Priateľ sa nepáči mojim kamarátkam

5. aug 2021

Ahojte.. chcela by som len radu ohľadom vzťahu. Ani nie tak s mužom ako s okolim. Vyše roka chodím s jedným chlapom, je naozaj úžasný vo všetkom. (Predošlé vzťahy stroskotali najma kvôli sexu, ktorý nefungoval - tu je to konečne fajn, aj keď samozrejme nejde len o to.) Klape nám to, máme podobne zmýšľanie, chcel by mať so mnou rodinu, svadbu, myslím,že to berie dosť vážne. Aj ja. Som ozaj šťastná po nevydarenom vzťahu a dlhšom čase bez priateľa.
Jediný problém sú moje kamarátky. Od strednej máme s kamoškami zaužívané, že si raz týždenne vyjdeme niekam na kávu či drink, sem tam vezmeme aj frajerov. A tu je problém. Od prvého stretka sa im môj priateľ nezdá(len kvôli vzhľadu). Okej, nie je to žiaden model, vyšportovaný s prehodenou nagelovanou ofinou ako majú moje kamarátky. Skôr hanblivý iteckar, ktorý nemá veľa skúseností...
Ale neustále od nich počúvam, aký je škaredý, čo na ňom môžem len vidieť, a čo s takým nechutakom môžem robiť. Že je tak 10 tried podomnou. 🤦
Neustále im vysvetľujem,že je dôležité, že sa páči mne a im nemusí, ony s ním žiť nebudu. Vraj mám na viac. Nejaká rada , čo robiť? Ako to riešiť?

janci05
5. aug 2021

Nechodiť s "kamoškami", často na kávu. A hlavne ich nepočúvať.

janai1
5. aug 2021

No a chodia s nim ony alebo ty? Úprimne jedno by mi bolo čo si o vzhľade môjho priateľa myslia kamarátky

autor
5. aug 2021

@janai1 veď jasne, že to mám na salame, len by som chcela docieliť aby už konečne prestali rýpať s tými blbymi rečami.

malinoismum
5. aug 2021

Tak im pošli link na tuto diskusiu 🙂
A tes sa, že si šťastná 🙂 nech Vám to dlho klape ♥️👍🏼

nika23t
5. aug 2021

Podľa Tvojho popisu máš pri sebe skvelého partnera do života. Odporúčam vymenit priblble kamošky, lebo akonáhle by nejaká moja kamarátka povedala jedno zle slovo na môjho manžela, ktorý je v mojich očiach top, tak ona klesne o 10 tried.

allie458
5. aug 2021

Ak je dobrý partner, si s ním šťastná a rozumiete si tak potom by si mala kamarátkam povedať, že sa ti nepáči ako sa o nom vyjadrujú kedže to je človek, ktorého ľúbiš. Normálne na rovinu. Ja som to mala podobné s jednou kamarátkou pretože ona mala z minulosti zlú skúsenost s mojim priatelom a som jej povedala, že ak nebude akceptovať náš vzťah naruší to naše priatelstvo a sú to už 3 roky a v pohode, zmenila názor na môjho priatela postupne.

suge
5. aug 2021

Možno máš správneho partnera, ale nesprávne kamošky.😄

estrella5
5. aug 2021

asi jedine normálne povedať, že si neželáš, aby takto komentovali vzhľad tvojho partnera.. a následne ak by s tým neprestali všetky také poznámky ignorovať. a nechodiť spoločne von aj s partnerom aj s kamarátkami... ale v každom prípade, nechcem robiť nejaké rozbroje a prilievať olej do ohňa, ale napriek tomu, že ja som až príliš úprimný človek (a niekedy poviem aj to čo by som nemusela) nikdy by som si nedovolila komentovať vzhľad partnerov mojich kamarátok.. a to sa mi niektorí naozaj nepáčia 😉 proste je to maximálne nevhodné a zbytočné

annamalaga
5. aug 2021

To keď robí ešte aj IT , to musí byt človek s dobrým zázemím.

maxxim
5. aug 2021

@nika23t excelentné vyjadrenie, 🙂

aspinka
5. aug 2021

Neviem či by som ich nazvala este kamoškami keby takto škaredo rozpravali o niekom na kom mi naozaj záleží. Moja mama vždy hovorila "z peknej misy sa nenaješ" ak je pre teba perspektívny do buducna máš ho rada tak kamaratky nerieš, alebo len tak, ze už na kávu s nimi nepôjdeš 😉

autor
5. aug 2021

@nika23t skúsim to pri najbližšom stretnutí povedať. Možno to zaberie 😄

Inak, aj to zvažujem, že s nimi obmedzím kontakt, aj keď sa poznáme od zakladky. O to viac ma to mrzí. Nerozumiem, prečo vôbec riešia kto ako vyzerá, príde mi to strašné povrchné. A aj tak môj názor nezmenia.

domak2
5. aug 2021

Neviem čo mas za kamošky, ale mojim by som povedala ze sa mi nepáči spravanie ich partnera, jeho výzor by som komentovala možno pred inými kamoškami, určite by som to nepovedala jej, nech vyzerá aj ako quasimodo.

panelacikova
5. aug 2021

zrejme ti závidia, že si spokojná a vyrovnaná. a šťastná.

ivkazba
5. aug 2021

Skutočná kamarátka nebude riešiť vzhľad tvojho priateľa, ale to, či je k tebe dobrý a či si spokojná. Takže až také kamarátky to potom asi nebudú a ja osobne by som vo svojom živote nechcela negatívne osoby.

marcellka32
5. aug 2021

Asi je načase vymeniť "kamošky" ukázali svoju pravú tvár

lamar11
5. aug 2021

Kamarátky sú najväčšie zavistlivky,to mi hovorieval mama,a časom som prišla na to ze hovorila pravdu. Obyčajne ľudské šťastie je tŕňom v oku pre väčšinou ludi. Keby si im hovorila o ňom aký je to grazel atď,už by im jeho výzor nevadil..Mne moja "kamoska" tiež takto ohovarala môjho vtedajsieho, úplne mi ho zhnusila,potom som sa dozvedela ze nechcela zostať sama tak preto,bola som mladá a hlúpa,a hlavne verila "kamoske".
Nenechaj si zničiť pekný vzťah,budeš ľutovať.

katus226
5. aug 2021

Aspon ti ho ziadna nepreberie😁

basullinka
5. aug 2021

Žiť budeš s potencionalnym manželom, nie kamaratkami. Im by som pekne povedala, že si jednoducho neželám, aby komentovali môjho priateľa a nech sa starajú o svoj vztah. Ak by neprestali, tak dovidenia.

tamichloe
5. aug 2021

Aj môj manžel mal takého ,ale kolegu v práci a mu povedal ako môže s takou špatou chodiť ( tým myslel mňa ).... A "ON" je so mnou šťastný 24r aj ja s ním😍,kašli na kamošky....stretka daj na minimum 1x mesačne....aj tak postupne sa prestanete stretávať.... veľa šťastia a nedaj na "kamošky"

gbgb
5. aug 2021

Mozno uz nebudu kamaratkami. 😁

1katus1
5. aug 2021

Vykašli sa na ne. Ak ti neprajú šťastie nie sú to kamarátky ale obyčajne sliepky ktoré omnoho lepšie vidia než uvažujú

iwesska
5. aug 2021

Sranda bude,ked sa stretnete o par rokov,ty budes stastne vydata a oni budu hladat novych nagelovanych frajerov😁 Ked krasa pominie, blbe zostanu stale 😁. Prepac,ale nemam iny vyraz,pre "kamosky", ktore maju nutkavu potrebu davat pravidelne posudky na mojho partnera.

tamichloe
5. aug 2021

@iwesska tak toto si vystihla....a keď o 10 r bude frajer "starnúť" do krásy

dori92
5. aug 2021

Prepac ale to tie tvoje kamaratky musia byt strašne hlupe ze toto dokazu vypustiť, a este pred tebou. Myslim ze by mi to stacilo, urcite by som to s nimi obmedzila, ak nie skoncila. To co za hlupane urazaju druhych a nazyvaju ho nechutnym? Ozaj... Na zváženie.

autor
5. aug 2021

Ono to začalo tým, že som ho vychvalila do nebies, ako sa stará, zaujíma, ako si rozumie s mojim otcom a bratmi.
Najprv kecali, že sme spolu krátko a určite to je len taký krátky románik. Neskôr začali s tým, že či so skaredkom idem na chatu, či toho nudneho iteckara beriem na svadbu. Ale možno to bude tým akých majú ony priateľov(dajme tomu že sú nezodpovední, neustále sa na nich sťažujú, v čom všetkom im nevyhovujú, vek 30+ bývajú s rodičmi,sú spolu sto rokov a žiadne vidiny do budúcna.... to už máme pred 30tkou všetky...) tak neviem, skúsim im to narovinu vysvetliť, buď prestanú s blbymi rečami alebo nech si nájdu inu kamošky,ktorej budú všetko komentovať 😄

autor
5. aug 2021

*kamosku

danka56
5. aug 2021

Riešiť vzhľad je povrchne. Vnímajú to, že si šťastná?
Riešia to, či Ťa obmedzuje, tyra, bije, nepodporuje, nadáva Ti?

annamalaga
5. aug 2021

Aha takže závisť. Závidia ti partnera, ktorý stebou bude chcieť žiť , založiť si rodinu, bývať samostatne a ešte ti aj pomáha. A pritom určite zarobí viac, ako oni možno dokopy. Také kamarátky kopni do riti. A keď budeš mat svadbu rodinu a deti, stejnak nebudeš mať kedy sa im venovať. Problém vyriešený.

spadnutaslivka
5. aug 2021

vyzerá to na závisť. a nielen to. je dosť možné, že predtým mali navrch ony, lebo mali "modelov" a ty si bola dlho bez priateľa, tak si na tebe mastili ego. ich vzťahy sa možno extra nevyvíjajú- nenapredujú a tým pádom si pre nich tŕňom v oku, lebo si šťastná, spokojná a napredujete. Ja som na tom bola trošku podobne, akurát sa jednalo o 1 kamarátku. Celé roky si na mne dvíhala ego a keď som si trúfla vydávať sa skôr ako ona, mala plnú hubu kecov. Konečne sa mi vtedy otvorili oči a nechala som ju tak. Oslobodila som sa od nej a žijem si krásnym spokojným životom, ktorý nie je vždy ľahký, ale nie som na to sama ♥