môj priateľ si včera skryl komplet všetkých priateľov na fb, rozmýšľam že to nič dobré neveští.
On sledoval mojich,chcel aby som niektorých zmazala, neurobila som. Ja som sledovala sem tam jeho priateľov a začal si pridávať rôzne cudzie ženy ktoré nepoznal. V poslednej dobe sme sa sústavne koly tomu hádali.Mozno dákym ženám vypisuje, aspoň sa tak správa a mňa v jednom kuse upodozrieval.Myslím si že v našom dvojročnom vzťahu asi zazvonil umieračik...😆
Čo si o tom myslíte?
@natalia_2 to robil aj môj bývali manžel, nakoniec sme sa rozviedli
🤷♀️Kopni to decko do prdele. To nemá nič spoločné s "modernou" dobou a výmenou informácií.
skry si ich aj ty -on to robi len aby ta nastval a vyvolal ziarlivost .. ignoruj ho
Len by mi chlap povedal, vymaž si toho a toho priateľa, už by on nebol môj priateľ nikdy, keď to začína už pri takejto kravine nechcem vedieť čo by bolo ďalej, odchod, normálny vzťah je že idem, píšem si s kým chcem pokiaľ je dôvera nieje nikde problém
@zuzubb007 z princípu som tých priateľov nezmazala,nemala som dokonca ani dôvod. Sú to ľudia ktorí už majú nové partnerky. Mňa nezaujímajú. Tento súčasný priateľ má obviňuje že si s nima píšem, možno spím, alebo že pre mňa znamenajú niečo viac.
Bože koľko hádok bolo koly tejto veci. Priateľ je žiarlivý a majetnicky a zato že mi to dal príkazom som to neurobila. Môj FB slúži viac ako stránka na marketingové účely preto tam mám dosť ľudí pridaných.
No a kvôli čomu s ním si? Lebo s týmto tu by žiadna normálna neostala.
Žiť sa s tým dá, ak je vám inak fajn, ale neznie to dobre.
@rozculena už sme sa x krát rozišli, potom skúša zmenu správania vystupuje ako milujúci muž a keď ma pocit že je všetko v poriadku tak zas začne z upodozrievať, obviňovať, vyťahuje z minulosti moje vzťahy a dokonca aj z tohto čo nerobím.
Keď ho posielam do prdele tak mi píše že s ním chcem skončiť koly tomu že určite som niekoho našla.
Som z toho vzťahu vyčerpaná.
@rozculena
@natalia_2 a este ako dlho budes dufat ze sa zmeni? Lebo zatial co odpoved to 🚩
@natalia_2 Ja nechápem,čo stále riešiš.Nie,on si nemyslí,že to je tvoja chyba,on ti to vnucuje,že to je tvoja chyba a to je rozdiel.Ale ako vidím,stále sa snažíš riešiť niečo,čo je úplne zbytočné.A čo akože,že on si to myslí?Čo chceš na tom riešiť? Ty od neho jednoducho nechceš odísť.
Upodozrieval ta vies preco? Ako sa hovori podla seba,sudim teba...