Priateľ sa mi neozýva

23. feb 2022

Dobrý deň prajem 🙂... Mám taký problém, priateľ sa na mňa urazil, predposledné správy boli ešte o tom že má miluje a že som jeho všetko, trošku sme sa pochytili. V záplave hnevu som mu napísala nech sa mi už neozýva... Oľutovala som to, veľmi a ospravedlnila som sa mu, no žiadna odozva... Neviem čo mám robiť 😢

aurorastone
23. feb 2022

Počkaj ved jeho to prejde, ak sa naozaj milujete tak snáď nebude ofucany večne

mamickalisticka
23. feb 2022

Keď som ofučana ja, tiež sa neozývam 😂 ale raz sa mi takto frajer neozyval a bol to rozchod bez udania dôvodu

diamond007
23. feb 2022

Môže a nemusí ho to prejsť. Jedného môjho frajera dávno to neprešlo 😅
Podľa povahy a ega

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vetva99
23. feb 2022

bud cakaj, kym sa ozve alebo mu zavolaj. dalsie moznosti asi nie su.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzulli1980
23. feb 2022

Si mu napísala, nech sa Ti neozýva, tak sa Ti neozýva ... to, že si to povedala "v záplave hnevu" nič neospravedlňuje ... či si čakala, že bude kňučať ako psík a doprosovať sa Ti? ... nabudúce si treba stokrát premyslieť, kým čosi povieš ... aj "v záplave hnevu" ... ja osobne nemám rada takéto jednanie, tiež by som sa neozvala.

snazilka_bio_mamka
23. feb 2022

možno má konečne dôvod sa s tebou rozísť a hodiť to všetko na teba 🙂 ale ja som zanevretá voči chlapom, je to len hypotéza

deti95060810
23. feb 2022

druhý krát si daj pozor na ústa...

zmrzlinka2021
23. feb 2022

no zranila si ho... takze len cakaj

danalop
23. feb 2022

Možno sa len urazil a chce ťa proste nechať trocha vydusiť. Ono chlapi znášajú také slová ťažko, ešte počkaj

pribinak
23. feb 2022

Ak ho máš rada a chceš ten vzťah obnoviť tak odlož hrdosť a zavolaj mu
Buď ti dvihne a vydiskutujete si to, alebo nie a budeš vedieť, že je koniec

Do budúcna poučenie, že treba si premyslieť čo tomu druhému poviem a aké to bude mat následky

dadulamamula
23. feb 2022

Skus napísať prečo sa urazil aspoň v skratke. Lebo ťažko povedať, či je oprávnený sa uraziť.. Ale aj ja keď sa urazim nekomunikujem, ale tiež záleží o co ide.

lintu
23. feb 2022

Ked nebude dvihat telefon, mozes este napriklad ist za nim.

autor
23. feb 2022

Jeden deň sa urazil že som mu málo písala, a na druhý keď ma to už nahnevalo, napísala som mu že sa mi už ozývať nemusí... Áno, poslúchol ma doslova ...mohol mi aspoň napísať nech mu dám pokoj alebo čo, a nie sa takto odmlčal

bosorka2302
23. feb 2022

A ako dlho sa uz neozyva? Muzom trva dlhsie pokial im opadne ego. Ospravedlnila si sa tak uz len cakat kedy a ci ho to prejde

autor
23. feb 2022

@bosorka2302 ....dva týždne

h2
23. feb 2022

Počkaj, on sa urazil, že si mu málo písala? A neozýva sa dva týždne? Joj, dievča, kašli naňho. Nájdi si niekoho normálneho.

bosorka2302
23. feb 2022

No to trestanie tichom ti uz niekedy urobil? Je to aj znak manipulatora tak bacha na to. 2 tyzdne su riadne dlha doba. Ja by som pockala a keby sa ozval by som s nim vazne hodila rec.

autor
23. feb 2022

@bosorka2302 nie, teraz je to prvý krát, ale je to aj náš prvý vážnejší konflikt, keby už so mnou nechce byť tak by som to brala, len nech mi to povie na rovinu a nie takto to riešiť.

autor
23. feb 2022

@h2 ono je to ťažko, ale asi budem musieť

bosorka2302
23. feb 2022

Tak nie kazdy muz je vyzrety. Ja som raz mala takeho co sa takto urazal za kazdu somarinu . Najprv sa neozval tyzden, po dalsom konfliktu 2 tyzdne, potom pri dalsom mesiac a po 3 rokoch vztahu nemal problem sa aj 2 mes neizvat po hadke. Ja som zas v tomto svojska nepisem,nevtueram sa..ked som si vedoma svohej chyby tak som sa ospravedlnila a inak nic. Samozrejme som potom ten vztah ukoncila kedze to trestanie tichom z jeho strany bolo caste

monro
23. feb 2022

2 tyzdne je uz dlho. Moj ma raz 3 dni ignoroval, lebo som ho vraj zlostila. Ja som ale nevydrzala a zavolala som mu a veci sme si vysvetlili.

autor
23. feb 2022

@bosorka2302 tak to ťa aj tak obdivujem, ako si to dlho s ním dala...ja viem, keď sme zamilované 🤔... dobre viem,že som to prehnala aj ja, ale už má po tridsiatke, tak by som čakala že už vyzretý bude.

bosorka2302
23. feb 2022

Veru aj ten moj mal po 30tke a ak je manipulator tak totp robi casto a vek s tym vobec nesuvisi. Zalezi aj na com ste sa pohadalim ci nieco vazne alebo banalita

autor
23. feb 2022

@bosorka2302 zo začiatku to bola úplná banalita, neozvala som sa jeden deň tak ako bol zvyknutý, potom keď už som mala toho dosť napísala som čo som napísala...Mrzí ma to, no nezmením to už... Ospravedlnila som sa a to nie jeden krát.

petricka22
23. feb 2022

No veru, po dvoch tyzdnoch by som sa mu uz ani ja neozvala a nestala uz viac o neho. Nepochopim, ako sa takto moze niekto urazit. Moze mat takyto clovek niekoho naozaj rad? Takto sa problemy neriesia…

karolinakr
23. feb 2022

Nazov diskusie: Priatel sa mi neozýva.Treba zistiť, či je este stále priateĺ

autor
23. feb 2022

@karolinakr to by som aj ja rada vedela na čom som

autor
23. feb 2022

@petricka22 áno, viem, že som aj ja urobila chybu, ale aby som mu nestála ani za jednu správu keď tvrdil, že má miluje najviac na svete