je to za zenu??? Ona mi povie ze mal chlap rodinne problemi doma zo zenou a ja ze za to si mu svoje hole telo posielala to si snim riesila na stretnuti v praci? Chcel od teba aby si mu foto poslala horuce...

Alebo jeden predo mnou jej pisal kazdy den a on jemu zo zahranicia ze je rozvedeny a ma velke deti ale ze jej urobi ditata ked chce a ona mu posiela svoje hole foto, po pol roku prisiel za nou sa stretli zasa u nej na byte rovno hned ho brala tam potom este raz prisiel, darmo jej kamaratka pisala ze na zaciatku hned kasli na ten vztah je daleko, ona neprestala az kym ho nemala v posteli. Este si pisali 2roky teraz ona mu poslala nasu spolocnu foto aj rodinu. Uz mu nepisala rok ani on. Zato pise dalsim posiela pusu srdiecka co ani kamaratkam neposiela.

Alebo ten taxikar zo zoznamky ma dieta vdi rovno jej napiasl co chce ci ma cas dobre si zas...ukat. ona ze dnes sim unavena on za 10mim ona ze dobre prid. Rok pred tym ako som ju poznal ich takto obmienala a to si niektory mysleli ze s nou maju vztah a ona z alsimi 3chodila do pistele. Taxikar jej pisal znovu ked uz bola so mnou ona ze ma priatela ze to neda. On jej pravidelne pise stale kazdeho pol roka ana mu pisala ze ma toho priatela ale ze ho rada uvidi... tak nerozumiem. Naposledy pred pol rokom pisali. Ne je vylucene ze si volaju ko volava aj ostatnym a tvrdi mi ze su to iba kamarati a nic s nim nemala nikdy prisaha a ja citam ze ho chcela pred 10rokmi aj mali spolu sex ale on ze uz ju iba ako kamaratku chce a potom kuknem fotky on ma zenu aj dieta a na festivale sa spolu drzia a fotia spolcne zalubene foto a dodnes si volaju a pisu a zatlka ze nic nebolo az po mojom vyroku ze som vsetko cital priznala ze bolo.

Mam ju rad, vela som s nou zazil, viem jej vsetko odpustit, vsetko sme si povedali, bola nahnevana ze som si cital jej spravy a ja sa pytam kam by to az doslo ked ty si mi cele 3 roky klamala s kym a kam chodis a nic si nechcela ukoncit. Komu pises mas 40. Deti ze ma rada moje ako svoje vlastne aj ked vravela ze by dieta chcela no takymto pristupom, mam vazne pochybnosti ci sa takyto clovek niekedy zmeni. Ze ma velmi lubi a nechce ma stratit. Povie mi ze ale na party ona musi potrebuje sa ventilovat. Kazal som jej nech vsetkych byvalich zrusi kontakty a prestane ich kontaktovat. Zrusila niektorych ale nie vsetkych. Ako dalej vazi si ma aj ja ju ulet mi povedala ze chcela byt obletovana a chcena, ale ze 15chlapov kontaktujes stale ked si so mnou uz 3 roky. Nikdy ze nemala vazny vztah, znamena to ze ani ten nas nebrala vazne? Viem ako chlapy myslia a este ona sa im sama ponukala vtlacala kontaktovala, ako ten co mu pisala ze aby jej fotku poslal ze ho dlho nevidela on poslal a chcel aby ona poslala nejaku horucu ona poslala dal som jej na narodeniny sexi pradielko ona sa doma vyfotila a jemu, mne nie poslala tuto foto. Ona ze rada ho uvidi on ze tiez by rad daco horuce a vlhke ona ved uvidim ked ta uvidim a to chce zene dat teraz on pise jej ze kluce od domu noveho aj dieta ma, ona mu pise ze su pekna rodinka a ja ze som skveli partner.

Teraz po tom vsetkom mi povedala vcera ze ona ma nikdy nepodviedla, noo sa pytam ci uz zabudla ze sa zle vyjdrila. Neviem co dalej nachal som na nej ci sa rozist ci dalej ostat ona ze ma velmi lubi a chce to znova skusit, ze si vsetko uvedomila co som jej ukazal ze porobila zle veci. Nie je modelka je to uplne normalna baba, nie je ani vystredna nijako, ziadne podozrenie nic uplne nic. Nechcem ju stratit vo vsetkom si rozumieme ziaden konflikt sme nikdy nemali, ma rada moje deti je mila laskava dobroprajna, nezna. Vlastne ku vsekym pristupuje rovnako, vsetkym vyhovie, kazdemu sa ide rozdat az niekedy viac cudzuemu ako rodine. Co mam robit chcem s nou ostat.

Co mam dalej robit zeny???

martinkatinka
5. dec 2023

Nedocitala som... No zaujima ma kto ma tolko volna, ze toto stiha cez tyzden aj cez vikend....

zmrzlinka2021
5. dec 2023

To sa nedá ani dočítať...

Ak ti frajerka nevyhovuje a nevies si s nou predstavit zivot, tak sa s nou proste rozíd a nefilozofuj.

Tvojou prioritou majú byť deti.

katy084
5. dec 2023

Prepáč ani ja som nedocitala....🤦‍♀️keby to robil chlap tak tu ho ženy už dávno ,,pochovajú,,...maj hrdosť!!!!nenechaj so sebov zametat...

anjelicek26
5. dec 2023

Boze to je dlhe uprimne😏 Priatelka nie je manzelka a kedze si ju nou ani po troch rokoch neurobil a asi ani neplanujes, nechavas jej volnost a vlastny zivot a ty riesis svoje deti..ona ma inu potrebu sexu a vlastne ty si tiez stastny a spokojny. Pises,ze chces Aby vsetko ostalo ako to je. Tak to nechaj Tak. Su miliony typov vztahov...

martinkatinka
5. dec 2023

A uprimne, toto mi pride ako fiktivny pribeh.

barbora0308
5. dec 2023

@martinkatinka bud ma 40 rocny chlap 20 rocnu priatelku s vlastnym podnikanim alebo je to vymyslene...

viestta
5. dec 2023

Uvedomujes si, ze vy nie ste rodina? Ste len spolubyvajuci s vyhodami. Tak bud ostanete spolubyvajuci s vyhodami alebo nebudete. Tam niet co spekulovat...

jani727
5. dec 2023

nechapem prečo si s nou? s radodajkou? o čo vam dvom ide? neda sa to všetko čítať lebo by sa človek stratil.

januska12323
5. dec 2023

Veď jej to odpusti ona je dobrá žienka len **** má nezbednú.
Vraj nechávam na nej ako to dopadne ja sa nechcem rozísť 😁😁

jani727
5. dec 2023

@jani727 ja sa aj čudujem že takýto ludia vôbec existuju, že im je jedno všetko. Však ona je Boris Kolar, len nema gule a peniaze a zatial možno nemanželske deti.

janickacrazy
5. dec 2023

@ivan444 Zabudni na ňu a nájdi si normálnu ženu, to nemáš ani trochu hrdosti v sebe a trochu mužskej ješitnosti? Veď tá akurát niečím nakazi. 🙄

nin12345
5. dec 2023

@ivan444 ja mam zopar takychto kamosiek a uprimne ti hovorim to maju ti ludia co toto robia v sebe a nezmenia sa naozaj (kvoli nikomu).

ivan444
autor
5. dec 2023

@barbora0308 nie mam 50 a zivot ma stale uci

barbora0308
5. dec 2023

@ivan444 a teda partnerka je o dost mladsia hej? Usudzujem iba tym jej zivotnym stylom, ako keby este nebola "vyzurovana"...prepac ak sa mylim.

ivan444
autor
5. dec 2023

@martinkatinka je toho ovela viac vsetko je realne zil som v sne, nechapem ako to vobec vedela tajit a vsetkp stihat cez den, moja dovera bola ze som jej nikdy neliezol do sukromia a mobil ma dnes kazdy to ze niekoho nesledujem co a komu pise je dovera vo vztahu.

vilma7
5. dec 2023

A ty si myslíš, ze akože ona zmení svoj spôsob trt... Kania na všetky strany? Pochybujem. Ja by som z nej grcala a nie ze si s nou ešte ľahla do postele.
Pravdepodobne sa pri sexe ani nechráni, tak sa daj aktuálne vyšetriť na pohlavné choroby a posli ju do kelu, ak máš kus zdravého rozumu!!!

ivan444
autor
5. dec 2023

@barbora0308 9rokov roziel, nie je vela, ano vyzurovana spravne pises nechal som ju nech si zuruje mna uz to tam netaha, aj ked ma 40 zistuje kto sa prida ak je nejaka akcia kam chce ist, pisala vtedy vsetkym v partii

ivan444
autor
5. dec 2023

@nin12345 dakujem za nazor toho som sa najviac obaval:(

jani727
5. dec 2023

@nin12345 kvôli čomu to robia? to su nymfomanky alebo čo?

barbora0308
5. dec 2023

@ivan444 nechaj ju nech si teda dalej zuruje a uziva a ty si najdi rovnocennu partnerku, maj hrdost a nemarni si cas na takuto zenu. Drzim palce 🤞

zanka777
5. dec 2023

@ivan444 bože inak nauč sa chlape že výlet sa píše s Y lebo keby si to slovo napísal raz v tej litánii tak nepoviem ale čítať každú 7 vetu vilet už mi dáva zabrať dosť kvalitne

nin12345
5. dec 2023

@ivan444 no ja uplne chapem je to smutne vsetkych chlapov tychto mojich kamosiek mi bolo luto. Napriek vsetkemu to neber tak ze si stratil 3 roky podla mna mas z takeho vztahu obrovske ponaucenie ze aj takito ludia existuju - aj zeny a nie je ich malo. Ona to bude robit komukolvek koho si po tebe najde (a ver ze si niekoho najde rychlo). Pripada mi to ako zavislost na tom dobrodruzstve z tajnosti a klamstiev a urcita absencia pocitu viny a chrbtovej kosti

mk22
5. dec 2023

@ivan444 to nemyslis vážne, toto všetko jej prepáčiť? Co si nejaký chudák závislý odkázaný na takúto zrudu ze mam rozpracovaných chlapov?

nin12345
5. dec 2023

@jani727 no urcite ano aj to ale ja mam pocit skor ze ich to strasne bavi a jednoducho nevedia a nechcu prestat zit takym sposobom zivota

nikpa
5. dec 2023

@ivan444 no keď chces s ňou zostať tak zostaň. Paroháč si už poriadny, smeje sa ti pol mesta a keď ti to nevadí, je to tvoja vec. Len taká malá rada, chod sa dať vyšetriť lebo neverím, že taká ku*rva neroznasa žiadne pohlavné choroby.

lija22
5. dec 2023

jejda presne takuto zenu poznam. Som myslela, ze druha taka neexistuje. Uprimne tam budu nejake diagnozy. Samozrejme ju kopni do riti

katkami123
5. dec 2023

Že kamaráti kamarátov si ju dohadzovali, ktorí s nou už sexovali 😂 to čo už je. 😂
Kde máš hrdost? Kde iný ju akurát posexuje a pošle do teplých krajín, ty nad takou ideš plakať? Veď tá žena je morálny odpad. Akože nechápem akú radu očakávaš, ani som to celé nedočítala, to budeš neveru tolerovať a aj jej charakter?

zanka777
5. dec 2023

@ivan444 nuž to je tak keď si ku..u na krk zavesis....nie toto nepotrebuješ ani ty ani tvoje deti.... Vykašli na na ňu čím skôr tým lepšie ...neboj na druhý deň bude mať iného ale tebe fakt treba takú špinu?

katkami123
5. dec 2023

Úplne seriózne si chod urobiť testy na pohlavne choroby.

nin12345
5. dec 2023

@ivan444 este mi potvrd alebo vyvrat tuto domnienku prosim - keby si to urobil ty jej a prisla by na to tak na teba zosle vsetky kliatby sveta a mozno vybehne aj s nozom🤣