Ahojte,aký máte názor?Mam pocit,že kolegovia,priatelia,sú partnerovi viac ako ja .V klude prevolá aj každý deň 2 hodiny s nimi,teraz nepracuje v tej robote ale inde,v tom čase keď akurat volam ani sa neunúva zdvihnúť lebo ,že vraj so mnou môže volať hocikedy .Su to kamosi keďže toto robi aj keď sme spolu ,no vtedy tie rozhovory aspon skráti. Nezijeme tersz spolu.Ked som sa ho na to opýtala tak povie ,že ide o dôležité veci pracovne alebo čo je nové v práci a so mnou len prekeca nepodstatne vec ktoré počkajú .Len aj keď je v práci aj vtedy ešte vyvolávajú .Su to 3-4 kolegovia.Je pravda,že je veľký extrovert a potrebuje okolo seba veľa ľudí .,je veľmi ukecaný.Ked sa nemôžu stretnúť tersz,tak hodiny telefonuje.Dokonca mi povie ,že ho tiež ignorujem keď s matkou volam a tiež mu neberiem .To akože je ok porovnávať takto?Blbe porovnanie.Chapem ,že je veľmi spoločensky a potrebuje sociálne vzťahy ktoré ja nepotrebujem až toľko ,no aby ich uprednostňoval?
Joj take jednoduche😁Nedvihne do 5 zvonenia napr. zlozim, napisem strucnu sms chybas mi, ako sa dnes mas a pod. a ked budes mat cas ozvi sa. A ides si po svojom. Viac nevyvolavas.
@perdulka7 Rozprávame o všeličom ,no zdá sa,že mu to nestačí a ináč si pokeca s kolegami ☹
@karolinakr Už sme sa o tom rozprávali ,no zbytočná strata času ,nepomohlo.To mu nevadí ,že dve hodiny prekeca a robota čaká .No keď so mnou vola ,už má výčitky ,že kolko má roboty a on mrhá čas ☹Asi budem musieť obmedziť kontakt
@janage Hm to on kým si prečíta Správu tak asi by som deň čakala .Tomu vôbec nevenuje pozornosť keďže x-ľudí mu píše ,toto on nerieši a dostane sa k tomu možno na druhy deň :-/On tvrdí keď niekto niečo chce zavolá a nevypisuje .Tym,že je ukecaný a veľa rozpráva ,neuznáva kontakt cez správy ala Messenger a iné
@perdulka7 / ani ja nechapem ako sa niektore vesaju...
Na toto je vyborna kniha 5 jazykov lasky. Ty mas jazyk pozornost a on nim nerozprava. Takze bud to akceptujes alebo si najdes niekoho, kto bude tym jazykom na teba rozpravat. Inak. Ja by som sa mu netlacila, sprav si svoj program a ked sa ozvi, ak budes mat cas, rozpravaj sa ale ked nie, sama mu povedz ze teraz nemozes. Muzi nemaju radi zeny ktore sa podkladjau a stale nieco ziadaju
@krisbar No obávam sa,že taký muži neexistujú už .Vsetko je to na jedno kopyto.A vlastne čoby som chcela po 15 rokoch vzťahu?Zo začiatku je každý hrdina ,no po čase sa prejaví :-/
Po 15 r by ste mali bývať spolu, mať deti a zamerala by si sa na deti bolo by Ti jedno, že s tebou nepotrebuje telefonovať
@luccija Bývame spolu od začiatku vztahu,no teraz kvôli korone musi byt pracovne preč.Nie každý ma to štastie v čase korony byt spolu.😉
Tak netlač na pílu.Dodrziava rady psychológov, že ľudia majú udržiavať kontakty cez mobil😂 nemôžeš si ho uzurpovat.Ci vieš nejaké iné riesenie?iba sa kvôli tomu pohadate
Byť tebou, nevyčítala by som mu tie hodiny telefonátov s kolegami, kamarátmi, muž sa vždy viac má čo porozprávať s iným mužom, aj my ženy sa lepšie vykecáme s inými ženami. Uži si každý hovor, ktorý s ním absolvuješ, tak dlho, ako sa budete mať o čom baviť a nechaj ho, nech si pokecá s inými, veď určite sa z veľkej časti bavia o práci. Môj tiež vie s naj kamarátom prevolať 5x denne aj pol hodiny, bavia sa o hrách, politike, práci, súkromí, plánujú si posedenia, chaty, dovolenky, cvičenie a my sa s priateľkou toho kamoša vždy na tom smejeme, koľko tí dvaja vedia spolu hovoriť. To isté s bratom, to isté s niektorými kolegami, či ďalšími kamarátmi. Ber to tak ako to je, lebo je to prirodzené 😉
@blondtana ok ďakujem za radu
15 rokov vztahu? Tak tomu ja hovorim prekvaseny vztah. Uz nikam nepojde, len sa bude kazit. Neviem...ja neverim na take dlhe chodenie. Je s tebou len zo zvyku a tak sa k tebe aj sprava.
@krisbar A čo je na tom,že sme 15 rokov spolu?Niektorí si nevažia ženu už po 3 rokoch vztahu.U nas klape všetko,lubime sa a jasne,že sme na seba naviazaný,zvyknutý,to je normalne.A možno je chyba vo mne a prehanam to,preto sem píšem,tuto mi ženy dobre poradili,že chlapi su proste taký!hadam ty mas chlapa,čo sa ti venuje každu minutu😀Počkaj až budete 15 rokov spolu ako sa bude k tebe spravat a už asi ani nebudete spolu😉 ked si myslíš,že po 15 rokoch je vztach prekvasený...😀
prepáč, ale z toho, čo si napísala, mi akosi nevyplýva, že by ťa on nejako veľmi ľúbil a bol na teba naviazaný, to platí asi len z tvojej strany, z jeho strany asi skôr ten zvyk. Keď človeku začne na partnerovi niečo veľmi vadiť, je čas na prehodnotenie budúcnosti vzťahu. A na vážnu debatu s partnerom.
Súhlasím s @danica2711. Ja by som nepovažovala za to že "vzťah klape, ľúbite sa a a ste na seba naviazaní" ak si na druhej/tretej koľaji po kamarátoch a kolegoch. Už len to že ak kamošovi/kolegovi zdvihne vždy telefón a je spokojný a s tebou ten kontakt minimalizuje...tak to nehovorí o láske či naviazaní na seba.
@danica2711 To nemyslim,v tom pripade by mi nevolal aj 10*za deň,kašlal by na kontakt a minimalizoval ho.Toto on nerobí,dovola s kamošom a hned vola mne😉Kecame o nepodstatných veciach,s kolegami o robote a doležite veci...Baby to dobre napísali vyššie sorry,Tvoj chlap je asi introvert a nema kamošov,v tom pripade visi len na Tebe😉Môj mal od začiatku vela kamošov.Takže dakujem kočkam za radu vyššie,asi sa mu až moc vtieram,beriem si to k srdcu.Mimochodom dnes už mi volal 6*😀Akoby sme boli spolu cez videohovor.Niektore mate chlapa doma no sa Vám nevenuje,načo taký chlap..😉
@perdulka7 Neboj sa neodporuje,každy deň mi tolko vola,takže asi chyba vo mne,moja žiarlivost asi.Proste chcem aby visel len na mne,ako aj to vačšina žien a to nieje spravna cesta ako baby píšu.Dakujem kočky.
@blondtana Toto je jediny spravný názor,takí su muži,potrebuju aj ine kontakty ako len vlastne ženy.Ked sa niekto venuje len vlastnej žene,zrejme nema kontakty a je introvert.Hej su i takí muži čo chorobne visia na žene,no to tiež nieje výhra.Zena sa citi ako v klietke a skôr či neskôr taký vzťah nemá buducnost!
To uz ani pokecat s kamosmi chlap nemoze? Ved aj zeny cele hodiny pretaraju s kamoskami alebo matkami. Neries. Skor asi ziarlis,ze s tebou tolko nevola.
Asi budem musieť obmedziť kontakt si napísala.. asi toľko k tomu, ako si vazis 15 r vzťah, keď nerobi ako ty piskas.ujasni si najprv čo chces.Ziadneho chlapa nebaví upistana žena, ktorá si ho uzurpuje.
Ak neuznáva sms tak aj tak nevyvolávaj, však ťa uvidí ako zmeškaný hovor - a choď si po svojom. Či Ti ide o to, aby zdvihol v tej chvíli? No určite by som nevyvolávala. Ak bude chcieť a môcť zavolá.
A aký máš potom problém?
Tak ja vôbec nechcem aby chlap visel len na mne, preboha👎🙄
a inak ja by som to vôbec tragicky nevidela ani keby som deň počkala na telefonát, a tiež by som nevyvolávala ani každý deň ak by sa on neozval. Však sa urob troška vzácnou, maj svoje koníčky, svoj čas. S úsmevom mu vysvetli, že aj ty máš svoje aktivity a teda chápeš, že nie vždy človek hneď zdvihne alebo volá späť. Ty to maj tiež tak. A tu nemyslím truc podnik, ale bežný život. U nás zas tie sms fungujú ak je niečo súrne píšem ak sa nedovolám.