Priateľ sa na mňa nahneval

31. okt 2023

Nahneval sa na mňa, ale nie hneď, aby mal ešte v noci sex. Nahnevaný bol až ráno, keď sme išli do práce. Teraz ma celý deň ignoruje, nepozrie na telefón. Nepríde mi to v poriadku. Nerozprával sa so mnou. Už zrejme toto nechcem zažívať, lebo mám z toho celý deň smutnú náladu a nebaví ma pozerať na telefón, či sa ozve.

janai1
31. okt 2023

Ako vieš že je nahnevaný? Za to, že v práci nečumí do mobilu a nevypisuje ti?

bessie12
31. okt 2023

Preco si myslis, ze je na teba nahnevany ?? Napr. ja ked som v praci, tak tiez necumim do telefonu. Priatelovi nepisem ani vtedy, ked mam prestavky. Ozvem sa mu az vtedy, ked skoncim. Skor nie.

monro
31. okt 2023

Celý deň? Veď je pol desiatej...

tiezjedna
31. okt 2023

??? Nuda?

viestta
31. okt 2023

Nekontroluj mobil a chod robit nieco uzitocne

alex49
31. okt 2023

Bežné ti cez robotu každých 5 minút odpisuje? Možno mu šéf vynadal, že sa stále hra s telefónom, tak ho musel odložiť.

autor
31. okt 2023

Tak my sme hore od 6tej, ma dovolenku, zvyčajne mi píše každú chvíľku. Takže vidím že to nie je normálne a viem odhadnúť aj to, že sa neozve. Veď sa so mnou vôbec nebavil ráno a odišiel aj do druhej izby.

dzulli1980
31. okt 2023

Prázdniny? ... inak radosť mať takého zamestnanca ... robote sa venuj, s frajerom si to vydiskutuj poobede z očí do očí.

viestta
31. okt 2023

Tak zdvihni zadok, a chod sa ho spytat. Este pred mobilmi ludia normalne zvykli pouzivat usta a usi, ono nie je od veci pouzivat ich aj dnes.

bessie12
31. okt 2023

tiez som hore od 6tej, ja mam dnes volno a priatel je v praci. Napisala som mu len raz dnes, ked som mu oznamila ako sa citim, pretoze mam pocit, ze nieco na mna lezie. Nemam potrebu non stop mu vypisovat. Radsej sa tam venuj praci a nie telefonu .. Ked prides domov, tak si mozte vsetko vydiskutovat.

autor
31. okt 2023

@viestta nie sme spolu na jednej adrese

danyelia
31. okt 2023

A čo tak opýtať sa ho, prečo je nahnevaný? 🤔

danica2711
31. okt 2023

autorka, porovnaj si tieto svoje výroky: "Nahnevaný bol až ráno, keď sme išli do práce." "má dovolenku" "nie sme spolu na jednej adrese" - nezdá sa ti, že si odporujú? Nabudúce, keď si budeš vymýšľať melodrámy, lepšie si to priprav, toto je odfláknuté (a hlúpe)

autor
31. okt 2023

@danica2711 Ok, tak mňa viezol autom do práce, on sa vrátil domov. Môže byť tak? 🤦

kvadrinkaaa
31. okt 2023

Kolko ste spolu, dva mesiace? Ako na nafúkol, tak aj vyfúkne. Nechaj ho, nie je to tvoj problém😀

bessie12
31. okt 2023

Musite byt velmi mladi a byt kratko vo vztahu, inak by ta take prkotiny nerozcarovali 😀

januska12323
31. okt 2023

A nahnevaný je akože prečo? Či len ty si domýšľaš? Možno sa len zle vyspal.

hiro
31. okt 2023

Pani, normalne ani moc necitam taketo vztahove veci ale toto... Ten priatel je teda ale riadny prefikanec 😀

prasiatko30
31. okt 2023

Tak aj ja by som bola nasrata kebyze mam zaviest do roboty mojho zdraveho partnera, ktoremu nic nie je, na siestu do roboty ked ja mam dovolenku. To by som bola teda riadne nasrata, ze svojpravny jedinec nie je schopny nastartovat auto a ist sam do roboty. A potom akoby som dosla domov by som sa vratila do postele a pokracovala v spani, a urcite by som neodpovedala na msges

simca06022011
31. okt 2023

nechapem, uplne si odporujes so vsetkym. Rano odisiel do inej izby, nebyvame spolu, nebavime sa, potom ta zrazu viezol do prace... :D TAK AKO???
Ja ti p oviem jedno, nevyhovuje ti? Najdi si ineho. Zduva sa casto? DEtto. Mozno len nemal naladu cez dovolenku rano vstavat a nemal chut sa vykecavat. A teraz spi :D
Radsej naozaj rob nieco uzitocne, je pol 11tej a cely den sa ti neozyva, to je priam katastrofa.

autor
31. okt 2023

Bože čo vy tu viete vytvoriť 😀 Človek aj oľutuje, že niečo písal 😀 No nič, kaslime na to. Pekný deň všetkým 👋

bessie12
31. okt 2023

zacnes diskusiu a ani poriadne neodpovedas. Mas pravdu, nema zmysel sa s tebou o comkolvek bavit 🤷‍♀️

tiezjedna
31. okt 2023

čo si neprehltla??
Akože sorry, ale napíšeš totálne stupídny úvodný príspevok, z ktorého by ani veštica nevedela nič odtušiť...

bessie12
31. okt 2023

@tiezjedna to bude urcite nejake decko, ktore sa len nudi

domkakvet
31. okt 2023

Preco by mal byt vlastne nahnevany, je na to nejaky dovod?

autor
31. okt 2023

@domkakvet tak ja dôvod nevidím, ale myslím si že on ho má. Je to taká vec, za ktorú by som dúfala, že sa nenahneva, ale tak nahneval sa.

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rebrambora
31. okt 2023

Mate obidvaja 15 alebo je toto vas prvy vztah?
Ved mu preboha napis alebo zavolaj a opytaj sa, co sa vlastne stalo, ze mas pocit, ze je nahnevany. Budes vediet odpoved snad hned a mozete tento problem vyriesit.

domkakvet
31. okt 2023

Tak potom si dal este sex a teraz sa neozve, no od veci, opytaj sa ho co sa stalo a ak ti povie, ze je nahnevany, tak mu povec na co bol potom ten sex.

jaskolka
31. okt 2023

Autorka, píšeš veľmi zmatočne... Ve ér nebol nahnevaný, potom už bol nahnevaný, odišiel do inej izby, ale viezol ta na 6 do prace... Tak neviem, ale keby som sa na dakoho hnevala, tak určite nevstavam ráno, keď mám voľno, aby som ho viezla niekam..
To, ze je nahnevaný, vieš isto, ci si si to len namyslela? A ako vieš, ze je doma? Keď ma dovolenku, možno šiel do mesta, šiel dačo vybaviť, nepozerá v kuse na telefón.
Ty si v práci a máš čas stále "kukať" do mobilu?