Ahojte. Chcela by som počuť váš názor na moju situáciu ci len nahodou nerobím z komára somára. Priateľ používa sociálnu sieť menom Instagram. Avšak, používa ju iba na vyhľadanie iných žien, najmä modeliek ale aj jeho bývalých. Často sa stáva ako vecer lezime vedľa seba v posteli a on vyhľadáva a čumí na jeho obľúbené modelky. Vadilo by vam ženy podobne správanie alebo by ste len mavli rukou ? Mne to príde byt z jeho strany nevyspele aj ked ma uz 27 rokov a celkom ponižujúce. Dakujem krásne za vaše názory
Keď sa len pozerá a sem tam lajkne nejaké fotky, tak v tom nevidím problém. Aj ja sa pozriem alebo poviem manželovi, sakra, videl si ako ten Christian Bale vyzerá dobre?! 😀 Úplne v pohode. A navyše, chlapi ostávajú deckami asi do konca života 😀
Nedospele velke decko. Zrelý chlap odloží mobil, objíme zenu, porozprávajú sa aky mal kto den a podobne. Nežila by som s takým človekom ani minútu. Ak ho chces nas*ať, urob mu to iste. Ci sa mu to bude páčiť. Ale to aj tak nevyrieši nic pretoze lezat pri priateľke v posteli a hladat cudzie zeny je z mojho pohladu primitivizmus.
@vendulka80 Zas nemôžeš vedieť ako si rozumejú pomimo toho. Možno len preskrolluje pred spaním mobil a ju to trochu vyviedlo z rytmu. Veď keby aj ona chce, tak mu povie, že nech s tým prestane, alebo by mu dala dôvod, aby mobil odložil 😉
@ella_price hovorila som mu o tom, ze som z toho celkom sklamana aby dospelý muž mal potrebu toto robit na internete. Vraj len robim problém tam kde nie je bola jeho odpoved. A dalej sa o tom nechcel baviť.
@konik789 Tak mu hupni na pimpiriška a nebude mať čas sa zamestnávať inak 😀 Skús pripraviť nejaký pekný večer, niečo, čím ho od mobilu úplne odstrihneš 🙂
@elizabet173 Chcem to práve brať z tej strany, že poznáme len jeden pohľad. Nevieme aký je on, alebo prečo to robí. Vzťah je vždy o dvoch. Možno je to naozaj ignorantský idiot, čo si zaslúži akurát tak vyfackať a holčina nech si nájde niekoho lepšieho, kto jej dá lásku akú si zaslúži. Možno len obaja potrebujú nejakú aktivitu, koníček, hocičo, aby neboli zo seba otrávení.
@elizabet173 presne si to vystihla. Odstrihne ho to iba na chvilu. Minule aj po sexe do pár minút držal telefon v ruke a vyhľadával uz svoje obľúbené modelky :( . Nerozumiem tomuto správaniu.
@konik789 Normálny chlap nepotrebuje každý večer v posteli riešiť ženy na instagrame. Podľa mňa normálny chlap to nepotrebuje pravidelne vôbec. Aj ja sa pozriem na pekného muža, to je normálne, ale nevyhľadávam to cielene a hlavne vôbec neriešim Instagram v čase keď som s partnerom. Keď teraz od teba uteká na Instagram, čo bude robiť keď prídu deti a s nimi starosti. Ja by som takého chlapa nechcela.
@ella_price skákať na chlapa aby nepozeral Instagram? To mi príde ako žena rohožka. Nemyslím, že ak dospelý muž potrebuje pravidelne sledovať ženy na sociálnych sieťach, že tu pomôže keď ona bude na neho skákať. Milujem sa s partnerom pretože chceme obaja a nie preto aby som mu pozornosť oddialila od sociálnej siete. Milovať sa z tohto dôvodu mi príde choré.
@konik789 Ak ho máš naozaj rada, skúste na tom spoločne zapracovať. Ak myslíš, že to nikam nevedie, pošli ho do teplých krajov.
@ivkazba Ja som to hlavne myslela ako sarkazmus 😀 Nemusíš na mňa hneď vyťahovať feministické drísty. Skôr nech si nájdu nejaké spoločné riešenie, niečo, prečo by to nerobil. Otázkou tiež môže byť, prečo to robí?
@ella_price no uz ju vidim kolko chuti bude mat hopsat na chlapovi po tom ako uvidi co pozera na mobile🤣🙈
Ježiš ženy 😂 😂 To ste už ozaj tak zadubené, že nerozumiete sarkazmu či ako? 😂
Hneď jak vidíte príspevok, kde chlap niečo robí zlé, tak ho idete hneď upalovať zaživa a pritom poznáte len jednu stranu. Kriste, veď čo s nimi žijete v jednej domácnosti? 😀
@konik789 píšeš že si s ním už o tom hovorila a odignoroval to. Že po sexe to robí tiež. Tak otázka je, načo ti je taký muž? Načo ti bude takýto muž keď budete mať rodinu? Ty sa budeš starať o deti, upratovať, variť a on si bude čekovať baby na internete. Urobila by som vážny rozhovor a ak nič, tak by som odišla.
@ella_price ja nikdy v podobných diskusiách "neupaľujem" mužov. Ja práveže vždy tvrdím, že je to chyba ženy. Hlavne keď píšu, že žijú s chlapmi, ktorí pijú, týrajú, podvádzajú. Nikdy nepindám na to, že je to mužova chyba. Nie je. Podľa mňa je chyba žien, že sú tak hlúpe, že s takými chlapmi žijú a ešte s nimi dokonca majú aj deti. A potom nariekajú ešte viac.
@konik789 Nie, vobec nerobite probem tam kde nie je. Je to problem, lebo normalny chlap ktory miluje svoju zenu nebude vyhladavat ine zeny, byvale, modelky a kadejake ine aby ich ocumoval. Ak toto budu zeny stale donekonecna muzom prehliadat a tolerovat a akoze robia z komara somara tak sa to samozrejme "normalnym" stane, len ten vnutorny blby pocit v zenach z toho celeho ostane tiez. Mne by to tiez vadilo, ale ja by som si takeho ani nenasla lebo ono toto sa vsetko sa da vidiet este pocas chodenia podla mna. Myslim aky je ten chlap a aky je jeho vztah k virtualnemu svetu.
No záleží či len otvorí Instagram a skroluje ho od hora nadol ako napríklad aj ja alebo si cielene dá do vyhľadávača mená pekných dievčat - v tomto prípade by mi to vadilo ( a myslím si že by to vadilo každej čo tu píše že v tom nevidí problém) pretože to podľa mna nieje v poriadku aby takto čumel na cudzie ženské... a ak je toto pre niekoho v poriadku tak je to naozaj zvláštny postoj..
Je to detinské a smiešne.Mňa by to urážalo a taký chlap je pre mňa ešte decko.
Ako bolo už spomenuté, máš na výber.
@konik789 Primitivizmus ako vyššie písala @vendulka80. Aj pred 30-timi rokmi sa takí našli aj teraz.
Máš pravdu je to ponižujúce.. A to ze je zdravý chlap a ze si pozrie pekne ženy je len bohapusta výhovorka. Ma vedieť ako sa správať v prítomnosti priateľky.. Aj mimo nej.. Načo toto robia? Ja som sa kvôli tomu s priateľom rozišla. Nebudem sa nútiť tolerovať niečo s čím nie som stotoznena len preto ze si druhí myslia ze je to normálne.
Ja som mala kolegu, ktorý bol už pár rokov ženatý( deti nemali) a obdivoval jednu nemenovanu modelku az tak, ze ju mal vsade: na pozadi v mobile, na pozadi jeho fb, kazdy jeho 2. prispevok na fb bola jej fotka, v aute vycapena na palubovke, atd. Mne toto uz pride cez ciaru. Bolo mi trapne sa ho spytat, co na to jeho zena? Mne by sa to nepacilo. Citila by som sa ponizena. Mala by som pocit, ze ja asi nie som na jej urovni. Pritom jeho zena je tiez vysoka, pekna (nie krasna), uspesna zena. Ale nech je akakolvek, toto si nikto nezasluzi. Mal sa potom ozenit s nou. Len ci by ho chcela?!
tak to není také strašné, ty si pozri pekných chlapov však je ich tam veru dosť 🙂