Priateľ si prestal umývať zuby

24. júl 2022

Ja neviem co sa to deje,ale uz dom z toho vazne zufala:( a nie,nie je to vymyslene bodaj by bolo.Ako mam prinutit priatela umyvat si chrup? Povedal ze sa mu zoderu zuby ked si ich bude kazdy den drhnut,ze staci iba v stredu.Boze,zeny,ja som zufala:((

pribinak
24. júl 2022

Sex len v stredu, lebo ti zoderie frndu

jjanulienka
24. júl 2022

Daj mu po papuly nech si ich umyje😬keď nezaberie daj mu pastou vypadnú mu všetky a mas po probléme 😬

dilino
24. júl 2022

ved to hnus.Fuj ani by som mu nedala pusu.Humusak

nikaeli
24. júl 2022

keď si ich nezoderie drhnutím, zoderú sa mu vŕtaním🤷🏻‍♀️ možno mu aj časom prasknú, či vypadnú

simsalabim
24. júl 2022

Tak nech aj je len v stredu, nech sa mu nezoderu.

lowe123
24. júl 2022

😂😂😂 To je blbec prepáč, naozaj toto je odpoveď hodná 6 ročného chlapca že aby sa mi nezodrali a vie i tom že si ich čistí aby mu tam nezostali zvyšky jedla (na ktorých sa môžu tvoriť baktérie , čo okrem pachu z úst spôsobuje aj infekcie ) , takisto zvyšný cukor ktorý pôsobí na zuby ako kyselina .

riesska123
24. júl 2022

taky si podľa mna aj kkt umýva dvakrát za týždeň… alebo ťa to ešte len čaká.. keď nevie obetovať 2-3minutky kefke, tak na tvojom mieste cakam že o chvíľu mu ani sprcha nebude voňať.. možno po lete ked nebude take teplo 😀

sara07
24. júl 2022

ty vole to je blbec na čo s ním chodiš

riesska123
24. júl 2022

ináč veeelmi ma zaujíma- keď si ich neumýva teraz neumyval si ich ani predtým podľa mna. alebo raz za čas. on ma biele zdravé zuby ??? veď to už musí mat nejaké kazy nie?

autor
24. júl 2022

@pribinak fuj,hnusi sa mi ten pach z ust 🤢🤮

autor
24. júl 2022

@riesska123 umyval,ale iba tak ledabolo,ale teraz uz vôbec.

autor
24. júl 2022

@sara07 to iste sa aj ja pytam.

pribinak
24. júl 2022

Načo si s ním?

sara07
24. júl 2022

sa nepytaj konaj

mikadooo
24. júl 2022

A odkiaľ má také múdre rady? Povedz mu, že môj dedo si dral zuby každý deň ráno aj večer, a ani jeden sa mu nezodral, buď mu ich vytrhli alebo mu vypadli, jeden mu ostal až do smrti, to znamená, že s ním prežil vyše 90 rokov, ale ani ten jeden, 90 rokov poctivo ráno večer drhnutý sa mu nie a nie zodrať 😂. A to veru ešte neboli také deluxe kefky ako super soft, ultra sentitive a podobne, ale staré dobré kefky a la "ciroková kefa" 😄.

riesska123
24. júl 2022

a ma ich fakt zdravé ?? nemá kazy ??

tomas115
24. júl 2022

Normalne , neumyva si zuby, ziadna spolocna postel, ziadny sex. To ako sa mas s takym humusakom bozkavat alebo citit jeho draci dych? Neboj po tyzdni bez sexu bude drhnut zuby ako skolacik, este sa bude hlasit na kontrolu ci ich ma dostatocne umyte. A ked nepomoze no tak holt hladaj normalneho hygienickeho chlapa.

marca12
24. júl 2022

V poslednej dobe sa vrece roztrhlo s humusakmi.. neviem,ci zacali chlapi brat vazne problem s pitnou vodou a jej nedostatkom a riesia to takto alebo su ozaj taki lenivi 😀

bessie12
24. júl 2022

@marca12 ja neviem kde na tych chlapov chodia. Jeden horsi od druheho 🤮

duduska25
24. júl 2022

A to si si nevsimla, ked ste sa spoznali? Ze ma zanesene zuby od povlaku? 🤷‍♀️🤦‍♀️

sissy27
24. júl 2022

Nečakala by som do stredy a rozišla sa s ním už včera 🤷‍♀️Úplne vážne, mne by sa hnusil, nemala by som nad čím rozmýšľať ani sekundu.

kitycat
24. júl 2022

Na Slovensku prestavaju muzi dbat o hygienu? To je snad 20 tema na sprchu 😅

kakakina
24. júl 2022

@marca12 ja si skor myslím ze si tu niekto prišiel pobaviť sa a píše o svojich problémoch

elizabet173
24. júl 2022

@autorka, ked si tak zufala, skus vymysliet nieco nove, priatel, ktory si necisti zuby, je tu uz desiaty krat

bloger
24. júl 2022

Tak nech žuje žuvačky a veľa pije vody. Zvýši si tvorbu slín. Aj sliny čistia zuby. Alebo lístok mäty požuť. Možno má zapálené a krvácajú mu.

danica2711
25. júl 2022

najnovšie majú trolli zadanú tému "neumytí humusáci"?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz