Priateľ si píše vraj s kamarátkou, trápi ma to

8. feb 2020

Dobrý deň 😀 chcela by som sa podeliť o niečo čo ma trápi. Môj priateľ si píše s kamarátkou. Teda je to kolegova priateľka. Neviem či ja som tá paranoidna alebo je za tým naozaj niečo viac. Správy mi ukázať nechce, vraj len zo slušnosti odpíše keď ona napíše prvá. Že je to jeho súkromie, ale hlavne ona mu píše o dosť intímnych témach, čo jej našťastie neoplaca, aspoň podľa jeho slov. Neviem čo si mám o tom myslieť. Hovoriť o tom nechce

0kristina0
8. feb 2020

No normalne to nie a este ti to ani nechce ukazat, to je len znak toho ze nieco taji.

sapetka
8. feb 2020

Poznas ju?

saskia_98
8. feb 2020

Aj ja mam takeho kamarata. Aky kolvek problem, pruser, radost. Vsetko riesim s nim. Je mi jak bratom. Len my dvaja sa pozname od mala malička a manzel si na neho musel zvyknut, že je to moja spriaznena duša. Neviem spytaj sa muza ci o tom vie kolega ze jeho zienka mu pise.

predajmamina
8. feb 2020

No mať kamarátky je ok..aj mať svoje súkromie aj keď mne táto veta príde divná ak to povie napr manžel manželke 🤷
Vieš kto prvý začal písomnú komunikáciu ?on či ona? Aj to je dosť dôležité
Možno sa opýtať mužovho kolega či vie i ich písaní ?

evalin88
8. feb 2020

No moj partner ma kamaratky este z VŠ, stretavaju sa par krat doroka, bezne si pisu, jedna je rozvedena s dcerkou. Ja si spravy nepytam a on mi ich neukazuje, nema preco. Myslim, ze keby s nimi chcel nieco riesit, tak riesi skor ako ma spoznal. A viem ze by to bral ze ho obmedzujem a ziarlim atd... tvoj pripad je asi iny ale otazkami na adresu tej baby( zadanej) robis medzi vami zbytocne dusno...

miiceencoovaa
8. feb 2020

Môj ex si takisto vypisoval s kadekým, nechcel ukázať a nakoniec som zistila, že má s nimi podvádzal...čiže ak to pred tebou skrýva alebo niečo, tak čosi s ňou má ! Je to síce len moja blbá skúsenosť, u teba to môže byt inak, ale v tomto by som už neverila nikomu.

autor
8. feb 2020

Nie nepoznám ani ju, ani toho kolegu a konverzácie začína ona. Ak by sa poznali dávno, tak by som to možno tak neriešila, veď tiež mám kamarátov, ale určite si s nimi nepíšem o takých veciach ako ona s mojim priateľom, pričom sa s nimi poznáme aj 20 rokov.

kiki9871
8. feb 2020

Tiez si myslim, ze ak by nemal co tajit, tak by ti konverzacie v pohode ukazal..zenska intuicia ke silna vec 👆 ja som takto pri byvalom zacala tusit, ze nejak moc schovava mobil, raz ked sa sprchoval som don nakukla a samozrejme ze som dobre tusila..

whatever1
8. feb 2020

Začni si aj ty s niekym písať o intímnych témach, či sa mu to bude páčiť...

syslik81
8. feb 2020

jeho co tvojho kolegu priatelka? ak tvojho normalne chod za nim a povedz mu ze je sice pekne ze si vase polovicky tak rozumeju ale,ze by si bola rada ak by jej vysvetlil ze rozoberat intimnosti s tvojim muzom nieje slusne a nabuduce nech radsej napise tebe a rada s nou pokecas ;) ak jeho kolega pozvi ich na spolocne rande a tam sa jej spytaj rovno pri stole

kikaaa444
8. feb 2020

Zo slušnosti jej odpíše ? Zo slušnosti by mal ukazovať správy tebe a nie odpisovať jej .To je slušnosť keďže ty si jeho priateľka , a keby jej aj nepodpíše malo by mu byt jedno čo si ona o tom pomysli skôr by si ho mala trápiť ty . Takze on zo slušnosti jej odpíše a tebe keď nechce ukázať správy v ktorých vraj nič take nie je slušne je ? No neviem neviem ale posvietila by som si naňho

blondtana
8. feb 2020

Tiež si myslím, že to nie je ok, najmä keď to je kolegu priateľka...príliš vzdialený vzťah na akýkoľvek kontakt a ešte keď nechce ukázať správy??? Ja si tiež občas píšem s kamarátom o intímnostiach, ale poznám ho 25 rokov, môj ho pozná tiež, rozumejú si a ja môjmu aj poviem, čo si píšeme, lebo nemám čo skrývať.

sasa1983
8. feb 2020

A prečo by Ti mal ukazovať čo si píšu? On je Tvoj majetok?

autor
9. feb 2020

@sasa1983 prečo by si mal vypisovať s nejakou takou, keď dobre vie, že mi to prekáža? S kamarátmi nech si píše čo chce, ale nie s takými ženskými

saskia_98
9. feb 2020

Anonym a preco s kamaratkami nie ? Akoze jaky je v tom rozdiel ? U mna ziadny.

autor
9. feb 2020

@saskia_98 s kamarátkami ktoré poznám v pohode. Ak ich on pozná dlho a občas si napíšu, tiež v pohode. Ale nezdá sa mi normálne aby mu večne vypisovala nejaká kolegova priateľka a hlavne aby mi to tajil, pričom vie jak mi to vadí

saskia_98
9. feb 2020

No ked to taji, tak daco na tom bude. Ved daj rec s jeho kolegom co a ako je.

autor
9. feb 2020

@saskia_98 chcela by som, ale nepoznám ho a neviem ani meno. Rozmýšľala som nad tým napísať priamo jej, ale asi to nebude dobrý nápad 🤷‍♀️

janulka1802
9. feb 2020

Keď nič netajím nemám potrebu skrývať my s manželom to máme takto kedykoľvek môže do môjho ja do jeho mobilu ale akosi to vôbec nerobíme není treba

janulka1802
9. feb 2020

Jej by som určite nepísala

autor
9. feb 2020

Ja tiež nemám potrebu nič skrývať, veď vlastne nemám čo. Nemala by som žalúdok na to klamať ho.

saskia_98
9. feb 2020

Jej nepis, to len hlupost z toho bude.

autor
9. feb 2020

Len neviem dokedy to takto vydržím. Poriadne nespím ani nejem a k tomu sa starám o malú. Hlavne, že pán má úsmev na tvári, veď všetko je v pohode. Ja sa stresujem a on sa len smeje, podľa neho nemám prečo

janickacrazy
9. feb 2020

vy máte spolu dieťa? no pekne, tak sa skús s nou zoznámiť alebo s tým kolegom

mirkava
9. feb 2020

Urcite som proti. Vytahala by som ho za usi 😉. Ak je to kamaratka tak mu povedz ze ju chces spoznat aby ste isli spolu von. Jemu by sa pacilo ked by si ty mala nejakeho takeho "kamarata"?

sasa1983
9. feb 2020

Lebo je slobodný..prečo by sa mal prispôsobovať Tebe.? Ved keď Ti niekto vadí, Ty si s ním nepíš. Jeho neobmedzuj

autor
9. feb 2020

@sasa1983 prečo by sa mal prispôsobovať mne? Lebo je to môj partner a otec môjho dieťaťa, ktorý mi tvrdí ako ma ľúbi. Neobmedzujem ho v ničom, práve by niekto povedal, že som občas až prehnane tolerantná, ale vadí mi keď si vypisuje poza môj chrbát s kdejakou 🐔.

sasa1983
9. feb 2020

Ja som len písala svoj nazor. Každý máme právo na " svoj život". Hoc len keby to bolo povedzme 5-10%, malo by to ostať niečo "Tvoje". Neuznávam kontrolovanie telefónov, žiadny výsluch. Keď sa môj muž chce baviť s dakou svojou kamoškou, bude sa baviť s/bez môjho súhlasu. Nemá význam kontrolovať.

sasa1983
9. feb 2020

@sasa1983 ja mám aspoň trošku svoj život a môj nutná svoj..je to len výrazne minimálna časť. Ale aj tak ako ju obaja ponechavame.

sasa1983
9. feb 2020

Pardon..prekliklo sa mi to