Ahojte. Mám priateľa sme spolu skoro rok. Sme každý z iného mesta a tak sa nestretávame pravidelne. Príde on zamnou alebo ja zaním cca raz za dva týždne. Keďže sa stretávame tak pomenej, sme si stále písali. Trápi ma, že sa priateĺ v poslednom čase nevie ani ozvať. Niekoľko dní sa mi neozve a ja stále čakám. Ak sa aj ozve, je to také stručne, niekedy ani neodpíše. Ak mu položím nejakú konkrétnu otázku tak mi často odpíše niečo čo s tým nesúvisí. Povedala som mu, že ak to chce ukončiť tak mi to má normálne oznámiť , ja by som to pochopila. Stále tvrdí, že on ma ľúbi a ja si len namýšľam somariny.Viem, že sme pracujúci ľudia a tak nebudeme vypisovať celý deň ale neozvať sa niekoľko dní? Ani na dobrú noc ...Žijeme v dobe kedy nie je problem dať o sebe vedieť. Baby ja neviem čo si mám o tom myslieť.
Ty si už minule sem písala myslim to isté..neviem akú radu chceš od nás.. asi len že He is not that into you
@lucy4321 ďakujem za názor, pravdepodobne to bude najlepšie riešenie. @bluebriggs ja som tu ešte nič podobné nepísala, asi tu bola podobná téma.
Mne sa "frajer" neozval už 3 mesiace, tipujem ze o nejaký čas sa ozve akoby nič a zas bude mať sladké reči, kktko😂😂 Aj tak ho už mám len na to, že mi občas zaplatí dovču a užívam si s inými. A ešte si myslí, že je nad vecou
Chlapi sú už takí. Prečítaj si knihy od Johna Graya Muži sú z Marsu a ženy z Venuše, aby si lepšie pochopila zmýšľanie mužov a nebola nešťastná, ak ti pár dní ten tvoj nenapíše .
Normalny otvoreny dlhsi rozhovor, povedat mu, ze vo vnimas ako nezaujem. Partner sa takto nesprava. A uz vobec nie na zaciatku, vtedy sme si s teraz uz manzelom pisali nonstop, neviem si predatavit ze by mi par dni nenapísal len tak. A to sme sa videli cca 4x do tyzdna. Aj teraz ked uz sme manzelia a zijeme spolu nejaky ten piatok, si neviem predstavit ze by som napr isla na vikend za rodinou (moja rodina je od nas cez cele slovensko, takže idem pbcas za nimi aj sama) a nepisali/nezavolali si za ten cas.
Toto rozhodne nieje zrely a normálny vztah, takto partneri nefunguju. Bud je extremny introvert a nekomunikativny (ziadne ze enchce sa mu vypisovat, aj zavolat moze a rozprávať), alebo ma niekoho ineho, alebo ta berie len ako zabavku sem tam a vobec ta neberie vazne a nezalezi mu na vasom vzťahu
@verkaveverka A čo tak láska, to ti niečo hovorí? Či si so všetkými užívaš z lásky (k peniazom)? 🙂. S veľkou pravdepodobnosťou si aj on užíva s inými 🙂
@oli18 ďakujem za názor, no mňa to naozaj nebaví.Nechcem sa mu stále ozývať ja a on nič. Nie sme malé deti, aby sme hrali takéto hry kto z koho :/
@klip0 ďakujem pekne,budeme sa musieť porozprávať, ďalej to takto nejde. Chcem vedieť príčinu jeho chovania 🙂
Asi prenho nebudes fraerka,ale iba isty pich... .Nenazyvala by som ho frajerom,takto vztah nema vyzerat a len s nim stacas cas.
Niekedy pricina neexistuje proste mu to takto vyhovuje
@oli18 je to kkt, najprv som mu to jak hlúpa trpela, že so mnou zaobchádza jak s odpadom, teraz už je len vo funkcii kktka, teda toho istého, co sa snažil urobit zo mňa
@marca12 😕 to by ma veľmi bolelo, ak by ma využíval len na to jedno
Bud je s tebou len kvôli sexu, alebo aby občas zahnal nudu a mal spoločnosť. Môj so mnou nie je ani kvôli tomu sexu, lebo dlhodobo nerieši svoje problémy a nie je ho schopný
Tak to aby som to ukončila čo najskôr, len bude ťažké zabudnúť
To chápem, aj u nás začiatky boli krásne. Bola som zalubena a slepá. On vedel, že mu to budem trpieť lebo vedel, že aj doma som videla taky model. Tak to pekne zneuzival po každej jednej stránke, až kým som neotvorila oči a konečne nenazbierala trochu sebaucty. Momentálne som sa niekoľkých zoznamkach úplne otvorene. On na také nechodí, ale moze sa to nejak dozvedieť. Už mi je to jedno, ale nerozidem sa, nech sa rozide on🙂))
@verkaveverka ty už to berieš s nadhľadom že? 🙂 ja som ešte stále zaľubená a potrvá kým sa s tým vysporiadam. Len keby aspoň povedal, že to chce ukončiť alebo že ma neľúbi, ale on si stále stojí za svojim. 😕
Áno, s nadhľadom, lebo ma naučil žiť bez neho. Už ho nevidím ružovo, ale presne takého, aký je. On sa mi pravidelne neozýval a neozýva. Nenapíše, nezavola, ozve sa len ak potrebuje spoločnosť alebo keď sa nudí. O sex záujem už rok a pol nemal. Aj keď som mu to vyčítala, vždy si len nasypal popol na hlavu a tvrdil, že ma veľa prace. A kebyže mu to nevycitam, tak sa tvári, že to je normálka neozvat sa mesiac, dva, tri a nemať sex aj 10r by vydržal. A do krvi sa so mnou bude hádať po tej dlhej odmlke jak ma on luuuuubi😂😂 Chápem, že je to ťažké, keď človek ešte ľúbi. Lenže musíš ľúbiť aj ty seba. Zrejme ta to nenaučili doma (co je aj môj prípad), ale musíme sa to naučiť my samy, iba tak si nájdeme fajn partnera, ktorý nebude zneužívať a bude si nás vážiť
@verkaveverka tak to ma mrzí ako sa k tebe správa. Nikto si takéto správanie nezaslúži. Ja si uvedomujem, že správanie môjho priateľa nie je normálne, ale stále v sebe živím nejakú nádej, stále si myslím, že to bude nakoniec dobre a jeho osvieti😕😕.. hovorí, že ma ľúbi ale jeho správanie tomu nezodpovedá, stále chce mať pravdu on a ja som hysterka ....
@oli18 Neuziva, to viem na 100%😄 On si lásku nezaslúži
Tak ja neviemco cakas, ked nezijete spolu. Vidite sa len obcas a chlapi na nejake dlhe vykecavacky cez telefon fakt nie su. Sme s muzom spolu skoro 17 rokov a stale mi odpoveda dvoma slovami cez whatsapp a proste lepsie to nebude 😂 Ak ta ma rad, treba byvat spolu a neriesit veci na dialku. V tomto veku je to o intenzivnom sexe, spolocne stravenom case, spolocnych priateloch a vyletoch... nie byt kazdy vecer doma sam na kilometre daleko...
@verkaveverka prepáč, ale nazbieranie sebaúcty je to že sa necháš vydrziavat občas nejakou dovolenkou?
Je mi ľúto taký typ žien....
Musis sa naucit,ze laska nehovori,laska su skutku. Nepotrebujem pocut,ze ma lubi,ak tomu jeho skutky nenasvedcuju. Z jeho strany to laska nie je. Mala by si byt s takym,s ktorym je vsetko prirodzene.
On tebou manipuluje a robi to tak,aby si sa ty citila vinna a potom,ked navrhnes rozchod,staci,ak ti povie,ze ta lubi a ty si spokojna. Co na nom lubis?
@marca12 asi máš pravdu, možno sa namne aj dobre baví a dvíha si ego, že aká som naivná a ako som mu na to skočila. Po týchto názorov mám triezvejší pohľad na vec.Škoda len , že nie je schopný povedať pravdu ak kumne nič necíti
@maximilie áno, a nielen nim😂 Chlapov treba využiť kde sa dá, lebo aj tak sú dnes príšerne lakomi, sebecki, veľakrát neschopní v posteli a žene davaju pozornosť len na začiatku. Tak radšej nech mam z toho výhody ja, ako byť len s 1, čo si ma po nejakom čase neváži. Na čo?
@marca12 máš pravdu a toto iste robil aj ten môj mne. Manipuloval. Klamal. Vyhováral sa. Mesiac sa neozval ale luuuuuuubi ma 😂😂 bože jak som bola tupá, že som mu to odpustala
@verkaveverka nic nelutuj,kazda skusenost je dobra
Od cloveka a hlavne chlapa nikdy necakaj pravdu.
@verkaveverka suhlasim s tebou, muzi zeny vyuzivaju na sex spolocnost domace prace.. tak preco ivh nrvyuzit na peniaze?
V tomto pripade sa na to radšej vykasli. Keď má takýto nezaujem už na začiatku asi to nebude perspektívny partner do budúcnosti. Nestracaj čas