Ahojte možno to tu nepatri ale nemam sa ským porozpravať a potrebujem radu :( .. mam priateľa s ktorým som 6 rokov poslednu dobu sa sprava čudne a ked chce isť niekam von tak mi to zataji .. ja sa potom rozčulim a plačem lebo som veľmi citliva :( .. on mi začne nadavať aka som uboha že hram na citit a tak .. pred 2 týdnami mi jedno dievča napisalo že či viem že moj priatel jej stale večer prezvana to som mu odpustila a slubil že to nespravi ale teraz sa sprava strašne hrozne som uplne v horznom stave .. neviem čo robiť stale plačem .. keby to bolo take lahke že sa s nim rozidem ale som tehotna mesiac :( . prepačte za chyby ☹
@mirkava lenže aj ked si s nim sadnem a rozpravam tak mi povie že hovorim somariny, začne nadavať a tak .. ☹
@hviezdicka500 vie ze si tehotná? nech ti on povie ako si predstavuje vas vztah dalej
@hviezdicka500 suhlasim s mirkava. Preco ti taji ked ide von? Nepovedal dovod?
vie o tom ešte len včera mi slubil že ma nebude stresovať a tak a už dnes mi vravi že pridem večer a nakoniec mi kamoška volala a vrai že on išiel na vlak niekde preč .. a nie to mi nechce povedať prečo mi klame :(
@hviezdicka500 suhlasim s nazorom, ze ak podla neho hovoris hluposti ty, vyzvi ho, ze budes ticho a nech povie on, ako si vsetko predstavuje dalej. Ci chce byt s tebou a dietatom, ak ano, ci planuje byt doma alebo stale niekam odchadzat a klamat, aky chce byt vzor dietatu alebo ci si mas zariadit zivot podla seba, pretoze naozaj potrebujes vediet, co robit,aby to nebolo dalej len horsie. Kolko mate obaja rokov? Byvate spolu? Pracuje? Chce to dieta?
@hviezdicka500... Môj názor?....chodí za inou
@luvika ja mám 20 on 22 a pracuje .. nebývame spolu ano chceli sme ho ale odrazu je iny sprava inak proste ja ho nespoznávam ☹
@hviezdicka500 máte zvláštny vzťah, ked nevieš kde chodí a čo robí, nemusí sa ti úplne spovedat, ale mala by si vediet kam ide.... skus ho vytiahnut niekam von... sviečky, večera a uprimne sa porozprávať.... alebo skus spraviť to čo on, chod niekam na víkend tak aby nevedel kde si, ptotom budeš viedieť či mu na tebe záleží, či mu budeš chýbať... je to ťažká situácia a držim palce
@mirkava lenže to je to ked pojdem vonku tak sa hned namna vyvrieska kde som bola a tak ☹
@hviezdicka500 musí sa vyjadriť čo chce dalej inak sa nepohnes a utrápiš sa
@mirkava vie dobre že sa trapim .. pred rokom tiež ma tak trapil od vtedy som sa tak natrapila že chodim k lekarke lebo mam Tetániu od nervov a tak proste ma všetko chytilo .. ja mu všetko odpúšťam ale už nevladzem .. milujem ho ale fakt neviem ako dalej ☹
@hviezdicka500 on je mlady, nevybujačený... sorry, ale on má 22, ty 20, ste spolu 6 rokov, nikoho iného nezažil, tak sa nečuduj, že sa mu zapaľujú lýtka.... na 1000 chodí za inou, a keď nie, tak skúša pričuchnúť k inej sukni... nudí sa s tebou a poterebuje mať iné zážitky, jednoducho "zmeniť obrázky".. a to, že si tehotná, mu na nálade zrovna nepridalo, že?
zariaď sa sama podľa seba - buď s dieťaťom, alebo bez neho, ale SAMA. Toto nie je partner do života
@hviezdicka500 okrem rozhovoru tazko cosi poradit ine...mozem ti dat len jednu skutocnu radu a to, nevycitaj, nekric, neplac, nepros...toto vsetko muzi neznasaju a potom je to len horsie, pridu hadky atd. Skus sa teraz zamerat na babatko, tes sa, bud castejsie s rodinou, rodicmi, ak mas,so surodencami, kamoskami, jednoducho s ludmi, pri ktorych sa citis v pohode a stastne. Vsetky tieto pocity sa od zaciatku podpisu aj na tvojom babatku, tak sa snaz byt co najviac v pohode a nechaj ty svojho priatela bojovat o vas a nie naopak. Ak o vas bojovat nebude, ver ze nestoji za to a nezasluzi si byt s vami. Je to tazke, ak clovek lubi, ale ty mas novy zmysel zivota, dietatko a zameraj vsetku svoju snahu teraz na neho. Samozrejme ak tvoj priatel prejavi zaujem, opatuj mu to a daj mu pocit, ze si to vazis, ale ak neprejavi, nedoprosuj sa mu.
@lienkafoj ked som mu povedala že som tehotna tak ako bol šťastný ale po par dnoch už mu to bolo jedno a kašľal na mna ..
@hviezdicka500 tak potom sa velmi čudujem ze si este s nim.... my zeny sme také "hlupe" a milujeme aj ked nam muzi ublizuju..... je si tebou istý a vie že ho neopustíš.... skus ho vyviesť z omylu, skus sa zbalit a ist na víked prec k rodičom, ku kamoške, hocikde a nech sa trápi on a ak mu na tebe záleži tak sa trápiť bude... a ak nie tak ti nestojí za tvoje nervy, myslí na babo ono za to nemoze a to ze sa trpis mu nerobi dobre... viem že to vobec nie je lahke ale musis nieco urobit...
@luvika pokusim sa hoci to bude veľmi tažké :(
@hviezdicka500 no, to hovorí za všetko, nehovorím, že by ťa mal ofukovať ako krehotinku teraz, ale životný partner sa všeobecne správa inak... pusti ho k vode, porozprávaj sa vašimi o tvojej sitácii, nikdy sa kaša neje taká horúca ako sa uvarí
@lienkafoj budem sa snažiť :( a ďakujem vam všetkým za to ako ma chapete ☹
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/sebanicitelky/ pocitaj si tuto, tam su baby, ktore zazili a PREKONALI vselico. Drz sa
@mirkava nebyvaju spolu,predpokladam ze byva este s rodicmi...ja navrhujem par dni ho dobre odignorovat a nedvihat mobil, neozyvat sa a ked chlapec nakluse za nou,co sa deje,s uplnym kludom by som mu povedala, ze Prepac, ale kedze vidim,ze ty o mna nestojis, preco by som mala ja o teba? Ja by som ho dost teda trapila, nie krikom ci placom, ale uplne ja by som ho asi este dodeptala, dala mu pocit,ze ho nepotrebujem a viem si zivot zariadit aj bez neho, s pokojom,chladom a lahkostou, pretoze muz cim ma zenu istejsiu,tym menej javi o nu zaujem a naopak. Ked vidi,ze je stastna aj bez neho,ze ma svoje konicky,kamosky a necaka ako psik,kedy sa jej ozve,presne vtedy sa on stane jej "otrokom" 🙂
@luvika no ved on mi ani nevola iba ja jemu viem zavolať a tak inak keby jasa neozvem tak on sa neozve
@hviezdicka500 najprv sa s nim porozpravat ako si predstavuje vasu buducnost, co idete robit, zobrat sa alebo zit spolu a podla toho sa zariad, ak mmas podporu u rodicov, tak sa na neho vykasli, pretoze budes iba trpiet, lahko sa to hovori, ale tazsie realizuje, rodicom povedy, ze sa nejdete brat a ani spolu byvaat, ze ty ostanes u vasich a on nech sa ukaze ci vobec ma zaujem o teba a dieta, aj ked si myslim, ze do zivota nic moc on ,pretoze ako baby pisalai potrebuje sa vyblaznit, doteraz to nestihol, kedze je mlady a sest rokov ste spolu nemal cas, a teraz u asi zachutilo aj ine masko, keby ste boi spolu iba by si trpela, pretoze ked ti teraz klame tak to bude iba horsie a horsie, hlavu ti bude balamutit omackami, chvilu ta to mozno bude bavit, ale dlho nevydrzis trpiet jeho vyjazdy a ty budes trpiet
si mlada mas zivot pred sebou, teraz je to pre teba tazsie lebo cakate male, ale nie si ani prva ani posledna, co by bola bez chlapa a casom si uricte najdes normalneho rodinne zalozeneho a nie flakaca a lamaca zenskych srdc
@hviezdicka500 no ved naco ti ma volat,ked vie,ze zavolas ty? Prave to pisem,treba mu sokovu terapiu,prestat sa snazit a robit to co doteraz,nechaj teraz ty jeho toto vsetko robit a ak to on nezacne,tu snahu,budes mat jasny dokaz,ze s tymto muzom nema zmysel byt dalej.
@traffic keby to tak bola pravda :( .. no lenže medzi tými 6 rokmi sme sa rozišli preto lebo ma podviedola potom som mu to odpustila .. som hlúpa že som mu na to všetko skočila ☹
môj nazor odid kym je čas nieje to zrely na vzťah a už vôbec nie do manželstva a to že ho miluješ na to zabudni on teba už asi nie inač by ti neklamal kam ide stale z niekym telefonuje a myslim že ked mu povieš že si tehotna posledny klinec do rakvy že odide nadobro vieš 22 ročny no chapeš to ešte nič v živote neprežil to je ešte nevybureny zbytočne budeš stracať čas nema to vyznam povedz mu všetko na rovinu uvidiš ako sa zatvari a čo dalej ale veľmi s nim nerataj môj osobny nazor zariad sa podľa seba od neho asi nemôžeš nič čakať.
@hviezdicka500 on ti ani zavolat nevie? Stale ti nic nedocvaklo? Jaj zlatko ty sa este naplaces..
@mirkava na to dieťatko sa teším a nevymením ho nikdy hoci by som mala byť sama .. ale trapi ma on :(
@dilino zajtra sa s nim porozpravam a poviem mu všetko čo si myslím .. dufam že to dobre dopadne
@hviezdicka500 sadnut a porozprávať sa....