Priateľ - sebestredný a agresívny

26. dec 2023

Ahojte tuto diskusiu som pridala uz vcera ale asi som dala blby nadpis tak si to moc vela ludi nevsimlo naozaj by som bola rada za komentar od niekoho kto takehoto cloveka po svojom boku mal/má.. som mlada neplanovane som otehotnela s priatelom. Babatko som sa rozhodla si nechat pretoze by som nedokazala si ho dat zobrat a pretoze nas vztah bol vtedy krasny proste nebol dovod ani uvazovat o tom nenechat si babo. Kamen urazu bol v tom ze pocas tehotenstva sa mi zacali otvarat oci a zacala som tak realne spoznavat svojho priatela ze vsetko to pekne na mna asi len hral. Po porode je to uz 7 mesiacov katastrofa nesprava sa ku mne pekne, je fakt zvlastny pri hadkach agresivny neda sa s nim ani z voza ani na voz, ziadny problem nedoriesime on sa sprava ako uplny psychopat otaca veci a slova tak ako sa mu hodia je to hrozne. Je strasne vybusny vytacaju ho malickosti a uz sa ho popravde zacinam bat. Potom su zase dni kedy je to krasne a je mi s nim skvelo a sprava sa pekne ku mne. Ked sme sa spoznali bol to ten najlepsi chlap na svete, bol napomocny, ustretovy, dobry, muzov co sa spravaju ako on teraz sa tvaril ze odsudzuje. Ja uz asi tusim ze toto takto dalej nepojde a budem musiet od neho odist len mi je to strasne luto ze som takto naletela takemu cloveku. Ze sa mi rozpadne rodina. Ze ostanem sama s dietatkom a budem sa musiet odstahovat. Ze uz si nikdy nenajdem normalneho chlapa (po tomto mojom prestavam verit ze existuju normalni muzi) Mam pocit ze som spravila vsetko uz co bolo v mojich silach aby som to zlepsila ale praveze sa to stale zhorsuje. Viem ze nechcem takto zit ale zaroven stale niekde v kutiku duse dufam ze by sa uvedomil a zacal si vazit ze ma rodinu. Viem ze moja rodina by mi pomohla a neobratili by sa mi chrbtom. Zaroven sa obavam ze odist od neho je strasne dolezite rozhodnutie a mohla by som to lutovat. Poradte mi boli ste niekto v takejto situacii?

zmrzlinka2021
26. dec 2023

Odíď od neho. Nechtiac oplodnil frajerku a čaká len na to, kedy ty mu dáš kopačky. Neplánoval a ani s tebou neplánuje celoživotný vzťah, rodinu, ale nemá gule rozísť sa s tebou. Žiaľ, taký bol a je jeho charakter. Byt predajne, kúp si ty menší a zabudni na neho.

pribinak
26. dec 2023

No nič, začni riešiť kam pôjdeš a veci okolo dieťaťa ako zverenie dieťaťa, styk a výživné.

janinah
26. dec 2023

Je ti ľúto odísť...a nebude ti ľúto že v takom prostredí bude vyrastať dieťa.ktore bude čím ďalej tým viac chápať akého " skvelého " otca má? Niekedy nemá význam zliepat rodinu.ak na to nie sú tí správni ľudia.Asi nikto to nemá ideálne.treba veľa tolerancie aj kompromisov.ale akonáhle sa žena začne muža báť.tak treba konať.

ninka99865
26. dec 2023

Ahoj🙂 ja som síce v takej situácii nebola, len ti chcem povedať že znies ako žena čo to ma v hlave upratané a je silná, je tu xy príbehov kedy ženy ostali s takým debilom a trpia ho 15-20 rokov tak neurob takú istú chybu.. ak by si mala podporu rodiny máš vyhrate. Určite vám bude s babom lepšie hocikde inde ako pri ňom.. vybaviť výživné a dovidenia. Ja by som sa hlavne bala že by to malé videlo ako standrad takéto správanie a potom by to bralo za naieco čo je normálne. Nedodrb si život idiotom… a k tomu žeby si už ostala sama, nemyslím si, naozaj sú aj slušní normálni chlapi na tomto svete, len nás ženy stále nejak viac priťahujú takýto idioti 🤣
Autorka držím veľmi prsty, dáš to ❤️

kitycat
26. dec 2023

Jeho vykyvy sa budu len stupnovat, do noveho roka nech si prec. Rodina ozaj nie ste, neplanovane tehotenstvo a hadky

autor
26. dec 2023

@zmrzlinka2021 ahoj toto co si napisala je zial uplne mimo ale chapem ze z mojho textu to nevyplyva. On strasne chcel to babatko a tesil sa ako maly ked som mu to oznamila. Celozivotny vztah chcel snad uz po tyzdni co ma poznal (ano uz si uvedomujem nie je to normalne). Raz som odisla aj s dietatom od neho lebo som to spravanie a urazky pri jednej vyostrenej hadke uz nevydrzala tak prisiel s kyticou kde bolo 51 ruzi a prosil ma aby sme sa vratili spät ze on bez nas nevie zit. Cize on by sa somnou nikdy rozist ani nechcel..

autor
26. dec 2023

@ninka99865 ano presne ja kvoli dietatu chcem odist aby nevidelo ze takto sa ma zit ale aj kvoli sebe lebo mam pocit ze si nezasluzim taketo zaobchadzanie a proste sa len stale marne snazim o to aby bol taky ako ked som ho spoznala a ospravedlnujem si neustale jeho spravanie, ktore je pre normalneho cloveka proste neospravedlnitelne za akychkolvek okolnosti

januska12323
26. dec 2023

Nie on sa nechce rozísť, načo by mu to bolo? Teraz má pred ostatnými rodinu, doma navarene, upratané, sex poskytneš, má sa na kom vyburit. Hotová idylka.
Otázka je čo chceš ty.

lujza123
26. dec 2023

Pozri niesi ani prvá ani posledná ktorej nevyšiel výber partnera, to sa bohužiaľ stáva. Toto sú také psychopatické typy ľudí, na jednej strane pôsobí ako dokonalý partner, na druhej je to zly, agresívny človek. Práve ta túžba aby sa vrátil ten pôvodný dobrak, tie krásne časy, spôsobi ze veľa žien sa nedokáže s takymto magorom rozísť a stále dúfajú v návrat lepších časov. Lenze toto je klam, takýto človek nedokáže byt normálny, toto sa bude len a len zhoršovať, ideálne obdobia budú kratšie a teror čoraz častejši

Prečítaj si tu témy o vzťahu s manipulátorom, uvidis ze veľa veci je u vas rovnakých. Zo začiatku ideálny partner, rýchly začiatok vzťahu, snaha co najrýchlejšie si pripútať zenu k sebe (hneď svadba, dieťa ), ohováranie tvojich kamarátov, rodiny (nikto z tvojich blízkych ho moc nemusí hádaj prečo), snaha odstrihnúť ta od nich. Postupne pribúdajú žiarlivostne scény, agresívne výbuchy, vydieranie, psychické aj fyzické násilie a vzápätí hneď teatrálne osprosivanie. Ako cez kopirak

Ak ti môžem poradiť, odíď čím skôr, tvoje dieťa si ešte nic nepamätá bude to ovela ľahšie pre všetkých

lujza123
26. dec 2023

Sorry za preklep *teatralne odprosovanie som chcela napisat

To je presne tých 50 ruží, keby sa chce naozaj zmeniť už sedí u psychológa a pracuje na sebe. Takto si ta len veľkolepo kúpil

autor
26. dec 2023

@lujza123 je pravda ze mi vyber skratka nevysiel ale nechapem preco mi je tak tazke sa s tym zmierit a proste odist..ano vela z toho manipulativneho naozaj nanho sedi... dokonca posledne razy uz ani nemal o to odprosovanie snahu on urobil nieco co bolo absolutne cez ciaru, ja som si to nenechala libit jak se rika a potom tvrdil ze ja som vyvolala hadku a este bol dva dni urazeny a nerozpraval sa somnou ze ja som znicila rodinnu pohodu (asi tym ze som sa ozvala ze sa mi to nepaci). Moju rodinu praveze totalne zblbol aj kamosov vsetci ho mali za dokonaleho az do chvile kym som vtedy raz od neho neodisla a nepovedala rodine ako sa ku mne spraval (to ho tak zasiahlo ze normalne mesiac sa nevedel s tym zmierit ze som im to povedala lebo uz som to nevydrzala dlhsie trpiet). Povedal ze taketo veci sa maju riesit medzi nami - ja som nikdy nase problemy pred nikym nevytahovala aj som sa hanbila za to ale toto uz bolo vela a ja mu uz nemienim kryt chrbat.

autor
26. dec 2023

@lujza123 ano nad tymto rozmyslam ako nad poslednou moznostou ale obavam sa ze ani to nepomoze ze jemu keby aj psycholog povedal ze je s nim nieco neni v poriadku ze on si to neprizna a bude si mysliet ze ten psycholog je chybny

marca12
26. dec 2023

Vobec nelutuj nic,co sa stalo. To sa stava,ze vztah nevyjde. Si mlada,nemas tolko skusenosti. Je to jeho chyba,ze je taky. Nie je to tvoja chyba! A neboj,casom si najdes dobreho muza. Uz si skusenejsia,si poucena a ked si z tohto vztahu vezmes ponaucenie,urcite budes znova stastna. Najlepsie co mohlo z tohto vztahu vzniknut,je vase dieta. To bude tvoj hnaci motor do zivota. Netreba sa trapit vo vztahu s agresorom a naivne cakat,ze sa zmeni. Nezmeni sa. Zmenis sa jedine ty,budes zufalejsia,nestastnejsia,zlomenejsia. Musis odist este kym mas na to silu. Velmi ti drzim palce,nech vsetko prebehne co najlepsie a neopustaj sa. Nic sa nedeje,zivot ide dalej.

zmrzlinka2021
26. dec 2023

Autorka, tak prečo píšeš, že si neplánovane otehotnela?

Vy proste nemáte budúcnosť, preto nevidím zmysel ostávať v Tom vzťahu.

babulkomale
26. dec 2023

Normalni muzi urcite existuju, toto je pako, ktory mozno aj fetuje.
Drzim palce.

hodiny22
26. dec 2023

Nečítala som ani jeden komentár. Stačilo mi , čo si napísala ty. Opísala si vzťah ktorý som prežila ja . Manipulátor. Narcistická porucha osobnosti pravdepodobne . To som prežila ja. A do dnešného dňa ďakujem Bohu že som z toho von , akurát musím riešiť s ním veci ohľadom dieťaťa , ale naučila som sa . Od neho nebudeš mať nikdy pokoj , položí ťa časom na úplne dno .

autor
26. dec 2023

@marca12 dakujem tento komentar mi dodal nadej a silu, akoby si stale musim opakovat ze svet sa nezruti

marseillefan
26. dec 2023

Si inteligentná žena, vieš, čo máš urobiť... držím palce.

autor
26. dec 2023

@hodiny22 mohla by som sa cez spravu nieco opytat?

hodiny22
26. dec 2023

Samozrejme . Kľudne napíš

marca12
26. dec 2023

Ak chces,napis mi sukromne. Prezili sme si v rodine peklo s takymto clovekom a musis mat velku podporu a oporu v rodine,aby si odchod od neho zvladla a hlavne aby si zvladla to,co nastane po odchode.

autor
26. dec 2023

@hodiny22
@marca12 napisala som vam

vorkola
26. dec 2023

Mozes sa aj mne cez spravu. Budes prekvapena.,co by ta este cakalo, ved tvoj a moj. Moj este horrsi,a co najskor sa vyhni tomu ,co ta este caka, a, pritom nie som ziadna vizionarka,ale ich spravanie priam identicke,A chcem ta toho uchranit,ty sa mezitym kludne chystaj a odchod tajne,.alebo ak je byt ,dom tvoj na jeho vyhodenie, S nim sa zit neda,

wildria
29. dec 2023

Vies mi prosim ta napisat do spravy? Stalo sa mi skoro to iste, mozme pokecat ak chces 🙂