Dobrý deň mám 20 rokov ,priateľ 35 pracuje v zahraničí a chodí každý mesiac domov sme spolu 3 mesiace a neviem čo si mám o ňom myslieť .. začal mi proste zakazovať aby som nechodila von a že mám sa rozhodnúť či on alebo kamaráti .. ale čo mám robiť keď on nie je na Sk ? Keby je na Sk tak by som trávila čas s ním . Zobral ma na dovolenku toto leto a cítila som sa dobre pri ňom .. ale toto je moc ..Keď mi volá a vidí že som vonku tak mi hneď vypne telefón.. a už sú hádky .. Pri tom ho mám rada naozaj ale toto chovanie mi strašne vadí na začiatku sa takto nechoval..ako by ste sa zachovali vy ? 🤔
@nikulik1471 nebol by môj priateľ.
ja by som sa do takej situácie nedostala. ani ak by bol na svk…
@nikulik1471 uteč a rýchlo. Obyčajný manipulant.
Toto bude len horšie...
@nikulik1471 Rozchodom by som sa zachovala a nejaký vzťah na diaľku by ma ani nebavil.
Ale garantujem ti, že to bude už len horšie.
Po pár mesiacoch hádky? Nie takto sa zrelý muž nespráva a to ti hovorím ako žena s rovnakým vekovým rozdielom.Tiež som mala vtedy 21.
Ste spolu len tri mesiace, to je stále začiatok a už sa správa ako debil. Zachviľu ti začne rozkazovať čo si máš obliecť.
Vybrala by som si - zivot. To c ti ponuka on je " zlata klietka" ( mozno len drotena🤣🤣)a dovolenkou ti chce zalepit oci a usta.
pošli ho zavčasu do zadku somára starého...
načo ti je chlap starší od teba o 15 rokov... a ešte čo je horšie s takýmto správaním...si myslíš že on sa časom zmení? alebo dokonca v manželstve, alebo keď budete mať bábo? nikdy sa nezmení...
@nikulik1471 jednoznačne rozchod, nemáš nad čím ani uvažovať
@nikulik1471 Máš 20 rokov,celý život pred sebou,naozaj ti je toto treba? Ste spolu 3 mesiace,mal by ťa na rukách nosiť a namiesto toho ti tu ide rozkazovať a manipulovať tebou 🤦🏻♀️ Rozíď sa s ním a buď rada,že si s ním stratila len 3 mesiace,radšej byť sama ako byť vo vzťahu s takýmto kktom..
@nikulik1471 pises ze na zaciatku sa takto nechoval-a to je kedy, ked ste spolu 3 mesiace a este na dialku? Toto je este len zaciatok vztahu a uz je o nicom, takze chova sa tak od zaciatku. Ukoncit cim skor.
@deti95060810 ba, zmení. bude to ešte horšie…
Mám tu napísať čo dokáže taký manipulátor ? Preč od neho
3 mesiace a toto?Dievča, utekala by som. Tento chlap nie je psychicky ok. Ani nad ním nepremýšľaj, zachráň sa☝️
Ešteže sú to len 3 mesiace,len v tomto vidím veľké plus. Bež dievča,utekaj rýchlo preč!!! Ukážkový manipulátor a (neodborne) .uj 🙄.
@nikulik1471 ako Ti píšu baby, utekaj od neho. Ja mám vlastnú skúsenosť a nie dobrú. To, že Ťa zobral na dovolenku je super, ale nenechaj sa zaslepit.
Moja otazka znie: Das si poradit?
Tak ako ti radia vyššie. Dokažeš to s nim ukončiť? Preto, že izolovanie a kontrola su jasy red flag? Ak ta na zaciatku zahrnal pozornostou, tak to bol love bombing, aby si ta ziskal. Napr. dovolenka... Tuzis byt tak rozmaznavana? Dokazes tomu odolat?
Lebo on nedokaze odolat tomu, aby si bola iba jeho hrackou. Nie ze ty, ale akakolvek ina zena. Ku kazdej by sa spraval rovnako.
@nikulik1471 jednoznačne rozchod! Zažila som to v mladosti.
Boli ste spolu 12x a už ti riadi život? On má 35, je zamestnaný, ty 20 chceš sa baviť...
@nikulik1471 nehnevaj sa, ale dospely clovek 35 ročný normálny, ma rodinu, alebo hľadá partnerku tak 29 cca.
Ak si hľadá pre neho nevyzretu ženu, teda v tvojom veku, dobre vie ze 20tku este ohuri, oklame a bude pre ňu super boy, a bude ho poslúchať. 3ptnicka by mu ukázala stredny prst. Presne preto, si ta vybral. Pre nič iné.
Ty môžeš byť super baba ale nie pre 35 ročného.
@nikulik1471 je to manipulátor....teraz ti zakazuje kamarátov...ale čakaj,že časom sa to presunie aj na rodinu...ako zvládneš nevidieť rodičov... súrodencov...izoluje ťa od všetkých ,aby ťa mal iba pre seba...chvíľu to môže byť romantické...ale neskôr,keď budeš sama a nebudeš sa môcť s nikým porozprávať,bude ti do plaču
@nikulik1471 si dospela svojpravna osoba, priatel ti nema co zakazovat ani rozkazovat. To do vztahu rozhodne nepatri a ani do manzelstva. Ak sa predsa len rozhodnes v tom pokracovat, potom neplac.
20-rocna?, utekaj, mas cely zivot pred sebou, uzivaj si ho s rovesnikmi a do vztahu chod az ovela neskor, nikam sa neponahlaj, a hlavne nie s takymto pacientom
Mas 20 a mate vztah na dialku … co Ti na nom imponuje? Peniaze, dovolenky a bavorak? Takyto vztah Ti neporiesi zivot, lebo nakoniec ostanes ako truba bez zazemia s holym zadkom. Mladu naivnu moze manipulovat, normalna zena, kt stoji na vlastnych nohach ho po miesiaci podobnych vystupov posle do …
@derdia Nič v zlom, ale toto škatuľkovanie je už fakt otrepané.
Tiež som mala 21 a rovesníci sú pre mňa stále deti.
Problém nie je vek, ale jeho povaha.
Manipulátora som zažila 19 ročného takže vekom to nebude.
Ja mám o 14 rokov staršieho manžela a nič takéto nerobí.
@nikulik1471 ty sa nemas rozhodnut medzi nim a kamaratmi. Ty sa mas rozhodnut medzi tym zit ako pes na retazi alebo byt svojpravnou.
Ste spolu tri mesiace a dava ti podmienky? Aspon mas moznost zist z kratsej cesty..
@nikulik1471 no tak vieme aspoň, prečo bol doteraz sám a už ma 35.
35 rocny psychos a ziarlivec si najde mladu zabu, aby ju mohol manipulovat. Zakazuje ti preto, ze je ziarlivy. Od ziarlivcov treba utekat. Naco ti je vztah na dialku? On si ma pomaly zakladat rodinu, ty mas 10 rokov cas.
zachovala by som sa tak, ze by uz nebol moj priatel.