Priateľ stratil parfém, čo som mu dala pod stromček

26. dec 2024

Ľudia asi ma porazí. Priateľovi som kúpila pod stromček parfém od diora, stál ma okolo 130€, čo je pre mňa dosť. A včera večer ako odo mňa prišiel domov, tak mi písal, že ho nevie nájsť, u mňa ho tiež nemá. Akože je to jeho darček, ale nechápem, ako ho mohol stratiť, keby ja som niečo také dostala, tak to opatrujem ako oko v hlave 😭 keď si predstavím, že som robila toľko nadčasov, aby som si tento rok vedela dovoliť pekné darčeky, tak ma to fakt mrzí. To len taký výkrik do tmy odo mňa, užite si sviatky 😆

belllinka
26. dec 2024

Tak asi sa mu nepacila ta vona, tak to vyriesil takto. Nabuduce mu kup radsej ponozky.

oblaacik
26. dec 2024

Nie je mozne ze si ho pri rozbalovani omylom zobral niekto iny?

maxalla
26. dec 2024

"stratit" sa da hocico... :D

januska12323
26. dec 2024

Somár, nemal sa radšej priznať.

vesimelonimarsista
26. dec 2024

teraz vies, preco zeny davaju chlapom pod stromcek najradsej ponozky a slipy.

lindous
26. dec 2024

Ja vkuse niečo hľadám, niekedy som proste zmätkár, niekam niečo položím, na sekundu ma niečo vyruší a už zabudnem a to aj veci, ktoré sú pre mňa dôležité 😅 takže ja dobre chápem, že sa stane... ale nie je to vec, ktorá ti vypadne na ulici a ani si nevšimneš, takže určite niekede bude a nájde sa 🙂 bral to aj s krabičkou alebo bez? nezostalo to niekde v taške, medzi papiermi? mal viac darčekov? nevypadlo mu to v aute ak išiel tak?

gribka1
26. dec 2024

Takto to vyriešil? 😂

autor
26. dec 2024

@belllinka dostal aj ponožky 😆 a svetre. Práveže ja som mu doniesla nejaké vzorky z práce a že keby sa mu nejaká páčila, kúpila by som mu to na nejaký sviatok. Tak on si vybral hentu, že ta s amu páči, no tak by mi hádam neklamal 😅

nika23t
26. dec 2024

Ja ako žena vždy viem, kedy kde čo dam. Okrem kľúča od auta. Môj manžel netuší, kde čo má. Kým je to na jednom mieste, je to ok. Akonáhle to preložím na policu nižšie, je stratený. A kebyže to ešte prenášal z miesta na miesto, tak to fakt neviem... Takže do budúcna, priateľovi dary do 20 e, drahšie mu odkladaj Ty 😊

autor
26. dec 2024

@lindous no ešte pozriem u mňa medzi baliacim papierom, či náhodou tam nebude, keď prídem z práce

matrioshka333
26. dec 2024

Keď ju po čase nájde, budete mať znovu "Vianoce" 😁

koniarova
26. dec 2024

V aute mu nevypadol?

ysseba
26. dec 2024

Chlapi a kozmetika, vidis aku hodnotu to pre nich ma 🤣 keby dostal eroticke stieracie zreby, tak tie by nestratil, to si mozes byt ista 🤣

ina2405
26. dec 2024

V aute pod sedačkou? Alebo pri nastupovaní do auta? Alebo sa mu parfém nepáči.

sovica
26. dec 2024

Tak za tú sumu by to teda mrzelo aj mňa. Brala by som to, ako by si nevážil, čo odo mňa dostal, že mu to je jedno. Hlavne teraz zostaňte v kľude a premýšľajte, čo ste robili, kde by to mohlo byť položené, niečím zakryté, niekde spadnuté. Nie je to ihla, tá krabička je dosť veľká, aby ju bolo vidno. Hľadajte na miestach vo farbe krabičky, mohla by s niečím splývať (napr. čierna krabička s čiernym nábytkom). Bol tam vtedy okrem vás niekto, kto mohol krabičku omylom zobrať? A mne sa veľakrát stalo, že som mala niečo položené rovno pred očami a nevidela som to🙈
Medzi tým baliacim papierom by to kľudne mohlo byť. Ak ste ho ešte nevyhodili, tak to máš šťastie. Pozrela by som pod nábytkom, na kreslách medzi vankúšmi, dekou, v nejakej darčekovej taštičke. Spomenul si, či parfém mal, keď od Teba odchádzal, čo mal vtedy v rukách? Nemohol mu parfém vypadnúť v aute pod sedadlo?
Podľa mu cestou vypadnúť nemohol. To by bol počul (ak nemal na ušiach slúchadlá). Ja verím, že ho nájdete🍀

koniarova
26. dec 2024

Nevyhodili ste ho s baliacim papierom?

ina2405
26. dec 2024

@koniarova je to možné, ale parfém niečo váži.

koniarova
26. dec 2024

@ina2405 my máme toľko papiera, že by som si to určite nevšimla.

ina2405
26. dec 2024

@koniarova jaj, u nás pomenej😁 no to je najhoršie, vyšmariť pekný parfém.

koniarova
26. dec 2024

@ina2405 išla by som do koša pohľadať. Pred rokmi takto babka hodinky zapatrošila. Našťastie sme ich v kontajneri vyhrabali. 😂

ina2405
26. dec 2024

@koniarova môj otec mi takto vraj "nechtiac" vyhodil kozmetiku, čo som ako 16ročná dostala od bratov...ja som presvedčená doteraz, že to urobil preto, aby som sa neparádila.... Strašne mi to bolo ľúto vtedy.

koniarova
26. dec 2024

@ina2405 jooj. To sa nečudujem,že bolo ľúto. Aj mne by bolo.

melanta
26. dec 2024

Moja rada do budúcnosti - kupuj darčeky, na ktoré máš zo základnej mzdy, prípadne na ktoré dokážeš našetriť zo základnej mzdy. Nie je podľa mňa finančne gramotné kupovať darčeky, na ktoré nemáš. Ak musíš robiť kopec nadčasov, aby si mohla kúpiť parfém za 130 eur, tak kúp lacnejší. Darčeky nemusia byť drahé, aby urobili radosť a ukázali, ako nám na človeku záleží.

autor
26. dec 2024

@melanta neboj, nie som finančne negramotná, tie nadčasy boli len také privyrobenie 😆

deti95060810
26. dec 2024

aspoň vidíš akú to má pre neho cenu, ako si to váži...
ale zas to nie je špendlík, isto bude niekde len tak položený, možno mu vypadol niekde v aute... nájde sa.

alickapusinka
26. dec 2024

Možno ho predal a hodili sa mu peniaze.Aj to môže byť.Však to nie je maličke že by omylom vyhodil.Potreboval možno peniaze tak predal lacnejšie a nechcel TI povedať tak to zahral že stratil.Ako môže parfém stratiť.Neverím.

nevenka
26. dec 2024

@vesimelonimarsista moj dostal a velmi sa potesil, lebo jedny za druhymi vyhadzuje derave...🤣

rorino
26. dec 2024

Tak aspoň budeš vedieť,na čo,alebo kohonemáš zbytočne vyhadzovať peniaze

koniarova
26. dec 2024

@alickapusinka a to by stihol z večera do rána? Ťažko.

alickapusinka
26. dec 2024

@koniarova a čo ty vie s kým bol dohodnuty ak vedel vopred čo dostane.