Ahojte, mám s priateľom 2,5 ročný vzťah, žijeme spolu u jeho rodičov čo nie je Boh vie čo. Ste sa hádame kvôli sprostostiam a on všetko rieši s jeho kamarátkou cez sms ktoré maže. So mnou sa nechce o ničom rozprávať. Prosím, dajte nejakú radu
Prehodnot vas vztah... Ak ste sa za 2,5 roka posunuli do jeho detskej izby nebude hanba vratit sa do svojej detskej izby... Takro si vztah neprestavujem
Záleží od toho či sa chceš hádať celý život alebo nechceš. Niektorí ľudia nevedia fungovať bez hádok aj keď sa majú radi a ostanú spolu. To je jedno kde bývate. Ak sa nechceš hádať tak si nájdi niekoho s inou povahou. Je to na tebe na na ňom. On sa nikdy nezmení.
"Kamarátka" už môže byť čosi viac...
Dava ti fest najavo že si 5 kolo u voza...
Niezeby sme tu boli chronicke rozdelovacky vztahov, ale uznaj sama ze naco ti je cely ten cirkus.
Ked sme bývali s manželom u jeho rodičov a potom u nas tiež sme sa hádali pre malickosti a pre hlúposti ale vzdy ked sme sa dohadali a upokojili tak sme sa porozprávali a hľadali riešenie len spolu jasne ze každý chlap sa potrebuje vyrozprávať ci kamarátovi alebo rodičom moj muz sa niekedy vyrozpraval ocovi a co si povedal to neviem,ani ma nezaujíma taktiež ja som sa vzdy vyrozpravala svojej mame a dala mi rady to je normálne niekedy clovek potrebuje radu od druheho a nie len od svojho partnera ale zas nikdy si nepísal s inou o našich problémov a ani nemazal spraví co viem. A ani by sa mi to nepacilo lebo partnerka by mala byt dôverničkou mužovi a taktiež muž žene a nie kamaratka preto by som to riešila a určite zarazila a hlavne by som nedovolila aby si mazal správy v tej chvili by som začala mať podozrenia ze nieco medzi nimi je. Ale určite ti poradim aby ste žili sami lebo mladým je najlepšie samym takto sa nik do vas nestará ako si navarite tak si zjete a tiež sa ti do pratania nik nestará a hlavne ako sa pohadate tak sa aj udobrite a nik o vas nic nevie. Viem to z vlastnej skusenosti. Takže na tvojom mieste by som si dala do poriadku partnera a hlavné sním viac komunikovala a riešila problém preco sa zdôveruje kamaratke a potom určite hľadala riešenie aby sme žili sami
máte spolu deti? ak nie tak prehodnoť či s ním zostaneš aj naďalej...😉