Priateľ s nami nechce žiť

2. apr 2022

Prosím o názor či preháňam, ako by ste sa zachovali vy? Nemyslela som si že sem niekedy napíšem ale som už zúfalá....
S partnerom máme dvojročné dieťa a ďalšie na ceste... avšak partner žije a pracuje v inom meste (býva s rodičmi). Bude mať pomaly 40 rokov... Vlastníme byt v menšom meste niekoľko stoviek kilometrov ďalej, takže dochádza len na víkendy, v podstate odkedy sa poznáme...
Žiaľ našou nezodpovednosťou sa mi podarilo nechcene znova otehotnieť ...z čoho mám hrozné výčitky ,však
myslela som si že s druhým dieťaťom sa už konečne uvedomí a nájde si prácu tu ( nebol by to problém) ...on to však odmieta a keď som mu dala ultimátum, povedal že buď sa nastahujeme tam (do podnájmu, bez úspor s dvomi deťmi...myslim že by sme to ledva finančne ustáli)ale on k nám nepríde, takže v podstate radšej ukončí náš vzťah.... ešte dodám že nijako extra nezarába takže o to, že ma veľmi výhodnú prácu sa nejedná

tosomja
2. apr 2022

Nechápem ako si si predstavovala budúcnosť, a vlastne celý vzťah založený na stretávaní sa len o víkendoch a z toho "vznikli" dve deti...kde si mala hlavu? Čo ti narátal, keď si sa podvolila mať s ním deti? Veď deti by nemali byť počaté v neuspotiadanom vzťahu, aspoň spoločné bývanie, aspoň rok spolužitia, spoznania jeden druhého, , rozprávať sa o budúcnosti, zodpovednosti. No čudujem a ti, že to riešiš až teraz po druhom dieťati a nie hneď ked ste si ľahli prvýkrát do postele.
Buď sa presťahuj a byt daj do prenájmu, máš aspoň niečo, kde sa môžeš vrátiť, a on nech vás živí, keď chce aby si išla za ním. Alebo choďte každý svojou cestou a on nech ti platí na deti, alebo sa presťahuje on a bude ti prispievať. Iné možnosti veľmi nie sú.

zuzana9393
2. apr 2022

Uf no on o vas zial velky zaujem nema, nie je mamickar?

karhu
2. apr 2022

si si ista, ze je to priatel?
nechodil k tebe cez tie vikendy len na mecheche? ma vobec zaujem o dieta, deti? asi by bolo nacase sustredit sa na seba, deti a neriesit muza s ktorym vlastne ani nie si..

alexka89
2. apr 2022

40a ešte žije s rodičmi a chce silou mocou ostať pri nich i keď má ženu a 2decka....to načo si s takým deti robila ..a ešte ak z iného mesta vzdialeného dosť km ...príde raz do týždňa 😆:d to načo taký chlapy hľadajú ženy a tvária sa ako oni budú zodpovedný a narobia furu deti...na ktoré sa potom vybodnu

liljana
2. apr 2022

Nechapem, ako vlastnite byt v jednom meste, ak byva a pracuje v stovky km vzdialenom inom meste. To je tvoj, alebo spolocny a preco kupoval byt v meste, kde okrem teba (deti prisli neskor) nic nema a nechce mat?

ankasek
2. apr 2022

A čo ako chceš počuť? Vlastnou blbosťou si doplatila na frajera, tak si to musíš vyžrať.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
2. apr 2022

No...nechcela som ti nakladat prva. Ale ty vobec pouzivas mozog? Takto si zavarit... Slobodna matka s 2 dermi,bez partnera. Urcite sa v starostlivosti nepretrhne. Doma mu mamicka, vari, perie..dobre si to mlady muz zariadil. A rada? Tu sa radit uz neda. On sa vyprazdnil a jeho rola vo vasom vztahu skoncila. Ste obaja velmi nezodpovedni. Len si neurob dalsie dieta.

katulienocka999
2. apr 2022

😳 Ochh.. Tak tomuto sa sa ťažko povedať vzťah..z môjho pohľadu mas proste známosť na sex cez víkend a ako bonus 2 dieťa ma ceste 🤦‍♀️ toto je čistá katastrofa... Ak to nejak chcete posunúť dalej jedine si sadnúť a sa natvrdo porozprávať a ist byvat ku seba.. Jemu očividne na tebe a deťoch nezalezi ked nema ani len kúsok v sebe, aby s tebou byval a daval ti take ultimatum

liljana
2. apr 2022

Ocividne sa neviete ani kvoli detom dohodnut, ci budete byvat v tvojom alebo jeho rodnom meste. A kvoli tomu vam nevadi ani rozchod.

mable123
2. apr 2022

Asi mu tak dobre nenavaris, neupraces, neoperes neposkrabkas za usko ako jeho mama... 40 rocny chlap kt. byva s rodicmi a pritom ma dieta je Ťuťo. To ze zarobi menej nevadi, ale to ze za 20 rokov neusetril cosi a spravi Ti druhe dieta bez toho aby sa uvedomil je dost zle. Uprimne o takeho neschopneho chlapa by som ani kabelku neoprela....

kinderzwillinge
2. apr 2022

Neplanovala by som s nim spolocnu buducnost a ostatne nekomentujem..

danica2711
2. apr 2022

prepáč, ale doteraz si sa správala ako nezodpovedný, zaslepený blbec, a teraz chceš rozumnú radu? No máš 3 možnosti: buď ho pošleš do prdele (najrozumnejší variant) alebo sa presťahuješ za ním (blbosť) alebo zachováš doterajší "stav ideál". Ale každopádne skús zapojiť do akcie rozum

jaskolka
2. apr 2022

Toto nie je vzťah, aspoň nie z jeho strany. Proste víkendová návšteva, vznikli dve deti, o ktoré on tiež záujem extra zrejme nemá.Nechve s vami žiť, sam ti to povedal.
Co chceš počuť? Co chceš zachraňovať? Maximálne výživné na dve deti dosiahnuť, ale on s vami žiť nebude nikdy. Nechcel to, nechce a chcieť nebude. Škoda ze ti to Nenapadlo riesut skôr ako vôbec prišlo prvé dieťa, že toto milujúci partner a otec nebude
Skrátka si a budeš slobodná mama už s dvoma deťmi. Kruté, ale aj sama si za to môžeš. Teraz nič okrem po zbierania síl a dosiahnutia výživného nemôžeš robiť
Lebo iná cesta nie je

kitycat
2. apr 2022

Vobec by som s nim nepocitala. Vybav si vyzivne, ak prispieva dost tak do toho neryp. Ale tahat takehoto chlapa nie len do postele ale aj do spol9cneho byvania je samovrazda.

Bola si nieked predtym u jeho rodicov na prespacku? Na Vianoce? Ako sa tam chova? Pomaha ci nepomaha? Ak to nevies, vyuzi Velku noc a nasackuj sa tam na predlzeny vikend. Bude cas na rozhovor a pozorovanie, ale obavam sa, ze jeho pristahovanim ziskas tretie decko...

simsalabim
2. apr 2022

Fiha, tak ja byt matka tohto chlapa, sama mu pobalim kufor a poslem k zene 🤬

lopka1313
2. apr 2022

Mna zaujalo, preco Ty zijes s detmi niekolko stoviek km dalej od neho a uz si davno ten byt nepredala a nekupila nieco pri nom. Ved ked ste partneri, tak riesite spolocne byvanie najneskor v case prveho tehotenstva.
Ja som sa kvoli priatelovi stahovala 400 km z vlastneho bytu do jeho. Lebo ina moznost, ktoru on pripustal bola jedine byt nadalej od seba a vidat sa obcas cez vikendy. On sa odmietol prestahovat ku mne. A pritom, z mojho mesta to ma aj ovela blizsie ku svojim rodicom (tiez pupocna snura), aj pracu by tu vedel riesit bez zmeny firmy (ja som menila aj komplet pracu), ale proste nechcel. Tak som sla ja za nim. A to ani deti nemame ani necakame. Proste som sla a posunula nas vztah.
Vy mate dieta, dalsie na ceste a Ty sa odmietas pohnut z miesta, ked on nechce menit pracu? CO Ta drzi tam, kde si? Ved chod za nim, prenajmi vas byt, spolu si prenajmite iny a uvidite. Tak to nikdy nezistis aky je, ak spolu nebudete byvat, Tvoje deti nespoznaju vlastneho otca (nebudu mat priklad v zivote, ako funguje zdravy vztah) a Ty nezistis, ci ma vyznam zit v takom vztahu nevztahu (aj napriek 2 spolocnym detom).

luccija
2. apr 2022

Dúfam, že to nie si ty čo tu už viac x písala, že partner pred nočnou musí ísť k rodičom, aby chudáčik ráno necestoval po tme, po dennej zase k rodičom a pod ..veď dieťaťa by sedel.Uz vtedy sme Ti písali, že je rozmaznany fracek a ty slobodná mama, ktorá žije sama s dieťaťom.
Byt by som predala, prenajala a treba ísť bližšie k jeho praci a byť spolu.Nejaky dovod prečo chce, aby ste išli musí byť ...veď chce byť s Vami, ale ty máš prísť tam

heln
2. apr 2022

ahoj, nechapem preco ti tu vsetky nakladaju, sama najlepsie vies v akej si muke... otehotnela si, stalo sa...
asi si predpokladala ze priatel vezme zodpovednost a prestahuje sa ku vam...
otazka je koho je ten byt ktory vlastnite a kde to je tu a tam, tiez preco nechces ist ty k nemu?
na druhej strane on to asi velmi nemysli vazne ked sa nechce prestahovat alebo hladat riesenie, takze to asi nieje najidealnejsi partner.
asi by som to nechala trochu odlezat a potom s nim skusila hladat riesenia, ak by to neslo tak od neho ziadat vyzivne a nech si byva doma s mamkou, ved cely tyzden si aj tak doma sama, tak to zvladnes aj bez neho.

thoughtfulweirdo
2. apr 2022

Máte medzi sebou obrovské nedorozumenie. Vy nemáte žiaden vzťah, nie je to tvoj priateľ. Si akurát slečna, ku ktorej zvykol cez víkendy zaskočiť na prietrtky a omylom ju dvakrát oplodnil. Tam nie je z jeho strany žiadna láska a teda očividne je to nepoužiteľný človek do života, neupínaj sa už na neho. Daj súdom určiť výživné na deti a dovi dopo. Všetkým trom vám bude lepšie, keď prestanete čakať na niečo, čo od neho nikdy nedostanete.

sasa1310
2. apr 2022

Odporúčam spraviť ešte tretie dieťa. Pri prvom nechce s vami bývať, teraz si zistila, že ani pri druhom. Treba skúsiť ďalšie a naivne veriť, že sa tak stane pri tom treťom. No nie?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katarinka89
2. apr 2022

Mamička komfort mu evidentne vyhovuje- riešení je viac no musíš sa rozhodnúť pre teba najvýhodnejšie

lenvam
2. apr 2022

Poznáš jeho rodičov? Určite s nimi žije?No neviem, neviem. Kolky ťahali dva rodinné životy v iných mestach

autor
2. apr 2022

Ďakujem za niektoré nápomocné komentáre, potrebovala som aspoň iný pohľad na vec, niekoho kto sa vie vžiť do mojej situácie, žiaľ s rodinou sa o tom rozprávať nemôžem. A vlastne chcem len urobiť všetko správne pre šťastie svojich detí, preto som chcela názor iných matiek. A ďakujem aj tým ktoré sú schopné ponižovať človeka v nešťastí. Prajem veľa šťastia v živote. A nie, nepísala som sem ešte nikdy ,ako pani hore tvrdila , a už ani nebudem.

sasa1310
2. apr 2022

@lenvam aj mňa to napadlo, že ona je len naivná bokovka.

bu1bu
2. apr 2022

Ten chlap je priam geniálny !!! Komfort od mamičky čo sa týka bývania, sex od frajerky, žiadna starosť čo sa týka deti… toho majú chlapi podobného rangu asi ako modlu… výborne si to chlapčisko vymyslel, klobúk dole…
A teraz vážne… ty chceš takého chlapa?! Fakt?! Kašľala by som na neho, vybavila výživné, aj na seba ako slobodnú matku a hajde nech si ide..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
2. apr 2022

Choď za frajerom tam kde žije.

luccija
2. apr 2022

Čo chce on už vieš...dôležité je čo chces ty