Priateľka chodí na wellness s kamarátom

2. sep 2020

A mňa ide od žiarlivosti poraziť. On má lístky za pár eur a už druhý krát šli za dva týždne na celý deň. Všetko jej platí aj ju vozí. Chodíme spolu tiež všade ale nemám na to aby sme chodili tak často. Podľa nej nemám prečo žiarliť. Čo si myslíte je wellness s kamarátom už moc?!. Za mňa je. Je to už také intímne, a ja by bez nej nešiel. Chodí sa tam všade nahý. On na ňu míňa kopec eur. Dokonca už viac ako ja. Je študentka vs a teda ešte má voľne celé dni. A každý deň niekam ide, niekedy dlho do noci. Dokonca aj dva dni. Kúpať, chaty, výlety, posedenie, wellness, čokoľvek kde ju kde kto v pozve. Už sa mi aj sťažovala že ju po výlete kde ju niekto pozval, chcel na sex. Ako odmenu. Potom sa snim prestala hneď kamarátiť. Víkendy chodíme výlety ale musím aj veľa pracovať. Vraj on nema kamarátov tak ju za to všade berie.
Mne je 27 jej 24.
Tvrdí že nemusím sa báť a žiarliť ale to sa nedá.

pribinak
2. sep 2020

Si robíš prdel? Však mu ručne-stručne vysvetli kto je jej frajer.
A ona? Nech si vyberie ktoré ho z Vás chce

dskjhfdlkdjhl
2. sep 2020

Vyzera to byt sikovna studentka🙊

malinoismum
2. sep 2020

No za mna dievča sa potrebuje vybúriť... a teba si asi neváži. - ja by som si toto nedovolila a tiez som bola na VS....
alebo skús pozvať na wellness kamosku ty čo ti povie 🙂

malinoismum
2. sep 2020

@pribinak jemu? Veď ona ma záväzok... ktovie čo mu- druhému nakecala...

solange7
2. sep 2020

Tvoj popis trochu naozaj smrdi. Nieje normalne, ze tvoja priatelka travi cas s ludmi pretoze ju niekam beru, vozia a platia jej zazitky. Ty nemozes za to, ze nemas na to, aby ste chodili na vylety tak casto.
Ja som od vas trosku starsia a ked si to teda prevediem do rodinneho zivota, neviem si predstavit, ze by som muza a deti nechala doma, pretoze susedia idu na vylet a pozvali ma. Snad vies, co chcem povedat.
To, ze ide s kamosom na welness nemusi nic znamenat, ved v plavkach si aj na kupku a nevesias sa na kazdu zenu, ktora prejde okolo. Pises ze ide kamkolvek "ked ju niekto pozve" - to je vypocitave. Ak je studentka dennej formy VS nema ziadnu brigadu? Ty pracujes? Ako dlho ste spolu? Skus jej trosku vysvetlit, ze to co robi, posobi dost vypocitavo a hlupo voci tebe.

mamutka
2. sep 2020

Aj by som sa decentne rozpísala, ale nechce sa mi, tak len tak, že je to taka mala vychcana kravenka. Čudujem sa chlapom že si to vesaju na krk. Nech dôjde keď dozrie a pochopí priority (vzťah). Ale jej prioritou bude asi chlapec s neobmedzeným zdrojmi.

pravdivy_chlap
2. sep 2020

posli jej fotku😎

blondiee83
2. sep 2020

Ak je clovek vo vztahu, neznamena to, ze zahodi vsetky dovtedajsie kamaratstva... Ale toto, co pises ty, mi pripada, akoby tvoja priatelka robila spolocnicku roznym muzom a to uz sa kamaratstvom nazvat neda.
Zial, toto je o povahe - nie o tom, ze ma este trochu volneho casu pred skolou - ten mohla vyuzit aj na brigadovanie, aby ste tie wellness a vylety mohli zazivat spolu castejsie - predsa ta moze pozvat aj ona 😉
Ona nie je este zrela na vztah, resp. ma ta podla mna v zalohe a ak pride niekto s plnsou penazenkou, ktory bude atraktivnejsi ako ty, rozluci sa s tebou rychlostou blesku...

autor
2. sep 2020

@blondiee83 toho sa aj ja bojím. Aj keď denne tvrdí že má miluje, a keď je dlhšie preč vrhne sa vždy po príchode na mňa. Máme aj krásne výlety. Ale toto mi vadí, keď to poviem tak že sa nemám čoho báť. Ja pracujem vela aby sme spolu mohli bývať a chodiť na pekné výlety. Ona ešte rok študuje.

acrobaleno
2. sep 2020

Mám pre teba zlú správu, tvoja priateľka je sugar baby.

pravdivy_chlap
2. sep 2020

zlatinko a tebe sa nehnusí potom jej lízať kačičku ked tam citis zapach cudzieho žaľuďa?🙄

lubiss
2. sep 2020

tak ona si chodi po chatach na 2 dni na vylety s kadekym na wellnes s kamaratom ktory vsetko zacvaka :D tak by som ju davno kopla do prdele :D vyuziva co sa da na vsetky strany :D

blondiee83
2. sep 2020

otazka - je toto pravidlom aj mimo leta? alebo sa len nechala uniest teplom, drinkami a chce si uzit posledne volne leto v zivote? Teda predpokladam, ze buduci rok uz nastupi do roboty...
Ak sa to stalo ozaj len cez leto, tak nad tym mavni rukou...ak je to aj pocas roka, tak ti poviem, mas pri sebe zensku, ktoru zaujimaju len peniaze a to, co jej ini mozu ponuknut... s takou by som si buducnost na tvojom mieste neplanovala...

autor
2. sep 2020

@blondiee83 v podstate mala voľno skoro rok a sme spolu rok a pol. Pred tým mala malo času, keď študovala, tak uvidíme no teraz už jej to opäť začne. Čo sa zmení. No a za ten rok stále niekam ale teraz na konci leta už je to extrém, ešte pred tým aj malá dva mesiace brigádu inak nič voľno a výlety

jajka71
2. sep 2020

Mne pride trosku ze si jej zadne vratka, je si vedoma, ze si to nemozes dovolit tak jej to doprajes, kedze na nu nemas cas, ale keby sa nieco pokaslalo, nevadi, ma teba a tak poriesis ak bude treba. Vo vztahu by malo byt jasne, ze co ano a co nie....ved vsade odbornici hovoria a pisu, ze ok je to, co nevadi/vyhovuje obom.

janetinka27
2. sep 2020

vybera si hrozienka z kolaca. ak ti to prekaza, mala by s tym prestat. a este ked pises, ze tam chodia nahi, tak to je cez ciaru.

modrakon
2. sep 2020

Nuž kamarát takí rád .iné k tomu neviem dodať ..toto by som nespela aj keď len vo vzťahu ..to není vzťah..

tncka
2. sep 2020

No toto ma zaujima ako to skonci. Ja by som ju uz dnes pobalila ked pride z vyletu by nasla kufre pred dverami. Velmi jednoduche riesenie. Podla mna robi nieco ako eskort🙈neverim ze sa vsetci o nu trhaju len tak a ona blba vzdy ide. Nieco z toho urcite ma. A duplom ked je studentka VS. Nejaka brjgada musi byt 🙂

jana_eyre_2
2. sep 2020

Úprimne, vykaslala by som.sa na taký vzťah - wellnes, výlety - ak nie je single, má to.zazivat s priatelom nie s kamosom.. je iné keď sa stretnes s niekým a pokecate, toto je vyslovene drzosť voči tebe..

malinoismum
2. sep 2020

Autor prosím, čím skôr sa zobudíš lepšie pri teba ❤️ Zaslúžiš si viac...

jaskolka
2. sep 2020

Ak je toto reálny príbeh, tak ja som asi ozaj už stará. Toto by nikto normálny netoleroval, chlapče, spamataj sa! Žalovať sa a sťažovať tu, akú...mas frajerku, a ako si vlastne naivný ty?Dávno si mal prasknúť po stole, bud slecinka konci s tým "kamarátstvom a behanim s každým, kto ju pozve" alebo rovno ukázať dvere! Ona ti nabulika kdeco, kamarát sa rehocem za tvojim chrbtom a ešte to ospravedlniť "veď nárok na kamarátov ma aj vo vzťahu" ja som z tej starej školy asi, podotýkam, že nie som nijaký zástanca násilia, ale tu by jedna dobre mierena tak sadla... Ale vám obom!!A čau, dovi dopo! A je po "vzťahu"

cuvienka
2. sep 2020

heh ako povedat to moze ale nikomu by to podla mna len tak nedalo, ze by v tvojej situacii ostal proste pokojny. na take veci by mala chodit s tebou a nie s kamaratom. ak ja neviem ci som zo starej skoly alebo nechapem

dada0902
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mariejenka
2. sep 2020

Má ťa za trtka,ťa tvoj priateľka. Nepoznáme ju, ale normálna, zaľúbená do teba baba by ti toto nerobila, aj keby ma kto volal,ako sorry nie nešla by som. Isto vie už v tom chodiť, ukeca ta, ešte sa ti smeje do tváre,že aaaale čo si!! Nemáš dôvod na žiarlivosť. Ak ta ešte nepodjebala😏😏 urobí to.
Aj sa ti posťažovala, že od nej chcel nejaký kamoš sex,ako protislužbu!!🤦🤦🤦🤦 Otvor oči chlape!

dada_99
2. sep 2020

neviem, ale taketo baby to vedia predstierat, ze sa na teba vrhne ked pride a tak...ved jasne, lebo nechce aby si na nieco prisiel...neviem preco, ale tiez mi tam nieco smrdi.. mohla si najst nejaku brigadu, ked mala tolko volneho casu a nie sa nechavala takto vydrziavat aj od inych chalanov, teda "kamarata".

anita6666
2. sep 2020

Veľmi šikovná baba,fandím jej,chlapov treba využiť keď to ide 😉

lintu
2. sep 2020

Nebrigaduje? Len teda inym sposobom, pod akym si predstavujes standardne brigadovanie. Priatelka ta moze mat rada. Len potom su tu aj jej osobne zaujmy, ktore su u nej zjavne niekde vyssie ako vztah s tebou.....

dori92
2. sep 2020

A si si istý, že jej frajer si ty? 🤭

nini1010
2. sep 2020

Pockaj kto chcel od nej sex?Tento kamos ci nejaky iny?

autor
2. sep 2020

@nini1010 iný, taký starší