Ahojte. Mám taký problém. Sme s priateľom už dlho a prešli sme si krízou, keď som sa dozvedela, že plánuje s jednou jeho kamarátkou sex. Vtedy ma uprosil, sľúbil, že sa už nič také nestane. Je to už vyše pol roka. On pracuje ako obchodný zástupca a nedávno mu napísala nejaká žena z obchodu kam chodieva, že sa jej dlhšie páči. Povedal mi to sám, že ho kontaktovala, ale že nič nejde riešiť a nebude jej písať. Včera som si prečítala ich konverzáciu. Naposielali si kvantum fotiek a on od nech chcel nahé fotky, ktoré mu aj poslala. Napísal jej, že ma priateľku a ona má chcela vidieť. Napísal že to nie je podstatné aby ma videla. Stretnúť sa nestretli ale napísal jej že keby sa dalo tak by sa stretli ale nejde to.Ja sa cítim ponížená a veľmi sa hnevám a on mi povedal že keď sa s ňou nestretol tak tie správy nič neznamenaju. Ale mňa to hnevá a neviem či mu to prepacit alebo čo mám robiť. Ozaj som sklamaná
By som ho kopla někam ..magor...este si nahe fotky vypýta..ubožiak.Že ho do ri.i nepošleš 🤦♀️ taký priatel ti je už teraz na 💩 k čomu ti bude do budúcna?Ked prídu deti,dom a iné starosti...
ak tie spravy teba hnevaju, tak by to pre neho malo nieco znamenat.
nestretli sa, ale nabuduce s dalsou sa stretne a da si lepsi pozor, aby si ziadne spravy nenasla.
@katikabarl odputaj sa od neho. to bude ten typ, pre ktoreho je vzdy najziadanejsia zena, ktoru zrovna nemoze (pre nieco mat) mat.
ked ho odkopnes, pojde po tebe ako pes po udenom.
To co mas za blbecka?
Bože baby, kde zbierate takýchto debilov?
Veď to je úplný debil. Pyta fotky akože od cudzej ženy? Moja zlata, ty mu veríš tie rozprávky? Sa zobuď.
Je to kus debila a to som slusna. Takeho chlapa by som poslala do riti. Akoze to nic neznamena?! Ved sa chcel stretnut, poslala mu fotky. Skus sa ho spytat, ci by to tebe toleroval a skus ty take urobit.
@katikabarl ty si sklamana? U mna by bol byvalym uz vtedy, ked si prisla na to, se planuje s inou sex. Co ocakavas od takehoto muza?
@pribinak neviem, kde takychto debilov zbieraju, ale viem, ze ak im dookola odpustaju taketo spravanie, tak je to tak, ako je. Preco by mal ten muz nieco menit, ked mu to prejde? Keby ho vzdy kazda poslala do certa, tak by asi musel prehodnotit to, ci chce mat trvaly vztah, alebo bude skakat z jednej na druhu, ale ziadna si ho neuviaze na krk
@katikabarl tak toto je suknickar a ku*evnik ako vysity, a ty naivná zamilovaná ktorá mu uveri aj po 128x
Aj keby si ich prichytila v posteli , tak on ta presvedčí, že len si zle videla. Podvádza ta a bude ta podvádzať a nikdy sa nezmení. Ked sa rozidete, bude to iste robit svojej ďalšej partnerke.
Takže bud nechaj zo seba robiť hlúpu, alebo ho posli do kelu a do buducna viac otvor oci.
@katikabarl planuje s kamarátkou sex? Tak na to si prišla. Kto vie koľko ich aj uskutočnil, no neprišla si na to.
Na takych chlapov mam nos! Viem presne co su zac.
Moj prvý frajer bol takýto, a som vďačná za tu skusenosti. Od vtedy chodím s otvorenymi očami. Skus sa aj ty z toho poucit
@elizabet173 predpokladám že sa jedna o mladučkú, neskúsenu a naivnu babu. Lebo nejaká okolo 30tky by ho vyrazila aj s dverami. A určite by mu nezozrala aj s navijakom hentaku rozpravocku
Hentaki chlapi sa nemenia. Sú to kurevn..ci. Takí budú sukne naháňať cely život.
@pribinak este to moze byt aj zena po tridsiatke, ktorej uz zacinaju tikat biologicke hodiny a zavesi si na krk hocijakeho tlka a bude privierat oci, len aby mala dieta a nejaky cas tu nestastna vypisovat, ako sa zmenil
@elizabet173 ach áno, ale to je čisté zúfalstvo
ked to urobi raz,vzdy to bude robit!!! ani panovi by som mu neodpustila!!!
A však aj ty niekomu poposielaj také fotky.. že či bude z toho chlapec šťastný...😁
Ale nie... To nemyslím vážne. Nedávaj sa na ich úroveň.
Rybka, prvý krát si sa nepoucila, poucis sa druhý krát ... Ale ak si naivná, a spravi to aj tretí krát, tak sa potom už aspoň nesťažuj... To už bude potom tvoja chyba, pretože sama si s takým chlapom ostala...
To je netolerovatelne. Uz druhy krat... V ziadnom pripade by som s nim nestracala cas. Totalny idiot.
@katikabarl aj ja som mala ex ktorý si vypisoval s kadejakými ženami a hlavne o sexe...prišla som na to náhodou keď pekne spinkal a len som išla pozrieť či má nastavený budík do práce a tam bolo prekvapko...inak už skôr som mala podozrenie,že si začal s kolegyňou...tak som ho pekne zobudila a vyhodila o jednej ráno aj so všetkými vecami...nezmenil sa dodnes,klame a podvádza každú ďalšiu...
@katikabarl Preč od takého. Nech si hľadá rovnakú, ako je on sám. Alebo nech je radšej sám.
Ak si vazis samu seba, posli ho do pice
Skôr či neskôr určite dôjde aj k podvedeniu, nábeh na to má.
Ogrcat ho.. 🙊
Ženská, kde máš ty sebaúctu? To ťa ani trochu neponízilo, že má teba a od cudzej ženy si pýta nahé fotky? A ona mu ich ešte aj pošle? Čo myslíš, ze keď bude príležitosť, že ju nepretiahne?
@katikabarl to je katastrofa. Urobil ti to 2x počas pol roka. Nezabudni si spraviť s takým idiotom dieťa, zatiaľ čo ty sa mu budeš starat o potomka, on si bude vypisovať s kadekym a podvádzať ťa, kade bude chodiť. Nie nezmení sa to, len to bude horšie, môže ti sľubovať čokoľvek. Veď ti už sľúbil a ani pol roka nevedel svoj sľub dodržať, pokrytec a uboziak. Navyše, je to uchylne, aby zadaný dospelý chlap pýtal nahé fotky od cudzej ženy. Pod úroveň.
Ahojte baby, tak rozisla som sa s ním...
@katikabarl dobrá volba 👍
@katikabarl bože dievča moje, urobila si výborne. prosím Ťa, váž si samú seba, toto je ponižovanie. Debil, si Ťa absolpútne nezaslúžil. zablokuj ho všade, číslo, sociálne siete. a venuj sa iba sebe ! ♥ obíjmam Ťa a veľmi ma to mrzí, čo si si prežila. počkaj, aká budeš silná, keď toto všetko prekonáš
Super. Fakt som na teba hrda, ze si sa k tomu odhodlala. Mozes byt len a len rada, najdes si isto niekoho, pre koho budes tou jedinou neboj ty nic
@katikabarl neolutujes to. Teraz to je ťažké, hlavne sa nedaj zlomiť!!! S odstupom času pochopíš, ze to bolo to najlepšie co si mohla urobiť a ze si to mohla urobiť uz davno
@katikabarl toto by som nikdy ziadnemu chlapovi neodpustila...