Priateľa raz vypisoval iným ženám. Problém je, keď ich osobne stretneme

rodinka
4. aug 2022

Ahojte, už som tu raz s týmto bola 😐 priateľ raz vypisoval iným ženám.. strašne mi vadí, keď ich stretneme... Hneď sa mi to všetko vráti do hlavy.. Celá ich konverzácia... Dnes sme jednu stretli keď sme išli autom okolo.. Nevydržala som a začala som mu hovoriť, aha kto ti ide... Veď si povedal ze je pekná nie??? On nepovedal nič.. Hlavu dal bokom.. myslíte že sa mu fakt paci?? Mohol povedať že nezaujíma ma není pekná či?? Nepovedal nič 😭 keď sme išli naspäť z obchodu, stretli sme ju opäť.. Odbočil išiel radšej druhou stranou vraj aby ma nepočúval. Nechcem od neho odísť len som sa asi potrebovala niekomu vyrozprávať 😐 s nim sa totiž nebavím ako som si na to zas spomenula, tak sa mi tak znechutil ja neviem

nerya
4. aug 2022

To čo robil nie je pekne, predpokladám ze ste si to vydiskutovali a on to ľutuje a ty takto provokujes? To na čo je dobré?

bessie12
4. aug 2022

Takato provokacia je akoze na co dobra ?

rodinka
autor
4. aug 2022

@nerya sama neviem.. Možno neverím, že to ľutuje a myslím, že keby má možnosť spraví to opäť to si len myslím

denden77
4. aug 2022

raz mu z toho ustreli dekel a posle ta do kelu 🤷‍♀️

vsauce_
4. aug 2022

To čo urobil dosť naštrbí vzťah, ale ak to máte medzi sebou usporiadané a povedané, je dobré urobiť hrubú čiaru a ísť ďalej. Viem, že to v tebe stále bude, ale čím viac budeš takto provokovať, tým viac sa to bude blížiť ku koncu, ak teda poza tvoj chrbát zase s tým nezačne 🤷🏻‍♀️

rodinka
autor
4. aug 2022

Keď som na to prišla, on sa o tom ani moc baviť nechcel... Len ľutoval a prosil aby som mu odpustila... Ale keď som mala kadejaké otázky chcela som sa o tom baviť, jednoducho dodnes nechce vraj chce zabudnúť a neriešiť to preco ale ma taky problém o tom hovoriť???? 😭... Mňa asi to tak trápi, ze odmieta hovoriť... A potom keď ich vidíme, tak hneď si domyslam.. Nepovie ze " nezaujímajú ma" len je ticho a tvári sa ze nič nikoho sme nevideli

lindous
4. aug 2022

Keď si sa rozhodla, že mu odpustíš, tak mu odpusti so všetkým a prestaň sa v tom rýpať.. ak mu nevieš odpustiť, tak pre dobro oboch by bolo najlepšie to ukončiť, lebo ak ty máš mať večne v hlave otázky lebo mu nedôveruješ a on má počúvať výčitky kvôli jednej veci dookola, tak to nie je bohviečo

Keď si s ňou písal, tak asi áno, asi si myslí, že je pekná a páči sa mu, tvoje otázky sú zbytočne provokačné.. Ale vybral si teba... Áno, spravil chybu, ale to že s ním napriek tomu ďalej zostaneš už bola tvoja voľba

cocolino234
4. aug 2022

@rodinka tak si toto trošku uprac, TY si mala na výber, mohla si sa na neho vysrať, keďže nie si schopná odpúšťať takéto chyby a množstvo žien nie je, ani ja by som nebola a preto by som nepokračovala v tomto vzťahu. Lenže vy ste vo vzťahu pokračovali a načo? aby si mu to teraz pri prvej príležitosti vykrikovala? je rozdiel prísť a povedať, že sa cítiš neisto a občas na to ešte myslíš, tak od neho chceš viac lásky. Ale ty si pozornosť dobíjaš týmto detinským spôsobom. Keď si sa rozhodla odpustiť a pokračovať vo vzťahu, tak ste mali urobiť hrubú čiaru. Stratila si dôveru ale tá sa získava inak ako tým, že on bude spomínať a nadávať na ženy, s ktorými si písal. Ty tým, že tento problém neustále vraciaš do vášho vzťahu, tak váš vzťah zabíjaš a pochybujem, že vy dvaja ešte niekedy budete mať plnohodnotný vzťah. A znovu, nie je na tom nič zlé, sú páry, ktoré dôveru vedia obnoviť a sú ľudia, ktorí túto schopnosť jednoducho nemajú.

viestta
4. aug 2022

@rodinka hlupejsiecsi sa už zachovať nemohla. To je taky problém držať jazyk za zubami?

bessie12
4. aug 2022

@viestta pre niektorych ludi je to problem a potom len zhorsuju situaciu. Ked takto bude dalej pokracovat, tak ostane sama.

ckocka
4. aug 2022

No a akú odpoveď si chcela počuť?

panelacikova
4. aug 2022

@rodinka asi by pre teba bolo najlepšie sa na tento vzťah vykašľať. buď to budeš ticho a prehryzieš to, alebo budeš štopkať, kým sa neomrzíš jemu. čo bolo, bolo. vyber si jednu z dvoch možností, inej niet.
mne osobne by to tiež vadilo, keby v tom nebola spoločná domácnosť (myslím byt na úver) alebo deti, ja sa poznám, ja by som to ihneď ukončila, lebo by som rovnako, ako ty, stále na to myslela a ničila by som tým život aj sebe, aj jemu.

viestta
4. aug 2022

@rodinka keď nie si schopná sa cez to preniest, tak to radšej odpiskaj. Pretože na jednej strane dá sa odpustiť ale nikdy nezabudnes. Ale keby si odpustila, tak by si sa v tom nerypala. Ty si neodpustila, ty sa len tak tváris a žerie ta to. A tak ako to žerie teba, žerie to aj váš vztah. Priznaj si to

rodinka
autor
4. aug 2022

@cocolino234 ďakujem moc

rodinka
autor
4. aug 2022

Ďakujem aj vám ostatným.. Viem ze mate pravdu všetky ❤️ len je to pre mňa naozaj veľmi ťažké.. Veľmi chcem zabudnúť odpustiť... Ale zase sa bojím ze keď budem ticho, tak bude on na to myslieť a bude si myslieť ze je to už ok a spraví to zas som zvláštny človek viem ze ničím ja týmto vzťah

rodinka
autor
4. aug 2022

@panelacikova máme dieťa

vilma7
4. aug 2022

Zvláštna si hlavne ty.
Ja úplne chápem, že o Tom nechce rozprávať, lebo by bolo asi úplne jedno, čo by povedal, aj tak by ti to nebolo dobré. Tak radšej mlčať. Hlavne keď dookola do neho rýpeš.
Ja by som ťa asi vysadila z auta. Tak odpustila si, alebo mu to ideš vyčítať celý život?

andreafa
4. aug 2022

@rodinka mas 20+, ze? Starsia zena by toto neriesila. Naco sa trapis? To su len slova a nie ciny. Aj tebe sa pacia ini chlapi,ci nie?

breznica
4. aug 2022

@andreafa ale asi im nevypisuje🤷 mne toto urobil frajer, respektíve si vypisoval s babou,s ktorou niečo riešil než spoznal mňa. Písal si s ňou počas toho čo sme boli spolu na výlete a povedal mi, že si píše s kamarátom 🤦

rodinka
autor
4. aug 2022

@breznica ako si na to prišla??? A čo nato on?? Čo ti povedal?

lindous
4. aug 2022

Ono to pripomínanie môže vypáliť aj úplne naopak ako že mu to bude dávať výstrahu, aby to už nespravil...teda aby si nepovedal, že ak to má počúvať, tak prečo to nespraviť zase, vyčítané mu je to stále tak či tak, horšie to už nebude...

rodinka
autor
4. aug 2022

@lindous tiež pravda takto som sa na to nepozerala.. 🤦‍♀️🤷‍♀️ Ďakujem

lindous
4. aug 2022

@rodinka Na druhú stranu, to že to v sebe teraz budeš nasilu dusiť, tiež nie je riešenie, lebo raz ťa to dobehne ... ja by som sa s ním porozprávala úplne bez výčitiek s kľudom, že aj keď si mu odpustila, tak obnovenie dôvery je proces a proste v momente, keď ju niekde stretnete, tak ťa to stále máta a vracia sa, aby aj on možno trochu pochopil tvoje pocity...lebo tie proste máš a nechcem ich nijak znehodnocovať... len tie ironické, vyrývačné poznámky by som si naozaj odpustila, tie nepomôžu ničomu ...

brembo
4. aug 2022

@rodinka prečo ho tým neprestajne dusíš? To ti nepomože v ničom. Len mu to začne liezt na nervy. Ked chce,tak to bude lutovat,ale tým,že mu to neprestajne budeš pripomýnat,situáciu len zhoršíš. Ked mu to budeš stále pripomýnat,tak to nebude lutovat viacej,ako doteraz

monkasponka
4. aug 2022

@viestta ano je to problem , ak si to nevypovedali medzi sebou a partner odmieta komunikovat o probleme. Je problem udržať jazyk za zubami pri nedokončenych veciach.

monkasponka
4. aug 2022

@rodinka podla mna chce to len čas ale hlavne vykomunikovat si to s partnerom.je to pre neho neprijemne ale skus mu vysvetliť že kym ti nepovie prečo , ako, načo, začo, kedy a všetko, nebudeš schopna to v sebe uzatvoriť a odpustiť aj sebe.

monkasponka
4. aug 2022

@andreafa veer že by to aj 40 ročna riešila 😀

breznica
4. aug 2022

@rodinka Zabudol si u mňa telefón a intuícia mi napovedala pozrieť doň.jeho reakcia ma úplne dostala,vraj mi to nechcel povedať, lebo by som robila cirkus.lebo tým, že má do očí klamal to úplne vylepšil 🙄

andreafa
4. aug 2022

@monkasponka no ja nie 😄 a mam 46. A chlapi su mi uz u ... po tych rokoch sa nebudem trapit.

zdenkastanka
4. aug 2022

Toto ta bude zozierat navzdy .radsej by som to ukončila .vypisovanie si s cudzimi babami boh vie o com do vztahu jednoducho nepatri... a este s takymi co bezne stretava?no to vobec.