Neviem ako začať,asi teda rovno k veci. Priateľovi nechýba sex so mnou. Sme spolu niečo vyše rok a pol. On má 23 ja 21. Stále hovorí aké je to super keď to neni často,keď je to len raz za čas že si to viac užije. Mávame to max 1x do týždňa,niekedy ani to. Je tu však fakt, že je taký chlapskejší chladnejší typ. Nechýbajú mu nežnosti,milé slová,vyznania,pohladenia,objatia,bozky..nič. Vždy mi to chýbalo a vadilo,bavili sme sa o tom snáď 100x ale vždy som si povedala "dobre,aspoň v tom sexe vidím že mu na mne záleží,aspoň tam mi to prejavuje.." bývalo to naozaj skvelé a často. Ale od istej doby vymizlo aj to a keď na TO príde tak je to rýchle,bez ohľadu na mňa,bez citu,len sa ma vždy spýta akoby zo srandy "či mi to aj po tom ešte stále chýba?" akoby sa potreboval utvrdiť v tom že Áno odrobil som si svoje čo bolo treba už bude kľud.
A tak som teraz v takej pozícii že sa cítim priam jak chlap. Mám toho nedostatok,tak ako jemných nežností ktoré ku vzťahu patria tak aj toho druhého a teda neviem sa ovládať,ale už sa obhliadam po iných. Hľadám čo mi chýba inde. Pritom by som bola najradšej keby s ním môžem ostať.
Kedysi sme mali horšie obdobie a vtedy mi povedal že už ho až tak nepriťahujem,odvolával sa na to že nie som opálená že by som sa mala viac sexi obliekať a pod bludy. Bludy preto,lebo som si vedomá toho že nie som nepríťažlivá,starám sa o seba,pekne sa obliekam,vždy chodím upravená,cudzí chlapi so mnou na verejnosti flirtujú a obzerajú sa za mnou,jeho známy keď ma napr vidia prvý krát tak sa smejú že či sa neplánujem rozísť že oni sú na príjme. A to som pri tom ten tichší typ ktorý sa neponúka len ticho sedí. Tak čo potom tomu môjmu hotentótovi po tejto stránke chýba???
Stále chce na mne niečo upravovať,keď mám mikinu povie mi prečo sa neoblečiem viac elegantne,keď mám blúzku spýta sa ma prečo nenosím viac športové veci. Môžem sa okolo neho prejsť nahá on sa akurát usmeje a ďalej kuká do mobilu alebo ani to nie. Náhodou začnem s niečím ja? Kdeže! Dá mi ruku preč a povie že že také veci má robiť on a nie ja žena. A ja sa potom cítim ako pako 🙂 Toto sa mi pri bývalých veru nikdy nestalo aby ma odmietli.
To že je aký je a teda chladný a nejaké "chýbaš mi" od neho by som zrátala na jednej ruke, zapríčiňuje to, že mám chuť na iných. Cítim sa preto zle ale neviem si pomôcť. Mám pocit že si vôbec nie sme blízky tak ako by sme mali a to sa odzrkadľuje aj v posteli.
Do toho viem že obzerá na internete iné ženy obdarenejšie s dlhšími vlasmi nohami i rukami 🙂 takže chuť asi má...len nie so mnou až tak?
Prepáčte za litánie ale sú potrebné aby som vykreslila moju situáciu :D asi
@adika05 Ahoj Adka, citala som tvoj prispevok a pritom som si spomenula na svojho byvaleho, nieco podobne som s nim zazila aj ja. Tiez sa mu pacili [resne opacne typy zien ako ja. A nezachranilo nas ani to, ze v inom sme si rozumeli, mali podobne zaujmy a nazory, proste ked to prestane klapat v intimnej oblasti, znici to vztah. Tiez som bola taka nerozhodna ako ty, trvalo mi pol roka utrpenia, kym som sa na neho vykaslala, velmi to jeho spravanie zranovalo moje sebavedomie. Dnes mam super muza, pre ktoreho som pritazliva hoci aj vo vytahanych teplakoch s neumytymi vlasmi 😝 Takze v Tvojom pripade, necudujem sa ze sa obzeras po inych, myslim, ze takyto vztah nema cenu umelo predlzovat.
@adika05 - si prilis mlada, aby si zila vo vztahu ako po 10 rokoch 😖 Aj ked teda my budeme teraz desat rokov spolu a u nas ta iskra este nepohasla 😀 Takze asi tak, najdi si partnera, kde to bude fungovat aj po tejto stranke... je to dolezite, velmi.
.. no prišlo to dosť rýchlo, na to, že ste tak krátko spolu :-/ Pošli ho do kelu 🙂 Jednoznačne, ani nerozmýšľaj 🙂
Nech to uz dopadne akokolvek dieta s nim radsej v najblizsej dobe neplanuj.
@adika05 jajaj
neviem, asi ho miluješ(?) keď ťa to trápi
ale podľa mňa ste mladučkí, nemusíš riešiť v svojom veku nejakú svoju "nepríťažlivosť"zrejme u nesprávneho chlapa
veď mladosť je krásna sama o sebe 🙂
ak teda nie si preňho dosť príťažlivá,keď máš sladkých 21, tak kedy budeš? v 50-tke? 😉 aj tak sa dá 😉
netráp sa, rozhliadni sa a ak to budeš tak cítiť, radšej sa vráť z kratšej cesty 🙂
život máš pred sebou, svet je plný mladých ľudí - užívaj si a neviaž sa na chalana, ktorý "čumí do mobilu" radšej ako na teba 😉
Podla mna nevie ako ti povedat sory je koniec ale mam inu ale je to len moj nazor 😉
@adika05 riesim to isté...mam 22...! A som z toho fakt vykolajena...
Ten chlap si ta podla mna nevazi a myslim si, ze časom príde asi niekto lepší. Ja by som s takym chlapom nevydrzala a nemala na neho nervy ako som citala si mladunka, peknunka, rozumna cely zivot pred sebou tak preco sa trapit so vztahom co nema zmysel, ked po roku a pol cosi vyprchlo a ked ste aj pred tym mali krizu a vravel, ze uz nie si pre neho taka pritazliva a stale na tebe hlada chyby, vykasli sa na neho, neni to ten pravý,ked si nevázi co ma jeho chyba 🙂 hlavu hore 🙂
jemine, to co mas za trkvasa za priatela? nechapem naco si este s nim. ved si taka mladucka, to s nim chces byt dokonca zivota???!!! sa spamataj a co najskor rozid. a inak podla mna ten tvoj priatel, podla toho ako ho opisujes v spravani ci uz v sexe al. voci tebe ako partnerke, je podla mna chybny! podla mna ma nejaku uchylku a preto ho tak nevrzusujes a ten idiot to este zvaluje na teba ci na tvoje aktualne oblecenie a pod. Je to obycajny slaboch , mal by sa co najskor priznat k tomu co ho NAOZAJ vrzusuje, lebo to co on robi normalne urcite neni. (Nebude nahodou gay?)
@selena263 to je pravda za posledné dlhšie obdobie ako som s ním,mi vľmi kleslo sebavedomie,kedysi ani neviem odkiaľ som ho brala som si bola tak istá sama sebou a najmä pri kontakte s mužni a teraz som taká ustráchaná,3x si premyslím kým niečo poviem,tichšia som ešte viac než mi je prirodzené....dosť vecí mu na mne vadilo aj vadí,od výzoru cez správanie. 😒
@tykat si mi pripomenula akurát zážitok z minula.(ja som taký ten romantický typ čo by sa chcel vydávať a robiť si deti po roku chodenia už 😀 ) Boli sme v obchode a boli tam aj detské veci a niečo mi prišlo strašne zlaté také malé tak som mu to ukázala že "aha kedy mi kúpiš dačo také čo do tohto budem môcť obliekať?" (vo všetkej srande) a on sa tak zatváril nič nepovedal a ja mu na to "či to mám ísť za nejakým iným chlapom?"(tiež v srande) a on mi na to že to asi hej.... tak som si povedala no nič no 😅
@macamac ja viem máš pravdu neraz som rozmýšľala nad rozchodom už ale vždy ma ukecal.Ja viem že sa mu páčia iné typy než som ja: blondíny s guľatým zadkom i predkom a dlhými vlasmi ktoré každý druhý deň nosia legíny lesklé vykasané po bradu 😀 ja som čiernovlasá vlasy mám čosi pod plecia predok mám len také bežné A-čko a obliekam sa viac tak ženskejšie elegantnejšie,nie nudne,ale nie vyzývavo vyslovene,keď si aj oblečiem niečo odhaľujúce tak to na mne nikdy nevyzerá tak ako na tých "Sexbombách" 😅 a mám pocit že posledne mu chýba práve to.Na jednej strane chce sxbombu čo bude neviem aká iniciatívna ana druhej prídem za ním že "dačo" chcem a zruší ma 😅
@vlada2401 však to!mala som bývalého pri ktorom som vedela že ma "žerie" takú aká som,pri TOM bol zo mňa tak mimo že mi to neraz hovoril ako sa mu páčim a nevie čo skôr a to som s ním bola rok a vždy to bolo také,pri ňom som nikdy nepochybovala o tom či sa mu páčim,bol milý,pekne ma oslovoval,snažil sa aby som bola šťastná a hlavne doteraz viem že keby sa mu ozvem tak by sa ku mne vrátil.........len ja vtedy pojašená! 😀 si hovorím kde som mala hlavu,asi mi bolo treba stretnúť takéhoto ako mám teraz aby som si začala vážiť veci 🙂
@pragmaticka no kiežby! 😀 😀 hneď by to bolo vyriešené,zasmiala by som sa že je gay a šla by som ďalej 😀
och ja toho ale popíšem 😅
@adika05 Myslim, ze by si sa mala prestat zamyslat nad tym , ze je to tvoja chyba. Chlap kritizuje zenu vtedy, ked ma sam zo seba komplexy...A to si nenechaj, zit dlho s takym blbcom, skoncis ako utiahnuta, zakomplexovana putka...On moze snivat o dlhonohych blonckach /ved aj ty sa mozno niekedy zasnivas, ked vidis na ulici pritazliveho muza/, ale k tebe ako k partnerke by sa mal spravat s uctou. Osobne si myslim, ze ma so sexom, ci s libidom problem. Moze si prezerat milion casopisov, ale ked by mal chut na sex, tak sexuje s tebou.
Nemate spolu deti, si mlada, kocka...na tvojom mieste ho poslem k vode. Ak by bol mily, nezny, pozorny a nekritizoval ta kvoli sprostostiam, dala by som mu sancu s tym, aby prehodnotil svoje sexualne spravanie, navstivil lekara..atd....ale takto? Kvoli komu sa chces trapit...Ono pri najlepsej voli, nie kazdy vztah vyjde...zivot mas pred sebou..
čím skôr a čím ďalej ho pošli 🙂)) presne ako píšu maminy,keď ťa muž miluje,je mu jedno,či si vyobliekaná,ale máš vyťahané tepláky,či mastné vlasy,predstav is ak by ste mali dieťa,toľko času ti už ani nezostane na seba aby si bola tip top vždy a zakaždým,si mladunká,a ten pravý ver mi si dáva načas 🙂) takže sa netráp za nejakého trula... 😝
No asi to prislo medzi Vami dvoma do stadia,ze sa prilis najeeol toho,co mal doma. Ono chlapi su sem tam taki, hlavne je tam uz ta nespokojnost s tym,co by si chcela v posteli aj Ty. Ja som zase strasne dlho mlcala,lebo som sa hanbila,ze ma ten moj kdesi posle,ked mu poviem co ma naozaj bavi. Nakoniec sme zistili,ze nemame od seba tak daleko. Jeden cas to bolo presne taketo, uplne zufale,uz som si pozerala stranky gigolov, proste som nechcela ziadny romanik,iba niekoho na par hodin. Ale pokial on hlada nieco ine,Ty vlastne tiez a skripe to aj inde nez len v tej intimnej sfere tak je asi lepsie ist od seba. Aj ked viem...zvyk je zelezna kosela...
@lucialucialucia podla mna este pockaj.... vacsinou to po porode byva opacne.. skor zeny nemaju na sex ani pomyslenie , lebo su unavene s babatka 🙂 Mozno sa to este zmeni, bud rada, ze sa vratil, ak je to inak OK, tak vydrz 🙂 su aj horsie veci na svete ako nesulad v sexe pri malom babatku.....
Kazdopadne by som sa ale snazila ,aby mi vysvetlil, ze ci si uvedomuje , ze predtym to bolo ine a ci predpoklada, ze by to mohlo byt ako predtym.... mozno ta druha bola zase super len a len v sexe ale nic viac.. co je lepsie ? 🙂
Podobneho mam doma a s nim dve deti,ktore len maminka a ocinko...no maminka a ocinko uz nie su kompatibilni...ja som romantikcky typ,ktory ho lubi aj po 10 rokoch a chce aj prejavy lasky a namiesto toho mam toto co ty...Este k tomu on si cvici,obzera sa v zrkadle a ked vidi mna nahu ani sa nepozastavi..som pre neho akoby nepritazliva..daj od neho ruky prec,ja takto uvazujem tiez,hoci ho mam rovnako rada,no mna to zabija,aj moje sebavedomie....a tuzim len po laske a aj s prejavmi,ktore k nej patria...6 rokov zasnubenaa ani si ma neplanuje vziat a uz mozno ze je to aj dobre takto.Najdi si niekoho,kto ta bude lubit prave preto aka si ty a bude s tebou travit cas a budes v jeho ociach ta naj.Drzkaj sa!Az sa mi slzy tlacia do oci,lebo vsetko co si popisala,tak doverne poznam,bohuzial...
Ahojte mohli by ste mi poradiť s priateľom som pomali 2 roky a skoro vôbec nema chuť na sex a vadi mi to.... Po inych mužoch sa neplanujem pozerať lebo mam ho rada a čakame babätko ale neviem čo sa s nim deje poradte mi dakujem ;) ;)
Ach strašne to je čítať a ešte horšie prežívať..Tiež to dobre poznám, a tiež moje sebavedomie posledný rok išlo rapídne dole.. a nechápem samu seba prečo som stále v tom vstahu.. Aj keď si uvedomujem ze to lepšie nebude.. Lubim ho ale myslím ze používať zdravý rozum by bolo lepšie.. Alebo je to ten zvyk.. My ženy sme viac citovo založené a asi v tom bude problém.. Tiež celý život túžim po láske a funkčnom vstahu..pre syna aby sme boli kompletná rodina.. Ma 12rokov, rozvedená som 6rokov a vždy som natrafila na tupca s ktorým som nič radšej nechcela mat.. Az som si našla tohoto blázna.. Ale som si teda nevybrala dobre.. toto som nikdy neriešila..ze nepritahujem svojho chlapa.. Je to nove pre mňa a dosť cudne.. Mam 34 r myslím ze tiež nepatrím vôbec do starého železa.. Tiež sa chlapi po mne otáčajú.. Ale toho môjho co není somnou ani dva roky vôbec už nepritahujem.. Zo začiatku to bolo veľmi divoké a akonáhle sme si spolu po roku, viem ze je to skoro, kúpili dom.. Tak akoby utalo.. Keď máme spolu niečo raz za mesiac tak to je moc.. Pritom sa tuli a maminka sem a tam.. Ale sex nič.. A keď tak.. fakt 0 bodov.. Splnil som si povinnosť a mam na chvíľu kľud.. Tak to s neho cítim.. A tiež si myslím ze niesom jeho typ.. Je to hrozný pocit.. Ale je mi ľúto môjho malého že zase nebudeme komplet keď odídem a z domom to je tiež komplikovane.. A zase ísť mame? Mam veľkú dilemu co urobiť 1x v živote som sa tak zakliesnila vo v stahu a neviem co ďalej.. Ale keby som mala 21 r ako ty a nemala dieťa a spoločnú hypo tak by to bolo oveľa jednoduchšie.. Nový život začínať v 34r je trosku komplikovanejšie.. Ale všetko sa dá si myslím.. Len sa rozhodnúť a spraviť krok v pred a veriť.. Ale je to veľmi ťažké a už som sa s ním aj rozišla asi 50x a stále ma niečím ukecal.. Tak pevne nervy.. Sama neviem co urobím.. Ale vážne sa obávam že to ešte pár rokov vydržím a potom budem lutovat:(
Ako už tu písali, asi to nebude chlap pre teba.
Ja som už 10 rokov ženatý, a pravdu povediac, čo sa týka chute, sex so svojou manželkou by som stále mal rád aj každý deň, keby tomu nič nebránilo...
To je krásne.. Tak ste sa našli.. A to je super.. A bráni k tomu niečo? 🙂 viem ze nejde len o sex vo vstahu ale je to súčasť... Intimita je dôležitá a mňa to fakt boli a uráža keď sa toto deje.. Len nechcem ublížiť synovi a to by si ako riešil?
No,je mi to luto, ale casom sa asi rozidete 😒 zrejme vyprchala vasen a on sa tak aj sprava.....