Priateľ sa správa ako decko . Na všetko ho treba upozorniť, nevie si spraviť poriadok po sebe a keď mu poviem aby si to upratal až potom začne , niekedy nezačne ani vtedy. Napríklad keď dostane nervy tak vtedy začne hádzať s tými vecami čo má upratať a potom začínajú hádky. Ako včera keď mu v kúpeľni zavadzal lavor tak začal s tým hádzať po kúpeľni , pritom on si to mal odniesť do špajze ale asi sa mu veľmi nechcelo keďže on ho používal niekoľko dní a keď to nepotrebuje tak nechá to tam . Veď ja to upracem si určite myslí 😏. To isté robil aj s košom na bielizeň že nehodí to do koša ale na zem a keď som mu povedala nech to hodí do koša tak zase začal byť nervózny a zase niečo zhodil. Ja som si umývala zuby medzitym a už som dostala na neho nervy tak som mu povedala nech vypadne z kúpeľne . A to ho nahnevalo a sotil do mňa tak že som narazila do umývadla so stehnom, ešte že som sa udržala inak by som si asi hlavu vybila na poličke čo máme nad tým . Akože dosť ma to mrzelo čo som mu povedala ale podľa mňa sa zle zachoval . Stehno ma štipalo až pokým som nezaspala. Aspoň keby povie že prepáč nechcel som ťa tak silno sotiť ale on nič. Ešte sa robil že ani nevie že od čoho to mám .
Takto sa zachovajú chlapi keď majú nervy ? Ja som ho neprovokovala s ničím len som mu povedala to slovo .
Nie, nie je to určite v poriadku. Evidentne priateľ nevie spracovať vlastné emócie. Utekaj, kým nemáte deti.
Určite to nie je v poriadku.O mesiac Ta vyfacka, lebo bude mať nervy.To aj v práci hádže vecami, keď má nervy?Ja by som sa ho bála a nechcela by som byť v takom vztahu
Toto nie sú normálne reakcie. Ak to nezačne riešiť so psychológom tak by som odišla. Som vydatá 10 rokov a aj keď sme sa hádali nikdy ma manžel nesotil a ani neudrel. Takto sa začína prejavovať domáce násilie. Určite by som vážne začala uvažovať o odchode. V partnerskom živote sa žena musí cítiť v bezpečí. No pri takýchto prejavoch by som sa v bezpečí naozaj necítila.
Moj ked je nervozny sice dudre, aj hlas zvysi (to aj ja) ale nehadze vecami, ani ma nesace ani mi vulgarne nenadava. Takze predpokladam, ze ten tvoj bude nejaky vadny kus.
Zena, nohy na plecia a utekaj
To je taky vyviňovací typ. Vsetko a vsetci mozu za jeho chyby, iba on nie.
On ma len nervy, ze to musi nespravodlivo strpiet, ze sa mu jeho minulé opomenutia zrazu stavaju do cesty a prekazaju mu.
Ak s nim nemusis ostat, ani neostavaj. Teraz si budes hovorit, ze ono sa to spravi a vsak inokedy je mily, zlaty, dobry (ked nema nervy) a to vyvazuje jeho chyby. No o nejaky cas uz toho mileho, zlateho, dobreho bude menej a nervov (aj obvineni) viac.
Nehovoriac, ze vsetci sme dobri, mili a zlati, ked nemame nervy, ze ano. Takze to je taky ukazovatel o nicom.
A teraz si predstav, že máte dom, deti a obaja pracujete. 🤔
Preboha zeny co nemate zdravy roaum ze zijete s takymito chujmi dobrovolne??Mne staci citat ze partner,priatel...davno by ma nebolo.To fakt si taka zufala ze si s nim este a este sa pytas tak pribrzdenu otazku ako ci je to v poroadku?
nie, takto sa chlapi vo faze priatela bezne nespravaju.
normalny chlap ta nesoti a ked uz tak sa ospravedlni a nikdy sa to nezopakuje.
ano, aj ja som sa zlostila pre neporiadok, ale neporiadok v byte su banality oproti inym zivotnym problemom.
takze ti radim, bud sa priatel spamata a zacne nieco robit a to spravanie v kupelni sa uz nikdy nezopakuje, alebo zvaz moznost, ze to uz nebude priatel.
je agresívny a to spolu ešte len chodíte, buď sa začne liečiť na agresivitu a naučí sa ju zvládať, alebo si nájdi niekoho iného, kto dokáže ovládať svoje emócie a bude ochotnejší zdieľať práce v domácnosti, ty nie si jeho zamestnanec ani slúžka, ani mama
Toto ani náhodou nie je normálne. Nervak, trieska vecami a sace ta kadetade? Aj keby sa ospravedlnil, tak už by mi blikala kontrolka.
Sestru raz muž úplne nechtiac (nevidel ju, bola za ním) drgol v garazi, smykla sa na tom vyvýšenom vstupe a spadla, on bol z toho hotový tri dni, že si mohla ublížit. Pritom fakt to nebola jeho chyba,proste cuvol a vrazil do nej.
Takže úmyselne sotit a ani bu, ani mu nepovedať je pre mňa úplný vrchol.
Nemusis ho nevyhnutne menit za novy model, dnes uz nie su zeny odkazane na to, aby sa cely zivot starali o nejakeho nervaveho chrena. Kopni ho do zadku a uzivaj si v klide zivot, kym si mlada. Neni v poriadku ani to hadzanie veci, a uz vobec nie fyzicke utoky
Hrdosť a sebaúctu si kde stratila?? 🤦🤷
Tak on ťa sotí, ublížiš si a ty sa pýtaš,či je to normálne? Nenormálna si ty, podľa všetkého.🤦 Kopni ho do riti blbca.
Nie, evidentne toto nie je chlap zrelý na normálny vzťah. Potrebuje ešte mamičku, ktorá mu bude upratovať okolo ritky. Neviem čo si mu ako povedala, ale do mňa môj chlap v živote nesotil (ani ja do neho), aj keď sme sa neviem ako hádali. Jednoducho - sú veci, ktoré by som vo vzťahu netolerovala. Bordel a cholerik ok, ale že do teba sáče a hádže vecami, ktoré si po sebe neupratal, to už je pre mňa cez. Príde mi dosť agresívny. Bála by som sa pri ňom, kedy čo hodí do mňa, alebo ma silnejšie sotí, napríklad zo schodov...🤔. Mám pocit, že sa nevie moc ovládať.
Takto sa teda nervozny chlapi nechovaju. Aj ja som nervak,lahko sa vytocim,ale nikdy som neutocila na ineho cloveka. Viem to spracovat tak,aby okolie ani nevedelo o mojej zlosti. Tvoj priatel je agresivny a to je uz velky problem.
Urcite sa takto muzi nespravaju. Teda aspon nie tí normalni. Podla toho, co si tu napisala je skoda mu vobec nieco vysvetlovat. Je to mlady debilko, ktory si ta navyse zda sa velmi nevazi.
Raz na teba dvihol ruku, dhihne zas. Rozchod a čom skôr, už včera bolo neskoro. A nie nesprávajú sa tak chlapi. Keď budete mať dieťa a nebude si s ním vedieť rady tak čo, aj jeho šmari o stenu?
Ahoj. Keďže neviem, akej si povahy, či si submisivna, alebo nie. Lebo toe submisivne ženy často podliehajú nasiliu, tak ti iba opíšem, čo sa často deje, keď prídu deti aj do bežných, dovtedy láskyplných vzťahov. Chodíte spolu, je to super, vezmete sa, je to super. Možno nejaké hádky, možno aj nejaké tie nervy na partnera a potom prídu deti. Na ženu je toho zrazu naozaj veľa, často môže byť podráždená z nedostatku spánku, z nedostatku intimity a voľného času pre seba. Muž, ktorý sa nedokáže správať už teraz adekvátne, teda dospelo, ti spraví potom peklo. Nebudeš sa môcť na neho spoľahnúť, zveriť mu dieťa ani na chvíľu, lebo budeš mať strach, či ho niečím nepodráždi a neurobí mu dačo. Budeš ako slobodná matka bez oddychu, s hlavou v smútku, že sa hrubo správa k tebe aj k dieťaťu. Potom už bude ale neskoro.
Poznám jeden pár, ktorý si prešiel presne niečím podobným. Ja som vydatá osem rokov, môj muž nie je ideálny a tiež ho sem tam pochutí nepochopiteľná zlosť (mal veľmi zlé detstvo), ale viem, že by ma nikdy neudrel. Soptí, nadáva, raz hodil pokazený mobil o zem, keď čakal dôležitý hovor, ale to je tak všetko. Dokonca som mu raz dala facku, keď sa príliš rozčúlil, čo ma naozaj potom mrzelo a ospravedlnila som sa mu. Ale ani by mu nenapadlo mi to vrátiť. Asi by som veľmi zvažovala byť tebou, či s takým partnerom zostať. Aj ste niekedy hovorili o tom, prečo sa tak sprava?
Ešte chcem podotknúť, že príchod detí je zaťažkávajuca skúška. Záleží aj od temperamentu bábätka, či je plačlivé, chorľavé a pod. Ale každý vzťah sa príchodom detí mení a často k horšiemu, aspoň spočiatku. Je to náročné obdobie, ktoré partner so svojou povahou jednoducho nedá.
Nepises ako dlho spolu chodite, ale prosim ta, fakt chces mat za frajera a raz buduceho muza takehoto debila?
Keby raz do mna frajer sotil, v tom momente sa balim a odchadzam z takeho vztahu.
To ta nestresuje, ked sa sprava ako psychopat, hadze vecami?
Kopni ho do zadku, tam nie je co riesit!!
Co cakas na svadbu a tri deti?