Priateľ pozval novú susedu na návštevu

ona12
2. sep 2018

Ahojte ako môj priateľ prišiel domov s tým že máme novú susedu ,že ju pozval na návštevu...ako nepríde vám to čudné?To ako by sa cítil on a priviedla by som si suseda na kávu.Nehovorila som mu ešte nič ale nervy mám.

pribinak
2. sep 2018

Nerob zbytočnú drámu, este môžete byt do re kamosky.

candii
2. sep 2018

Nebud prehnane ziarliva 😉

pragmaticka
2. sep 2018

Super!!nemala by som nic proti..nikdy nie je na skodu udrziavat so susedmi dobre vztahy..a co ty vies mozno z vas budu aj super kamosky!

klaudia_kaja
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beky1813
2. sep 2018

Akoze na nu ziarlis? Ci kde je problem? Kedysi to bolo uplne bezne a ja lutujem, ze ked sme sem dosli, tak sme sa nesli predstavit susedom

pribinak
2. sep 2018

@klaudia_kaja kedysi bolo uplne normalne, ze ludia ked sa prisťahovali, ze sa predstavovali, zoznamovali
V zahranici su normalne party. My s muzimsme žili v zahranici, a nie tok. Nad najbližší sused urobil garden party a vsetci sme sy zoznámili
Ma to velke výhody: potrebujes postrážiť dieta? Postrážiť psa, mačku, ked ides na dovcu? Alebo urobiť niečí v zahrade ked je muz na dovolenke? Ziadny problem

klaudia_kaja
2. sep 2018

@pribinak to je vsetko pekne .. ale teraz je doba velmi zlá a nevera je na každom kroku, ak by to prekonzultovali spolu ako pár a nie ze jej muz len tak pride domov s hotovou vecou ... to by nahnevalo aj mňa .. suseda jednotne cislo nema deti asi ani partnera to by ma este vyse hnevalo .. ak by mala partnera neni problem spolocne kamaratsva na dvojitom rande nie je problem ..
moj nazor

jana_eyre
2. sep 2018

@klaudia_kaja lebo nevera kedysi neexistovala 😉

matazirafa
2. sep 2018

@klaudia_kaja strašne zla doba fakt. Chceš vrátiť čas a znova nastoliť socializmus? Kedysi bola tak isto nevera a žiarlivé ropuchy tak isto ako dnes.

jana_eyre
2. sep 2018

no ked je priatel extrovert, tak to asi poklada za normalne.. horsie by bolo, keby ju pozval bez toho aby si bola doma..

ja zas viem, ze moj muz by nastastie ziadnych susedov nepozyval, sme introverti, mame radi svoj klud.. so susedmi vychadzame, ale nejako nam nechybaju extremne priatelske vztahy, hoci asi sme na ulici pokladani za divnych preto, lebo sa nezucastnujeme casto ich spolocnych akcii co usporaduvaju..

zenaajmama
2. sep 2018

To ziarlis na cudziu osobu?

bodka13
2. sep 2018

Bývate tam dlho? Možno ťa chcel potešiť, že sa zoznamiš a nebudeš sa cítiť sama keď on bude v práci

pribinak
2. sep 2018

@klaudia_kaja kto hlada v ľuďoch iba zle, tsk najde len zle. Ak niekto chce podvádzať, tak bude, príležitosti ma kazdy dost. My sme v paneláku same rodinky, vypomáhame si, postrážim si deti, odvezieme ci odvezieme na kruzok. Jeden chlap je šikovný do elektriny, iny sa vyzná v PC, ...

elephas
2. sep 2018

@ona12 Ani mu nič nehovor, pozvi nejakého suseda na kávu, keď tvoj fešák bude na byte a sleduj ako sa bude tváriť...

mirola
2. sep 2018

@klaudia_kaja ty musis byt velmi privetiva osobka 😂😢

blackcat8885
2. sep 2018

@jana_eyre aspon vidim,ze nie sme sami s muzom kto nejak extra nevyhladava navstevy a nechodi po navstevach. Uplne mi staci ked ideme k rodicom a svokrovcom a oni k nam.

taami
2. sep 2018

@klaudia_kaja
Dobu robia a vytvárajú ludia, teda ty, ja atd...to nie je tak, že zrazu došla nejaká fiktívna “zlá” doba a my sme tu všetci jej obete...a k nevere len tolko, ak bude chlap chcieť by neverný, ti garantujem, že to nebude záležať od tejto návštevy.

kikina84
2. sep 2018

@klaudia_kaja presne ,ja ked vidim co vsetko zeny toleruju muzom na tomto webe tak sa nedivim ze si robia ich polovicky co chcu..v dnesnej dobe to teda normalne nieje zavolat susedu na kavu a navyse ked to vopred neprekonzultovali..aj my ked sme sa stahovali tak sme sa zoznamili s mladym parom oproti,pozvali sme sa navzajom na kavicku..alebo si so susedmi navzajom vypomahame, ale takto to je divne teda..Uz vidim tie prajnicky tu jak by sa tvarili keby prisli domov z prace a ich muz by kavickoval s mladou susedou u nich doma..to prebehne vsetko mozne cloveku cez rozum..😁 silne re ci len

kikina84
2. sep 2018

@taami smutne je to ze niektore zeny su tak blbe,alebo blbo zamilovane ze staci ked im chlap povie znamu frazu ,, zlato neni to tak ako to vyzera,, tak tomu zeny uveria,napriek tomu ze zenska intuicia vacsinou neklame..hlavne zeny co si tym presli,prechadzaju..neverou..A pokial ma zakladatelka temy potrebu zakladat takuto diskusiu tak predpokladam ze muzovi nedoveruje,alebo je suknickar alebo ma na to skratka nejaky dovod..

matazirafa
2. sep 2018

@kikina84 ved jej len povedal ze je nová a pozval ju k nim, nepristihla ich za stolom piť kávu.. Keby chcel chodiť na prietrtky pozve sa k nej sám, nemyslíš?

kikina84
2. sep 2018

@matazirafa mne je to jasne..ale vacsinou ak je vztah fungujuci tak by mali taketo rozhodnutia robit dvaja..a nie on si zavelí a tak bude a navyse ked vie ze ma zenu ktora je ziarliva a vytoci ju to..Tak sa hadam o tom nejak porozpavame..ved normalna komunikacia

sissy27
2. sep 2018

@ona12 ešte sa nič nestalo a už robíš drámu 🙄 nabudúce nech ti nič nehovorí a vybaví si kávu so susedou bez tvojej prítomnosti a bez tvojho vedomia, bude asi lepšie pre všetkých 😏
Fakt neexistuje problém, ktorý by žena nedokázala vyrobiť. A keď tu ako bonus čítam tie komentáre 🙈 že nepustila by som ju do bytu, zlá doba, nevera... Ako keby to bola novinka 21.storočia 🙄 fakt neviem, či sa smiať či plakať. Ale asi sa hecnem, upečiem koláč a idem spraviť radosť našim susedom a susedám za to, že sú normálni.

eeffka
2. sep 2018

Zeny ked sme sa my nastahovaki prerabali sme byt. Cize v pracovnom zababrana od farby. Prisiel sused co kupil byt tak sme pokecali na chodbe. Natlacila som sa mu do bytu obzriet podoryszavolala ho na stavenisko k nam potom som s nim zoznamila aj muza. Bol u nas pozicat si co mu trebalo proste bez problemu cca nas rovesnik.A potom on isiel s buducou manzelkou z bytu. Ja na chodbe som rezala kachlicku vyzerala som jak chudera a ona ma skoro preklala pohladom 😂😂😂

sissy27
2. sep 2018

@kikina84 ak má zakladateľka problém dôverovať partnerovi alebo je sukničkár či neverník, tak potom mám ja problém pochopiť, prečo s ním zostáva vo vzťahu.

@ona12 ono asi nebude problém ani tak v pozvaní susedy na kávu, ale niekde uuuplne inde, že? 😉

klaudia_kaja
2. sep 2018

@jana_eyre to som nepovedala ..
@mirola prečo sa do mňa obúváš ??? ja som povedala len svoj názor nič viac .. ty tiež nevyzeráš na to ;) 😁

zenaajmama
2. sep 2018

Po 1 .. keď však stretnem s novou susedou, tak je slušné sa spýtať ako sa jej býva, a povedať že čakáme ju niekedy na kávu.Na 95%nepride.
Po 2.. myslíš že ju tam opre o kávovar?
Iné by bolo keby spolu išli na večeru...ale on ju pozval na kávu k vám.

taga
2. sep 2018

@ona12 ja som to pochopila tak, že priateľ bol jednoducho zdvorilý, veď konkrétny deň/čas si dohodnete spolu a možno to bude fajn osôbka a budete si rozumieť. Chlapi sú v tomto spontannejsi ako ženy, ženy hneď riešia či majú upratane/čo ponúknuť atď, chlapi to majú na háku. Ale nebrala by som to tak, že nebodaj po nej ide, to by bol naopak ticho

dai
2. sep 2018

@ona12 to fakt riesis ako problem? My pozyvame kazdeho noveho suseda... aktualna suseda patri medzi naj partie v sr - mlada, slobodna, krasna, znama a bohata - tiez k nam chodi na navstevy... ak ti vadia taketo veci tak prever ci je vsetko ok medzi tebou a priatelom...

pajinka91
2. sep 2018

Bola by som rada, že sa zoznámim a neriešila na koníku 🙄

beky1813
2. sep 2018

Cize ked chlap pozve zenu na navstevu, tak chce sexovat? Naco by ju pozyval k nim domov? Vyste riadne stihacky 😂😂😂