Ja neviem co sa to deje,ale uz dom z toho vazne zufala:( a nie,nie je to vymyslene bodaj by bolo.Ako mam prinutit priatela umyvat si chrup? Povedal ze sa mu zoderu zuby ked si ich bude kazdy den drhnut,ze staci iba v stredu.Boze,zeny,ja som zufala:((
Daj mu po papuly nech si ich umyje😬keď nezaberie daj mu pastou vypadnú mu všetky a mas po probléme 😬
ved to hnus.Fuj ani by som mu nedala pusu.Humusak
keď si ich nezoderie drhnutím, zoderú sa mu vŕtaním🤷🏻♀️ možno mu aj časom prasknú, či vypadnú
Tak nech aj je len v stredu, nech sa mu nezoderu.
😂😂😂 To je blbec prepáč, naozaj toto je odpoveď hodná 6 ročného chlapca že aby sa mi nezodrali a vie i tom že si ich čistí aby mu tam nezostali zvyšky jedla (na ktorých sa môžu tvoriť baktérie , čo okrem pachu z úst spôsobuje aj infekcie ) , takisto zvyšný cukor ktorý pôsobí na zuby ako kyselina .
taky si podľa mna aj kkt umýva dvakrát za týždeň… alebo ťa to ešte len čaká.. keď nevie obetovať 2-3minutky kefke, tak na tvojom mieste cakam že o chvíľu mu ani sprcha nebude voňať.. možno po lete ked nebude take teplo 😀
ty vole to je blbec na čo s ním chodiš
ináč veeelmi ma zaujíma- keď si ich neumýva teraz neumyval si ich ani predtým podľa mna. alebo raz za čas. on ma biele zdravé zuby ??? veď to už musí mat nejaké kazy nie?
@pribinak fuj,hnusi sa mi ten pach z ust 🤢🤮
@riesska123 umyval,ale iba tak ledabolo,ale teraz uz vôbec.
@sara07 to iste sa aj ja pytam.
Načo si s ním?
sa nepytaj konaj
A odkiaľ má také múdre rady? Povedz mu, že môj dedo si dral zuby každý deň ráno aj večer, a ani jeden sa mu nezodral, buď mu ich vytrhli alebo mu vypadli, jeden mu ostal až do smrti, to znamená, že s ním prežil vyše 90 rokov, ale ani ten jeden, 90 rokov poctivo ráno večer drhnutý sa mu nie a nie zodrať 😂. A to veru ešte neboli také deluxe kefky ako super soft, ultra sentitive a podobne, ale staré dobré kefky a la "ciroková kefa" 😄.
a ma ich fakt zdravé ?? nemá kazy ??
Normalne , neumyva si zuby, ziadna spolocna postel, ziadny sex. To ako sa mas s takym humusakom bozkavat alebo citit jeho draci dych? Neboj po tyzdni bez sexu bude drhnut zuby ako skolacik, este sa bude hlasit na kontrolu ci ich ma dostatocne umyte. A ked nepomoze no tak holt hladaj normalneho hygienickeho chlapa.
V poslednej dobe sa vrece roztrhlo s humusakmi.. neviem,ci zacali chlapi brat vazne problem s pitnou vodou a jej nedostatkom a riesia to takto alebo su ozaj taki lenivi 😀
A to si si nevsimla, ked ste sa spoznali? Ze ma zanesene zuby od povlaku? 🤷♀️🤦♀️
Nečakala by som do stredy a rozišla sa s ním už včera 🤷♀️Úplne vážne, mne by sa hnusil, nemala by som nad čím rozmýšľať ani sekundu.
Na Slovensku prestavaju muzi dbat o hygienu? To je snad 20 tema na sprchu 😅
@autorka, ked si tak zufala, skus vymysliet nieco nove, priatel, ktory si necisti zuby, je tu uz desiaty krat
Tak nech žuje žuvačky a veľa pije vody. Zvýši si tvorbu slín. Aj sliny čistia zuby. Alebo lístok mäty požuť. Možno má zapálené a krvácajú mu.
najnovšie majú trolli zadanú tému "neumytí humusáci"?
Sex len v stredu, lebo ti zoderie frndu