Priateľ si skryl priateľov na Facebooku

natalia_2
24. aug 2024

môj priateľ si včera skryl komplet všetkých priateľov na fb, rozmýšľam že to nič dobré neveští.
On sledoval mojich,chcel aby som niektorých zmazala, neurobila som. Ja som sledovala sem tam jeho priateľov a začal si pridávať rôzne cudzie ženy ktoré nepoznal. V poslednej dobe sme sa sústavne koly tomu hádali.Mozno dákym ženám vypisuje, aspoň sa tak správa a mňa v jednom kuse upodozrieval.Myslím si že v našom dvojročnom vzťahu asi zazvonil umieračik...😆
Čo si o tom myslíte?

marca12
24. aug 2024

Upodozrieval ta vies preco? Ako sa hovori podla seba,sudim teba...

heh_adusssa
24. aug 2024

@natalia_2 to robil aj môj bývali manžel, nakoniec sme sa rozviedli

natalia_2
autor
24. aug 2024

@marca12 stále ma z niečoho upodozrieval a hlavne nič som počas vzťahu neurobila.

enmery
24. aug 2024

🤷‍♀️Kopni to decko do prdele. To nemá nič spoločné s "modernou" dobou a výmenou informácií.

ukgirls
24. aug 2024

skry si ich aj ty -on to robi len aby ta nastval a vyvolal ziarlivost .. ignoruj ho

natalia_2
autor
24. aug 2024

@ukgirls presne to si myslím. Dokonca sa so mnou nebaví zato že som išla na dovolenku so synom. Vyčítal mi to a hneď skryl priateľov.

zuzubb007
24. aug 2024

Len by mi chlap povedal, vymaž si toho a toho priateľa, už by on nebol môj priateľ nikdy, keď to začína už pri takejto kravine nechcem vedieť čo by bolo ďalej, odchod, normálny vzťah je že idem, píšem si s kým chcem pokiaľ je dôvera nieje nikde problém

natalia_2
autor
24. aug 2024

@zuzubb007 z princípu som tých priateľov nezmazala,nemala som dokonca ani dôvod. Sú to ľudia ktorí už majú nové partnerky. Mňa nezaujímajú. Tento súčasný priateľ má obviňuje že si s nima píšem, možno spím, alebo že pre mňa znamenajú niečo viac.
Bože koľko hádok bolo koly tejto veci. Priateľ je žiarlivý a majetnicky a zato že mi to dal príkazom som to neurobila. Môj FB slúži viac ako stránka na marketingové účely preto tam mám dosť ľudí pridaných.

gribka1
24. aug 2024

No a kvôli čomu s ním si? Lebo s týmto tu by žiadna normálna neostala.

natalia_2
autor
24. aug 2024

@gribka1 dúfala som že ho to prejde...

gribka1
24. aug 2024

Žiť sa s tým dá, ak je vám inak fajn, ale neznie to dobre.

enmery
24. aug 2024

@natalia_2 "Dúfala som, že ho to prejde je na rovnakom poschodí,ako dúfala som, že sa zmení." Ženy, už môžete študovať, zarábať. Už to nie je ako kedysi, keď žena len rodila a inak nemala iné možnosti.🤷‍♀️Spamätajte sa.

enmery
24. aug 2024

@ukgirls Také dospelé, niekoho ignorovať namiesto komunikácie a takto žiť. To sme 100 rokov pozadu furt?

ukgirls
24. aug 2024

@enmery nie ignorovat jeho,ale to ze zakryl priatelov ... pretoze jej reakcia je to co chce on ...

enmery
24. aug 2024

@ukgirls Ignorácia je stále ignorácia. Takto vyspelý a zrelý človek nejedná-ani z jednej strany.

ukgirls
24. aug 2024

@enmery opustit ho neoputi-to by uz spravila.. rozpravat sa s anim uz rozpravala.. nic ine jej neostava ..

rozculena
25. aug 2024

@natalia_2 dúfala si že ho to prejde...sorry ale😂
Ako vidíš,neprešlo a bude to len horšie.
Kopnúť do riti takého idiota....ja by som sa s takým ani dokopy nedávala....či lepšie mať debila ako byť sama?

natalia_2
autor
25. aug 2024

@rozculena už sme sa x krát rozišli, potom skúša zmenu správania vystupuje ako milujúci muž a keď ma pocit že je všetko v poriadku tak zas začne z upodozrievať, obviňovať, vyťahuje z minulosti moje vzťahy a dokonca aj z tohto čo nerobím.
Keď ho posielam do prdele tak mi píše že s ním chcem skončiť koly tomu že určite som niekoho našla.
Som z toho vzťahu vyčerpaná.
@rozculena

domkakvet
25. aug 2024

@natalia_2 ano zazvonil, ukonci to.

rozculena
25. aug 2024

@natalia_2 je to manipulátor ako vyšitý,na čo ešte čakáš??

ysseba
25. aug 2024

@natalia_2 Upodozrieva ťa, obviňuje a vyťahuje minulosť, si z toho vzťahu vyčerpaná? Tak snáď "umieračik" zazvoní....

natalia_2
autor
25. aug 2024

@rozculena len on si myslí že všetko je moja chyba

lavender273
25. aug 2024

@natalia_2 a este ako dlho budes dufat ze sa zmeni? Lebo zatial co odpoved to 🚩

rozculena
25. aug 2024

@natalia_2 Ja nechápem,čo stále riešiš.Nie,on si nemyslí,že to je tvoja chyba,on ti to vnucuje,že to je tvoja chyba a to je rozdiel.Ale ako vidím,stále sa snažíš riešiť niečo,čo je úplne zbytočné.A čo akože,že on si to myslí?Čo chceš na tom riešiť? Ty od neho jednoducho nechceš odísť.

natalia_2
autor
26. aug 2024

@rozculena veľmi som ho milovala pokiaľ mi neukázal svoju druhú tvár, odvtedy je to už iný vzťah.
Viem že ma on blokuje a chcem sa od neho už úplne odpútať aj tak tento vzťah mi nič dobrého neprinesie.