Priateľ všetko a všetkých kritizuje a nadáva

7. jún 2022

Dobrý večer. Mám priateľa 1 rok. Doteraz som mala ružové okuliare, no začalo mi vadiť, ako sa vyjadruje. Stále nadáva, ten je debil, tamten magor, všetko je zlé, každý je zlý. Ku mne sa takto nespráva. Ako mu mám načrtnúť, že mi to vadí? Je prchkej povahy a nechcem, aby si to nejako zle vysvetlil.

shinon258
7. jún 2022

Ver tomu, že raz sa aj na tvoju adresu takto bude vyjadrovať 🤷

joesvk
7. jún 2022

@shinon258 Presne..

blancheporte
7. jún 2022

Zeby zakomplexovany???Utekaj...

cacianka
7. jún 2022

Slušný rozhovor, ak to nepomôže, daj mu 🦵, nepotrvá dlho a bude takéto vyjadrenia adresovať aj tebe.
Na chvíľu skús používať jeho slovník, teda iba pred ním v súkromí, aj trochu preháňaj aby to viac vyniklo.

zuzinka888
7. jún 2022

Mala by si zvažit či si tieto nálady,stavy, postoje, životne nastavenie ochotna a schopna tolerovat xy rokov. Lebo z mrzuteho uhundraneho a nahnevaneho cloveka, ktory na vsetkom a vsetkych vidi chyby len naňom nie sa zije tazko. On sa nezmeni na veseleho a stastneho a pozitivneho NIKDY.

amiaja
7. jún 2022

Ved mu to narovinu povedz ze ci musi na vsetko a vsetkych nadavat. Ze sa to neda pocuvat. Mozno si to ani neuvedomuje aky je tym otravny.
Ak nepomoze tak rozchod.

andreatytler
7. jún 2022

Nic nenacrtavaj. Povedz mu to presne tak ako si to povedala nam. Muzi nechapu naznakom a nacrtkom.

dskjhfdlkdjhl
7. jún 2022

Pre hlupaka je kazdy hlupak. Tak si rozmysli, ci s takym chces zdielat svoj zivot.

mam1na
7. jún 2022

Mňa na rukách nosil a tiež som prehliadala zaslepená, vždy sa ku mne choval krásne, pochvalne sa vyjadroval, ďakoval za všetko, aká som povaha, ako som vychovaná, nadaná, len superlatívy, ver mi, no prehliadala som, ako sa chová k iným ľuďom, skoro každý bol od neho horší, názorovo a rozumom, voči svojej mamke bol často prchkyy atď, atď....To mi vadilo asi najviac.
No po druhom tehu sa to už otočilo proti mne. A dovoľoval si čoraz viac. Lebo som chcela, aby sa krotil. A dal priestor ľuďom s inými názormi a zmýšľaním.
Utekaj, kým spolu nemáte deti..... Veľa šťastia... 🍀

simdob
7. jún 2022

povedala by som mu, že sa mi to nepáči, že proste by mal na tom zapracovať, lebo ozaj sa to môže veľmi rýchlo obrátiť proti tebe, keď nebude niečo podľa jeho gusta :/

retatka
7. jún 2022

Dvíha si ego ,má komplexy .Toto dobré nebude ,stupňuje sa to ,pozor .Odíď z kratšej cesty ,nebudeš šťastná …

sszuzu8
7. jún 2022

Aj teba raz pocastuje takými slovami len si počkaj. Permanentne sa potrebuje sťažovať a kritizovať aby seba nejako vyzdvihoval

mandzula
7. jún 2022

Takýto bol môj prvý muž, nenormálne mi tým liezol na nervy, hotový poloboh. Bol celkovo ušomraný, nihilistický, ten bol hlupák, ten babrák, neschopák, tí vysedávali po kaviarňach a nič nerobili, tí zas po dovolenkách zbytočne chodili, ja som mala vydržať v práci, ktorá ma ubíjala, lebo kde by som našla lepšiu, šoférovať som nemala skúšať, lebo
je veľa áut... Mňa takýto životný postoj ubíjal, preto je už ex.

autor
7. jún 2022

Asi máte pravdu ☹ tak sa mi aj zdá, že neustále vyzdvihuje seba, že on taký nie je, on je iný.

tykat
7. jún 2022

Od prchkej povahy treba byt co najdalej. Casom sa otoci proti tebe.

zmrzlinka2021
7. jún 2022

Načrtnút?
Rovno by som mu povedala ze sa sprava ako debil a ukončila tú frašku s ním!!

Dievča, ste rok frajeri, a uz je z neho realny debil, neboj, ak ostanes s ním vo vztahu, budes ním len ponizovana a mozno bita...

Bezodkladne ho treba poslat do riti a OKAMZITE!!!

lara45
7. jún 2022

Rok je uz dosť dlhá doba na to aby ste mali otvorený vzťah.Ak sa mu bojíš povedať svoj názor len na to aby sa pozeral aj na seba a nie len súdil druhých a dokonca im nadával tak potom ako chceš riešiť vážnejšie veci s takou osobou.To ,ze je prchkej povahy ho neospravedlňuje v tom aby si sa ho opytala prečo takto osočuje ľudí.Nikto nie je dokonalý.

daniela2202
7. jún 2022

Ukončiť, to sa nezmení

elizabet173
8. jún 2022

veď ho nechaj, nech vyzdvihuje seba, ale pri nejakej inej

kvetinka75
8. jún 2022

utekaj preč, nezmení sa.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam_s
14. jún 2022

@97tomi hodili by ste sa k sebe? ...Pozabíjali by ste sa🙈

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patrikae
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
19. sep 2022

@patrikae naco spamujes vsetky diskusie???