Taka otazka pre zeny:
Zijete si svoj krasny sen o láske, myslite si, ze je vsetko okej a naraz zistíte, ze vás partner ma v mobile niekoľkokrát volane číslo do erotickeho klubu. Na otazku co to ma znamenať odpoveď, len tak z nudy tam volal.... Cez znamu sa dozviete, ze jeho číslo majú v databaze. On tvrdi, ze tam nechodí, len tak zo srandy zavolal... Ako by ste to riešili?
Veď si to už riešila pred vyše mesiacom 🙄🙄🙄🙄https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zistila-som-ze-priatel-navstevuje-eroticke-kluby/
Tak buď navštevuje alebo telefonuje,každopádne už by to nebol môj priateľ a problém vyriešený..
Ak si ty z tej diskusie, tam je napisane, že ťa blokol a vypol telefon Načo sa takemu pchaš do zadku? Budeš ho musieť akceptovať Vidíš, že on to riešiť nechce. Normalny chlap, ktorý nechce prisť o ženu to oľutuje urobi teatrálne gesto a zablokuje čislo erotickeho klubu, tento zablokoval teba, tak načo za nim doliezať. Vyzera to, že on si vo vzťahu diktuje podmienky, nie ty ...Ak je to tožná diskusia s minulou
A že chlapi chodia do bordelu ? No možno častejšie , než si myslíme Inak by maserky nemali nadpriemerné výplaty, keby nemali kunčaftov
Preco si stale s nim? To by mna zaujimalo, zjavne taketo nieco neriesis prvy raz. Taketo tajnosti a zatlkania do vztahu nepatria.
ked chce takto chodit nech chodi, ale teda domov uz chodit nemusi asi tak by som mu povedala. Neviem si predstavit zeby som si lihala vedla cloveka ktory chodit do takehoto podniku lebo podla mna to pri telefonovani dozaista neskoncilo.
Možno je len úchyl a telefonuje bez toho, aby tam reálne šiel... na fórach som čítal, že sa stáva relatívne často, že chlapi prostitútkam vyzváňajú bez toho, aby mali reálny záujem prísť. Väčšinou asi mladší, ale nemusí to byť pravidlom. Každopádne tak, či tak ten priateľ nie je žiadna výhra 🙂
No to je potom jasne,ze ta podvadza.
@marseillefan nova zabavka mladežníkov vyvolávať prostitútkam, Kedysi boli take číska, že Zavolaj a tam holé prsia a potom došiel rodičom účet a boli radi, ked nezinfarktovali. Inak ja som sa dozvedela, že aj moj spolužiak chodil do bordelu slušný chalan, vôbec by som to doňho nepovedala, vtedy som stratila všetky ilúzie
Mna by zaujimalo ako si na to cislo narazila, a ako si zistila co to je za cislo.
To sibpravidelne googlis vsetky volane cisla tvojho frajera?
Keby sa nudil, zapne si telku. Tento tvoj tam ma svoje ulovky. Opakovane. Dokazuje si, aky je chlap a aby nebol az tak do teba. Ak sa s nim rozides, ani si to nevsimne. Uisti sa, ze nie si tehotna a nemas nejaku chorobu🙂)) inak, penazi ma ako pliev, radsej ti mohol nieco kupit.
@kitycat das si to cislo do googlu a vyhodí ti výsledky.
@marseillefan v bordeloch sa s tebou budú prostitutky baviť len tak, cez fon, bez spoplatnenia?
🙏 maj sa trocha rada preboha. Ani by som tu žiadnu diskusiu nezakladala však to je jasné ako facka že máš odísť od neho. Tu nie je o čom diskutovať. Tu jeho odpoveď len tak z nudy 😂 nech si strčí do p*** 😂 ešte z teba pi** bude robiť no nie ?
autorka: nie, nebudú sa a tebou baviť, ale to nebráni úchylákom, aby im volali.. niektorí úchyláci sa tvária, že sú seriózni zákazníci, dohodnú si s nimi stretnutie, cenu, praktiky a nakoniec neprídu. Zrejme ich vzrušuje predstava, že sa s nimi na tom vôbec dohodli, neviem... sú takí, čo vyzváňajú a zložia, sú takí, čo zavolajú a pozývajú na "rande", atď...
Jasne ze tam chodi, asi najskor na testy na hiv a std