Žienky nechápem. Možno ja mám divný pohľad na vec, preto si pýtam nestranný názor.
Pracujem v jednej firme, poznám sa s kolegami na mojom oddelení plus pár ľudí z iného oddelenia. Bola som v práci na obede s jednou kolegyňou a sadol si k nám jej známy z iného oddelenia, jedli sme, rozprávali sa. Zistila som, že ten chlap vyštudoval niečo o čom už dlho uvažujem a teraz je čas prihlásiť sa. Hľadala som recenzie na internete ale chcela som sa spýtať aj niekoho priamo koho "poznám" a povie mi úprimný názor. On už nepracuje u nás takže som mu napísala na soc. sieti ale LEN čisto o tej danej veci. Ako sa tam študovalo, aké to tam je atď. Vôbec nič som netajila pred priateľom, veď nemám čo. Videl správy, chcel si to prečítať a teraz sa naštval načo vypisujem iným chlapom.
To som naozaj spravila takú zlú vec?
Samozrejme, že si nespravila nič zlé. Môžem sa opýtať? Ako dlho ste s priateľom spolu?
Ako si si dovolila sa čo i len pozrieť na telefón, nie ešte písať 😀. Ste asi krátko spolu,že?
2 roky, doteraz ani známka žiarlivého správania. Práve preto som sa prekvapila a nechápala, či to je naozaj také hrozné niečo alebo čo sa stalo, že zrazu sa takto správa.
No čo na to povedať. Priateľ je buď chorobne žiarlivý, alebo majetnícky. Asi by mi zapli kontrolky v hlave.
Ja osobne nič zlé na tom nevidím ... začni si viac všímať svojho priateľa, zrejme to zatiaľ dobre hrá, no možne je žiarlivec/manipulátor a s takými je život čisté peklo.
Preco si sa ho neopytala priamo na tom obede a ako si ho nasla?
@domkakvet vtedy som bola len vo fáze, že uvidím či idem vôbec do toho. Vo fáze zvažovania. Tiež sme sa o tom bavili ale len vo forme, že o tom uvažujem, sám navrhol nech sa kľudne pýtam ak mám otázky. Máme spoločnú firemnú skupinu.
Tak potom sa nema dovod hnevat.
a mozno podla seba sudi teba.
@pralinka25 tiez ma to napadlo, z vlastnej skusenosti a hlavne ako autorka pisala ze doteraz nemal taketo “reci”
Mozno len sam robi poza tvoj chrbat nieco podobne “zle” a preto to ocakava aj od teba ;)
Aj ked mas priatela, mas pravo na sukromie. Nemusela si mu nic ukazovat. A absolutne nic zle si neurobila. Nemusis sa ani ospravedlnovat ani citit vinna. Je to jeho problem, ze takuto situaciu nevie spracovat, ved si mu nic netajila a dokonca si mohol konverzaciu precitat.
Blbost si spravila už v momente ked si mu ukázala konverzáciu. Je to tvoja súkromná vec s kým a o čom si píšeš.
Nežijeme v žiadnom kalifáte kde by mala žena sedieť doma v nejakom hábite a v živote neprehovorit s iným chlapom okrem toho svojho.
Žiarlit a zdúvat sa koli tomu ze si si dovolila informovať sa ohľadom školy je naozaj choré.
Ano, vybrala si si nevhodneho partnera...
Je nenormálne aby človek robil scénu pre takéto veci. Mať vzťah neznamená zavrieť sa do bubliny a už s nikým iným opačného pohlavia v živote nekomunikovať.
Ak bola konverzácia slušná a s dotyčným si nepíšeš mesiac v kuse tak priateľova reakcia je mimo.
nie,nespravila si nič zlé....tvoj priateľ je decko....alebo žiarlivec